REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Horia Constantinescu, replică acuzațiilor lui Pescobar

Horia Constantinescu, replică acuzațiilor lui Pescobar

Mariana MURAT 21 septembrie 2023 | 14:00 2785

Cazul lui Pescobar continuă cu noi informații controversate. După ce inspectorii ANPC i-au închis cele trei locații ale restaurantului Taverna Racilor, milionarul a făcut acuzații grave, spunând că a fost amenințat să intre în politică. Ei bine, Horia Constantinescu a răspuns acuzațiilor.

Horia Constantinescu, replica acuzatiilor lui Pescobar

Inspectorii ANPC au făcut controale la cele trei restaurante deținute de Pescobar, iar toate trei locațiile au fost închise. În urma acestei decizii, milionarul și-a recunoscut vina, însă nu a ezitat să facă acuzații, spunând că i s-a propus să intre în politică. Șeful ANPC a spus exact ce părere are despre acest lucru.

„Nu voi intra în niciun partid politic, nu accept să dau bani niciunui partid politic! Nu mă mai șantajați în niciun fel, pentru că dacă mă mai simt șantajat în vreun fel, direct la Parchet ma duc. Au mai fost imperfecțiuni, pe care le recunosc, le vom face toate. Știu ca am deranjat, pentru ca sunt o grămada de restaurante care nu merg și am deranjat prin stilul meu, prin tot, dar terminați cu șantajul. Execuția în direct continuă. Puterea e la domnul Horia, nu se face vreo comisie sau ceva”, a transmis Pescobar.

Cum răspunde Horia Constantinescu acuzațiilor lui Pescobar

În primul rând, fără să îmi doresc să intru în vreo polemică cu persoana la care faceţi referire, am convingerea că nu culoarea politcă a adus peste 136 de kilograme de produse în afara datei limită de consum în restaurantul de la Timişoara, cum nu o culoare politică este cea care alimentează dintr-un puţ restaurantul de la Snagov, în pofida celor constatate de către cei de la DSP, cu referire la faptul că nici măcar acest puţ nu este verificat suficient pentru a putea furniza apă unei locaţii de alimentaţie publică, cum, de asemenea, nu are niciun fel de culoare politică informaţia pe care am primit-o, şi de la care s-a declanşat toată această acţiune, şi anume aceea că produsele din peşte sunt transportate în condiţii necorespunzătoare de la locaţia din Giurgiu către toate celelalte”, a declarat Horia Constantinescu, conform spynews.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu veneau controale dòar pentru praful de pè bec.... pescobar este cocalar cu tupeu.
5
0
legatura iinfractorului horica cu iinfractorii din politica. Mwie la toti !!!
9
4
Horica, tu expirat de mult dar respiri inca piticanie parsiva
9
5

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436