REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
14.8° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Restaurantul lui "Pescobar" din Herăstrău a fost închis de ANPC! Nereguli grave găsite de inspectori. Video

Restaurantul lui "Pescobar" din Herăstrău a fost închis de ANPC! Nereguli grave găsite de inspectori. Video

Mariana MURAT 19 septembrie 2023 | 15:49 2659

Restaurantul lui Paul Nicolau, cunoscut ca "Pescobar", situat în parcul Herăstrău din București, a fost închis de ANPC, după ce inspectorii de la Protecția Consumatorului au găsit mai multe nereguli.Restaurantul Taverna Racilor din Herăstrău a fost închis.

Restaurantul lui 'Pescobar' din Herastrau a fost inchis de ANPC! Nereguli grave gasite de inspectori. Video

Protecția Consumatorului cere Primăriei și DSP să intervină în acest caz.Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea (CRPCR) București-Ilfov a desfășurat, în perioada 01.06.2023-15.09.2023, mai multe acțiuni de control la Taverna Racilor Herăstrău, administrată inițial de SC Nedsea SRL, iar în prezent de SC Commercial Diplomatic Club SRL.

Conform comunicatului oficial, pe 1 iunie s-au dat amenzi de 25.000 de lei, s-au oprit de la comercializare 156 kg de produse alimentare neconforme și s-a decis oprirea temporară a unității de la prestarea serviciilor până la remedierea deficiențelor.

Restaurantul lui 'Pescobar' din Herastrau a fost inchis de ANPC! Nereguli grave gasite de inspectori. Video

La un control ulterior s-a constatat că măsura închiderii temproare nu a fost respectată, societatea fiind sancționată contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei și s-a propus emiterea deciziei de închidere a unităţii.

Pe 22.06 s-au dat iar amenzi contravenționale în valoare de 75.000 lei și s-a emis propunere de închidere temporară a unităţii pe o durată de la 6 luni la 12 luni pentru abateri repetate și propunere de încetare a practicilor comerciale incorecte.

În data de 28.06.2023 a fost emisa decizia nr. 259 de închidere temporară a unităţii pe o durată de la 6 luni la 12 luni pentru SC Nedsea SRL, potrivit comunicatului ANPC.

Restaurantul lui 'Pescobar' din Herastrau a fost inchis de ANPC! Nereguli grave gasite de inspectori. Video

Fusese deja închis, dar a funcționat în continuare sub altă firmă

În data de 24.06.2023, a fost efectuat un alt control constatandu-se ca la acelasi punct de lucru funcționa SC Commercial Diplomatic Club SRL. În urma controlului au fost aplicate:
• amenzi contravenționale în valoare de 15.000 lei
• oprirea definitivă de la comercializare a 186 kg produselor alimentare neconforme, în valoare de circa 8100 lei
• oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor (agregate frigorifice), conform antena3.ro.

Ce spune Pescobar despre închiderea restaurantului

”Sunt dator și eu cu o explicație opiniei publice cât și mediei din România! Nu s-a găsit nici un fel de marfă stricată, toată marfa era în termen bună pentru consum, nu am respectat temperatura pe parcursul transportului de 1 oră de la depozitul nostru din Giurgiu până la taverna din Herăstrau, în loc de -18 grade C marfa a ajuns la -6 grade Celsius! ANPC a constatat acest lucru și s-a dispus confiscarea! Menționez că zilnic la taverna din Herăstrau vindem între 1000-1500 kg de pește și fructe de mare!! Taverna nu este închisă, vă așteptăm la noi cu cele mai bune produse din România.” a transmis Pescobar.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
O mizerie de congelata expirata
0
0
ce vina are marele patron ca nu si curata masina soferii,voi credeti ca ala are timp sa caute prin masini,era datoria soferilor sa si curete dracu masina...
1
0
Asta da tupeu de interlop, sa te inchida OPC-ul si tu sa inviti clientii in restaurant aratand doar ca ti se rupe p**a de deciziile lor, iar cu amenzile astea de rasul lumii ...in plm el face banii de amenzi in 2 ore de la o singura masa :))
1
0
hai duten pulili noastre si ia putin sloboz. dute dreacu de j***s. sal inchida la puscarie
1
2
Nu i țin partea lui pescobar,este un m*******n arogant dar controlul miroase a manevra de la o posta. Cum este posibil ,un comisar OPC sa l întrebe pe șofer daca lucrează la pescobar. Comisarul trebuia să pună întrebări Intr un cadru legal,nu pe porecle sau nume de scene!!
4
2
Dute dracului cu infectul tău de restaurant, și jegul din bucătărie. Ești bomba toxică cu jegul din interior exterior bucătărie magazie și restul Nici degeaba dacă as manca la tine și nu aș veni vreodată în mizeria aia de nedescris
5
0
Nu se putea altfel cu personal din sri lanka. Manager trebuie sa fie cineva care cunoaste rigorile industriei. Pe partea de curatenie si depozitare.cu gargara pe tik tok faci bani dar nu oferi servicii de calitate.
6
0
cine are curaj sa manance de la astia?
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407