REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

HOŢ cu 'BUN SIMŢ': S-A DESCĂLŢAT CÂND A INTRAT ÎN LOCAL! Ce a urmat e de cascadorii râsului!

HOŢ cu 'BUN SIMŢ': S-A DESCĂLŢAT CÂND A INTRAT ÎN LOCAL! Ce a urmat e de cascadorii râsului!

Replica API 13 septembrie 2018 | 00:00 253

Demir Maxum Pandele a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare, pentru furt calificat. Este vorba despre faptul că a intrat prin efracție într-o pizzerie din Hârșova, însă nu înainte de a se descălța. Alarma a fost declanșată, iar individul nu a mai putu să iasă întrucât venise agentul de pază, astfel că s-a adăpostit în magazie. Când au venit oamenii legii, le-a întins banii sustrași, spunând că e vinovat și că-i pare rău.

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Hârșova pe 7.09.2017, instanța de fond pronunțându-se la finele lunii iulie a anului curent. Decizia a rămas definitivă prin neapelare. ”Condamnă inculpatul Demir Maxum Pandele (cu date de identificare), la pedeapsa de 2 (doi) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Dispune suspendarea executării sub supraveghere a pedepsei de 2 ani închisoare. Stabileşte un termen de supraveghere de 3 ani”, potrivit minutei judecătorești. În plus, el a fost obligat să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Oraşului Hârşova/Consiliului Local Hârșova sau Serviciul Public Confort Urban Hârşova, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare.

Este vorba despre faptul că Demir Maxum Pandele, în vârstă de 18 ani, în noaptea de 15 spre 16.08.2017, la ora 02.25, a pătruns prin efracție într-un local din Hârșova (pizzerie), situată la parterul unui bloc, folosindu-se de o cheie auto pentru a forța fereastra de PVC.

S-a descălțat frumușel, lăsându-și papucii afară, a pătruns în interior și s-a dus glonț la casa de marcat, din a cărei sertar a luat suma de 4.300 de lei. Numai că, între timp, alarma se declanșase și în zonă apăruse agentul de pază, care sunase la 112. Astfel, Demir s-a adăpostit în magazie, acolo unde a fost depistat de oamenii legii, cărora le-a înmânat banii sustrași. Menționăm că, pe tot parcursul judecății, individul și-a recunoscut vina și a spus că regretă ce a făcut.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un pustan care nici nu stie sa fure... O fi fost si baut, are o sansa de a deveni om de treaba. Vedeti de tradatorii care ne vand in continuare.
7
0
Merita suspendare toate gainariile pana nu rezolvati cu prejudiciul adus de Mazare ,PETRE ROMAN,ELAN Jidovu'...Ghita ,Udrea, si apropo unde e flota?astea sunt cazuri in care tre sa dai ani grei sentinta Stromeleag e un idiot !Din cauza lor au ajuns oamenii asa,fura de foame,pisa m as pe copiii vostri!Arestati oameni ca fura un salam si dati 5 ani?pai 5 ani sa stea copiii vostri fara apa si lumina,sau mai bine sa fie tratati de vreo boala in spitalele din Romania...Hrebenciuc cu progenitura sa fura 60 de mil de euro si face 2 ani?hai ca e tare justitia pizdii
10
0
Si daca tot a fost manierat si s-a descaltat i-au dat cu suspendare. Justitia sulii
4
6
unde ne sunt hotii de alta data ?
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369