Hotelul DELFIN din Mamaia îşi mai trage un ETAJ de la Făgădău
Hotelul DELFIN din Mamaia îşi mai trage un ETAJ de la Făgădău
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestHotelul Delfin, de două stele, amplasat în zona sudică a stațiunii Mamaia, va suferi modificări. Proprietarul, societatea Verena SRL, a primit undă verde de la cei doi din administraţia locală actuală, respectiv Decebal Făgădău - Radu Mihai Vânturache, (care au devenit foarte darnici pe final de mandat şi împart autorizaţii în toate direcţiile) pentru a extinde clădirea. Printre modificările pe care proprietarul intenţionează să le efectueze, se numără supraetajarea imobilului şi extinderea parterului, mai exact a spațiului dedicat pentru servirea micului dejun.
SC Verena SRL a obținut, la sfârşitul lunii septembrie, autorizaţia de construire pentru modernizarea şi extinderea capacităţii turistice a hotelului Delfin prin supraetajea imobilului existent, de patru etaje, cu încă un nivel, amplasarea unui elevator, recompartimentarea interiorului heotelului, construirea de noi balcoane, placare exterioară, refațadizare imobil şi extindere parter-spațiu mic dejun. Autorizaţia de construire este valabilă 12 luni, iar lucrările ar urma să dureze 36 de luni.
Date despre SC Verena SRL
Firma care deţine hotelul Delfin a fost înfiinţată în anul 1991, având ca domeniu de activitate “hoteluri şi alte facilităţi de cazare”. Sediul firmei este în Constanţa, în staţiunea Mamaia. Administrator este Seceac Cecilia Angela şi Trandafir Marin, iar asociaţi sunt Seceac Cecilia Angela, persoană fizică ce deţine 50% din acţiuni, şi RIMAR TRADE SA, persoană juridică ce deţine celălalt procent de 50% din acţiuni. În anul 2019, societatea a avut o cifră de afaceri de 2.664.654 de lei, un profit net în valoare de 656.784 de lei, datorii în cuantum de 3.427.600 lei şi un numă de 10 angajaţi.
Amintim că în anul 2019, când proprietarul hotelului a obţinut certificatul de urbanism, acesta nu a primit şi avizul pentru extinderea parterului, mai exact a spațiului dedicat pentru servirea micului dejun.
Diana MAXIMIUC
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News