REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Hotelul lui Becali din Venus se deschide cu tarife... de fiţe!

Hotelul lui Becali din Venus se deschide cu tarife... de fiţe!

Replica API 29 mai 2022 | 22:40 4557

La începutul lunii iunie, fostul hotel Inter din stațiunea Venus se va redeschide. Deținut, în trecut, de miliardarul Ioan Niculae, hotelul a trecut în palmaresul familiei Becali, de acesta urmând să se ocupe fiica cea mare a finanțatorului FCSB, Teodora Becali. Fata lui Gigi se pregătește de deschidere, după ce imobilul a fost reclasificat la 5 stele, iar primele oferte au început să apară.

Teodora Becali Mincu și soțul acesteia, Mihai Teodor Mincu, redeschid, în luna iunie, fostul hotel Carmen, apoi Inter, din stațiunea Venus, sub denumirea de Becali Hotels. Cei doi tineri au primit imobilul de la George Becali, care l-a cumpărat anul trecut de la Interagro, a miliardarului Ioan Niculae, finanțatorul echipei Astra Giurgiu, cu suma de 6,8 milioane de euro.

Teodora Becali Mincu și soțul acesteia, Mihai Teodor Mincu

Așa cum am precizat anterior, la începutul lunii iunie, hotelul se va redeschide publicului, fiind clasificat la 5 stele. Hotelul se află în stațiunea Venus, la doar câțiva pași de malul mării și dispune de o locație deosebită, iar tarifele sunt pe măsură. Datorită dispunerii perpendiculare pe țărmul mării, aproape toate camerele hotelului au vedere laterală spre mare. Trebuie menționat și faptul că hotelul se va redeschide sub denumirea Becali Hotels.

Tarifele pentru 3 nopți de cazare la Becali Hotels

Căci vorbeam de tarife, am luat la puricat site-ul și am ales perioada minivacanței de Rusalii. Pentru 3 nopți de cazare, într-o cameră dublă, prețul pentru 2 persoane este de 1908 lei, la care se adaugă și o fișă cont în valoare de 420 de lei. Pentru un Junior Suite tariful este de 3507 lei cu o fișă cont de 420 de lei. De asemenea, Camera Family este 4101 de lei la care se adaugă suma de 420 de lei.

Citește și: Becali Hotels, noul nume ”de scenă” al hotelui Inter din Venus

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La intrare te asteapta cu branza si urda facute cu aracet de un m*****n j***s urecheat cu nume de cal
1
0
Am fost eu acolo si se mananca bine au branza fara aracet
0
0
Sunt destui fraieri care merg la aceste hoteluri cu preturi piperate.
0
0
Palmaresul??? Poate patrimoniul!!! Vai de voi!!
0
0
sa vii la mare si sa stai imtr.un smirc clorinat zis piscina arata ca esti tare de tot.venus,o statiune sinistra,betonata,cimemtata iar in mare iti rupi picioarele.mai bine.ti faci vacanta la zabrauti,e la fel!
1
1
fraieri cei care accepta stfel de oferte
2
0
tarife machedonesti, jepcari.
1
0
Cipanii jefuiesc turistii pe tot litoralul.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108