REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Îl mai știți pe escrocul Hristea, care dădea țepe la Vivo? A fost vizitat de mascați într-un mega dosar

Îl mai știți pe escrocul Hristea, care dădea țepe la Vivo? A fost vizitat de mascați într-un mega dosar

Replica API 20 august 2022 | 14:55 4227

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța - Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au destructurat o grupare infracțională specializată în comercializarea telefoanelor mobile contrafăcute. Însă, surpriză! Unul dintre membrii grupării este un cunoscut escroc, care acționa, în trecut, în municipiul Constanța, inclusiv în parcarea Vivo.

La data de 18 august, oamenii legii au pus în aplicare 10 mandate de percheziție domiciliară, unul în municipiul Constanța, unul în orașul Năvodari, 2 în județul Ilfov și 6 în municipiul București, în cadrul unui dosar penal care vizează comiterea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, înșelăciune, uz de fals și punerea în circulație a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Din cercetări a reieșit că, în perioada aprilie-august 2022, 4 femei, cu vârste cuprinse între 15 și 30 de ani și 6 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 40 de ani, ar fi publicat pe o platformă de vânzare-cumpărare online anunțuri privind telefoane mobile susceptibile a fi contrafăcute. În urma perchezițiilor, au fost descoperite mai multe înscrisuri și bunuri utile cauzei, acestea fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

Citește și: Escrocul Hristea face noi victime la Constanţa: „Am rămas fără combustibil şi trebuie să ajung la Bucureşti!”

Totodată, 8 persoane (4 femei și 4 bărbați) bănuite de comiterea faptelor au fost depistate și conduse la sediul Poliției, pentru audieri. Au fost reținute și propuse spre arestare. Este vorba despre Pavel Marius Manix, Alexandru Mihaela, Stan Romeo, Hristea Nicolae Gilbert, Bârsănescu Denisa, Hristea Florin Teodor, Răduţă Luciana Violeta și Dincă Marius (în lipsă).

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 50.000 de lei. În cauză, sunt continuate cercetările, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Video:

Țeparul Hristea...

Florin Teodor Hristea este cunoscut la malul mării întrucât dădea țepe prin parcările magazinelor.

”Am fost să ne facem câteva cumpărături din Kaufland. Toate bune şi frumoase, până dăm să ieşim în parcare. Aproape de maşina noastră opreşte un Logan albastru închis cu număr de Ilfov. La volan era acest individ din poză, iar în dreapta lui era o ţipă brunetă. Păreau oameni de bună credinţă, n-ai fi zis nici o clipă că sunt tâlhari. Băiatul, cu o jale mare în glas, ne-a rugat să-l împrumutăm cu nişte bani pentru a pune nişte motorină să ajungă la Bucureşti. Aproape plângea şi făcea promisiuni că ni-i returnează şi, dacă vrem, ne lasă un casetofon sau orice altceva drept garanţie, că e om de cuvânt şi suntem şoferi şi asta ni se poate întâmplă şi nouă. Vroiau să ajungă cumva acasă şi nu mai aveau bani. I-am dat 100 de lei. Am apucat să-i facem poză la buletin, însă asta nu ne aduce banii înapoi. Astăzi am răscolit puţin internetul şi stupoare. Băiatul are experienţă în domeniu şi îşi mută cuibul în diverse oraşe pe la benzinării şi prin parcări gen supermarket. Nu va lăsaţi impresionaţi (ca noi) şi nu staţi prea mult la discuţii”, a relatat o femeie, Corina G., în 2014.

Florin Teodor Hristea

Totodată, reamintim că acelaşi individ a dat “lovitura” şi la Vivo, pe 15 decembrie 2014, când s-a ales cu 150 de lei. În plus, oamenii susţin că l-au mai văzut pe cel ce s-a recomandat drept Florin Teodor Hristea şi pe A2, acolo unde aplica aceeaşi stratagemă, dar şi în zonele mai multor benzinării din municipiul Constanţa. „Tipul face scamatoria asta de 4 ani, înainte o făcea cu o Dacie 1310 albă, la Dobrogea, cu aceeaşi placă stricată şi chipurile şi tatăl lui în maşină şi agăţa de la fiecare cate 20 de lei”, a spus un alt bărbat. „Individul mai umblă şi cu o Nubira verde tot cu numere de Ilfov”, a mai adăugat o persoană.

Acum, iată că Hristea a fost vizitat de mascați.

Liliana BELCIUG

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cind aud de expresia: "sub coordonarea Parchetului...' mi se face scirba. Oricm politia este sluga parchetului...
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108