REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
8.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Huţucă îl atacă pe Ţuţuianu: 'Se laudă cu realizările primarilor PNL'; Reacţia lui Ţuţuianu: Huţucă a ajuns prefect cu sprijinul PSD. A fost o greşeală

Huţucă îl atacă pe Ţuţuianu: 'Se laudă cu realizările primarilor PNL'; Reacţia lui Ţuţuianu: Huţucă a ajuns prefect cu sprijinul PSD. A fost o greşeală

Replica API 8 octombrie 2019 | 00:37 585

Bogdan Huţucă

Preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă, a lansat un atac fără menajamente la adresa preşedintelui CJC, Horia Ţuţuianu. Ce a ieşit? Un scandal în toată regula – scandalul declaraţiilor şi atacurilor, desigur. În timp ce Huţucă îi reproşează lui Ţuţuianu că se laudă cu realizările primarilor liberali, Ţuţuianu ripostează amintind că actualul deputat PNL a fost sprijinit de PSD, în trecut, să obţină funcţia de prefect.

“PSD Constanța și Horia Țuțuianu au atins pragul critic al deznădejdii și încep să se laude cu realizările și investițiile primarilor liberali. Știm că le este greu să se uite în ograda lor, acolo unde sărăcia și neputința țin localitățile și județul captiv sub mantia roșie a PSD. După 3 ani de administrație, Horia Țuțuianu pur și simplu nu a găsit niciun primar pesedist pe care să îl scoată în față și să-l țintuiască la panoul de onoare al partidului, să îl prezinte ca pe victoria socialismului de debara al PSD Constanța. Îi înțelegem că la ei în partid nu au cu ce și cu cine, că nu pot ieși în fața electoratului cu eșecurile propriilor administrații. Așa că pesediștii de la județ bat toba și se scuipă unul pe altul de deochi cu munca primarilor PNL, agățându-se de proiectele liberalilor ca Viorica de clanța Guvernului. Este adevărat domnule Țuțuianu! Aveți dreptate când transmiteți propriului dvs electorat că administrațiile liberale sunt cele mai performante, că primarii PNL au atras 80% din fondurile europene din județul Constanța, că orașe precum Eforie, Techirghiol sau Ovidiu au cheltuit, fiecare, de 2-3 ori mai mulți bani europeni decât perla coroanei voastre, Făgădău! Și pentru că admirați atât de mult administrațiile liberale, care spre deosebire de dvs știu să se pună în slujba și interesul cetățenilor, vă asigurăm domnilor pesediști că sub PNL județul Constanța se va scutura de bruma PSD a incompetenței și corupției!”, a transmis Huţucă.

Horia Ţuţuianu

În replica, Ţuţuianu a transmis: „Înţeleg că PNL Constanţa are mari probleme în desemnarea candidatului la Primăria Constanţa sau la Consiliul Judeţean. Înţeleg că sunt neputincioşi din acest punct de vedere şi mai înţeleg că, din disperare şi din lipsă de soluţii, mimează că fac opoziţie prin transmiterea unor poziţii şi comunicate de presă stupide. Mă refer aici la domnul Huţucă, preşedintele PNL Constanţa, care e prea mic şi temător să îşi anunţe o candidatură, fie la primărie, fie la Consiliul Judeţean Constanţa. Îi este comod aşa, ca până acum: parlamentarul tăcut, care nu a făcut nimic pentru acest judeţ. De fapt, nu chiar tăcut, pentru că, din când în când, pentru a “demonstra” şefilor de la Bucureşti că munceşte şi el ceva, iese la atac: trânteşte câte o postare prin care ceartă PSD; de data asta, s-a trezit că mă ceartă pe mine, din simplul motiv că am ajutat primari de la PNL care, din fericire pentru localităţile pe care le conduc, au atras fonduri”.

“Domnule Huţucă, şi ce aţi fi vrut să fac? Să nu îmi declar sprijinul pentru proiecte benefice acestui judeţ? Să nu îi sprijin pentru că nu sunt de la PSD? Probabil că aşa aţi fi procedat dvs. dacă eraţi în locul meu. Vă reamintesc însă că, încă de la preluarea mandatului, am anunţat că voi sprijini dezvoltarea fiecărei localităţi din judeţul Constanţa, indiferent de culoarea politică a primarilor. Dvs. îmi cereţi să fiu părtinitor cu primarii PSD? Atât de mică este gândirea dvs.? Sau aţi uitat când, discutând cu dvs. şi colegii dvs. v-am dat asigurări că stilul meu de lucru este în beneficiul tuturor cetăţenilor acestui judeţ? Dacă dvs. sunteţi obişnuit să aruncaţi vorbe în vânt şi să nu faceţi nimic, ei bine, eu nu sunt aşa. Bucuraţi-vă de fotoliul călduţ de parlamentar, cât mai puteţi, aşa cum v-aţi bucurat şi de scurta perioadă cât aţi fost prefect, când nu aţi făcut nimic, şi nu pot să nu vă atrag atenţia că atunci nu v-a deranjat că aţi ajuns prefect cu sprijinul PSD! Ei bine, regret că s-au înşelat colegii mei atât de tare, să vă susţină pe dvs., dar, din fericire, perioada a fost scurtă! Oricum, nimeni nu a ştiut că sunteţi dvs. prefect, pentru aţi fost „discret” din cale-afară, la fel cum, dacă faceţi un sondaj în judeţ acum, aţi constata că cetăţenii habar nu au că sunteţi parlamentar”, a mai spus Ţuţuianu.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hutuca era in conflict de interese cand lucra la ANAF, si el si sotia lui lucrau in aceeasi institutie!
1
0
Muie vrabie, muie hutuca.
5
2
In PNL sunt oameni de valoare, dar ii incurca, nu vor sa-i vada. Cum ar fi sa se intoarca Lupu, Cupsa si toti ceilalti? Ar fi intr-un fel ...
4
2
Bogdan Hutuca are porecla in Eforie Sobolanski!
8
1
Hutuca e cel mai mare spagar, isi lua partea lui de smecher la fiecare rambursare de TVA facuta de firmele din Constanta
10
0
Cine e cel mai mare sobolan? Este simplu, Hutuca Bogdan!
10
0
Sobolan ai fost, sobolan vei fi, Pana vei muri, Bogdan Hutuca!
10
0
Hutuca e un sobolan! Are fata de golan!
11
0
De aproape 30 de ani, suntem condusi de acesti comunisti, daca va place ce au realizat pana acum chiar ne meritam soarta nu numai ca cetateni ai orasului Constanta, dar si ca cetateni ai acestei tari, cred ca avem datoria de a incerca si altceva, sper sa nu inlocuim niste sobolani rosii, tot cu alti sobolani. o schimbare trebuie facuta.
4
0
vali vrabie viitor presedinte cj
3
8
Declaratii politice si frustari personale, invidii si atacuri la persoana, cam asa inteleg " politicienii" nostrii sa se remarce. Daca nu sunt in stare de actiunii concrete, de proiecte care sa aiba cap si coada, atunci mocirla este arma de baza. Cu totii, indiferent de partid, se compromit si apoi pozeaza in ..politicieni. Una-doua, a fost o declaratie politica, ca si cum asta scuza marlanismul si prostia multora dintre ei. Desi e psdist, Tutuianu chiar a reusit niste chestii bune pt Constanta, desi parlamentarii de aici nu au niciun proiect , cat de mic, bifat pt oras.
4
5
Toate comentariile sunt pupaturi de cururi PSD !
5
2
Nu inteleg cum puteti sa l bagati in seama pe asta Hutuca - Putuca sau cum al cheama Un Nimeni
7
3
Ce papara eleganta pentru Hutuca ! Mor de ras... cum sa ti-o iei in halul asta ! Lol
8
5
Nu o sa faci tu Hutuca nici in o suta de ani ce a facut Tutuianu ca presedinte de Cj...Nu sunt votant psd, dar sa recunoastem totusi cand cineva chiar face ceva...
12
7
Hutuca si george niculescu din poza articolului sunt niste oameni fara personalitate, nu doar politica, ci si sociala. George niculescu un spagar simplu, iar Hutuca arata ca un scandalagiu. Nu sunt psd, chiar sunt din pnl. Dar acest pnl constanta striga contra psd, adica contra celor care mereu le-au fost stapani si cu psd pnl a facut mereu intelegeri ascunse in Constanta ca sa obtina posturi. Cetatenii nu sunt prosti, Hutuca !
11
3
Sa va pregatiti ca o sa punem un nou presedinte la PNL Constanta
12
4
Cine e Hutuca asta? Nu am auzit in viata mea de el!
12
3
Hutuca e omul lui Ponta
12
3
Fratele lui Hutuca Bogdan, Luigi, nu isi plateste impozitele si are somatii de la Primaria Eforie!
17
1
Hutuca e cel mai mare sobolan. Mi-a luat functia de secretar si i-a dat-o ratatului de Crusoveanu
16
3
Hutuca a fost cel mai prost prefect pe care l-a avut judetul Constanta vreodata
18
3
Hutuca seful prostilor !!!!!!
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212