REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

I-a ZGÂRIAT BMW-ul PROFESORULUI din cauza unei NOTE!

I-a ZGÂRIAT BMW-ul PROFESORULUI din cauza unei NOTE!

Replica API 2 decembrie 2020 | 00:00 4349

Ionuț Alexandru Mihociu s-a ales cu o amendă penală în valoare de 2.400 de lei pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, suma reprezentând echivalentul a 120 zile-amendă, cuantumul sumei corespunzătoare unei zile-amendă fiind de 20 lei. Acesta a zgâriat, cu o cheie metalică, autovehiculul unui cadru didactic, din cauza unei note.

Lucrătorii Poliției Medgidia au fost sesizați de persoana vătămată Enache Alexandra Andreea din Medgidia, județul Constanța, cu privire la faptul că în ziua de 1.11.2019, în intervalul 11.00-14.00, persoane necunoscute i-au produs distrugeri prin zgârierea caroseriei autovehiculului utilizat de către aceasta, marca BMW, ce se afla parcat în parcarea din fața Liceului Tehnologic Dragomir Hurmuzescu din Medgidia.

Persoana vătămată a indicat faptul că parcarea este supravegheată video, și că îl bănuiește ca autor al faptei pe un elev al său, respectiv inculpatul Ionuț Alexandru Mihociu, cu care anterior a avut niște dispute verbale pe motivul unei note mici pe care aceasta i-a dat-o. Vizualizând imaginile video ale camerelor de supraveghere amplasate în fața liceului, organele de poliție l-au identificat ca autor al faptei sesizate pe tânărul respectiv. Acesta a recunoscut săvârșirea faptei, arătând faptul că anterior avusese o dispută verbală cu profesoara sa, iar la data de 01.11.2019, vrând să se răzbune, într-o pauză, i-a zgâriat cu o cheie autoturismul acesteia, care se afla parcat în fața liceului.

Tânărul a fost cercetat, trimis în judecată și condamnat la amendă penală.

Cadrul didactic predă acum matematică la Topraisar.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Despre ce e articolul... si ce va doare pe voi... bmw uri si amanti... asta spune tot!!!
0
0
cu ...trotineta si infractorul fura roata ,ce mai comentati? hari asta nu i bou ,boii respecta jugul si stapanul care i da mancare , el e produsul rezidual al unei societati care nu ia oferit nimic,nici macar putina minte, la fel ca multora!Infractorul minor il va mostenii!
3
0
Bimmer, beamer and beemer are all common nicknames for BMW vehicles. Sursa : bmw.com-en-automotive-life-bimmer-beamer-nickname-origin.html
0
7
Bine ca ati anuntat unde preda acum. Sa se duca ala sa o zgarie inca o data.
5
1
si o stie si el
1
0
tu esti monument de prostie, bimmer zic doar americanii, beamer cu ai scris tu nici nu stii ce inseamna, vroiai sa zici bmw dar te-ai cacat pe tine. Dincolo de miros, vad ca balesti la un e90 de cateva mii de euro, ti se pare o enormitate, chiar asa parlit esti ?
9
1
Amaratul de prof cu BMW.
6
7
O amatoare. Daca ar da meditatiile pe care le dau eu isi facea si casa pana acum!
7
0
ala bmw sh de 5000 euro, ce plm de bani iti trebuie sa-l cumperi, daca avea logan nou de 12000 de euro spuneai ca e saraca ai. probabil ca si tu ai bmw-eu si bravezi cu el dar esti rupt in cur!!!
11
1
viitor de aur tzara noastra are . de ce nu plateste o vopsire ? ustura mai bine
5
2
Nu conteaza ca esti profesor intr-o comuna din Romania sau in Bucuresti ci conteaza la ce materie esti profesor,pentru ca incazul unui profesor de matematica vin si bani din salariu dar meditatiile sunt baza.
8
2
Asta a vazut acasa. Sa-si faca dreptate singur, chiar daca nu are dreptate.
10
0
hehe,esti patit ,ceva?sau urla ciuda in tine?prietene,la orice suma se incadreaza sotul de la peste 2000 dupa caz si pina la cca 15000 lunar,bossu cum zici,isi permite orice fofoloanca,mai strimta,mai larga,dupa gust,in caz ca proasta calca strimb!asa ca nu mai il plinge tu!sau poate omului ii place asa,mai stii?!
5
6
stati linistiti, barba su e navigator. Ea se face ca eduuca copii la liceu si incaseaza banii de saloane, mani pedi, gene etc. mai un amantlac la liceu, mai un amat in cartier si trece voiaju vine bossu care decarteaza si ii mai cumpara un bemveu
8
16
Se plangea cineva ca profesorii au lefuri mici, atat timp cat o profa de matematica, la liceu tehnologic, in orasel de provincie are BMW. Probabil isi doreste A8 ca si popii
12
17
Profesorul are beamer? Elevule ai respectul meu, in viata te vor ajuta principiile astea dupa care te ghidezi. Stai departe de prostime, e f usor sa te molipsesti.
13
27

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102