REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

I-AM DAT MASCA JOS ȚEPAREI din NĂVODARI, care se FOLOSEA de COPII! VIDEO

I-AM DAT MASCA JOS ȚEPAREI din NĂVODARI, care se FOLOSEA de COPII! VIDEO

Replica API 6 ianuarie 2022 | 14:37 24639

Nicoleta Dobriță, din Năvodari, în trecut cunoscută pe rețelele de socializare drept Niko Niko, iese în față cu o poveste dramatică. Spune că are 3 copii mici, dintre care unul cu probleme de vedere, este părăsită de soț și locuiește în chirie. Spune că a crescut la casa de copii și abia se descurcă de azi pe mâine. Însă, la o privire mai atentă, apar semnele de întrebare întrucât “povestea” ei se tot rostogolește pe internet încă de prin 2016 – 2017. Reporterii Replica au contactat-o telefonic, după cum puteți urmări în materialul video de mai jos, însă ea și-a susținut punctul de vedere. Însă, ȘOC! Nimic din ce spune ea NU este adevărat! Avem informații de la Asistența Socială Năvodari, care demontează toată povestea lacrimogenă! În plus, Nicoleta ar fi spus reprezentanților Asistenței Sociale că ea a cerut ajutor o singură dată pe rețelele de socializare!

Când familia Dobriță a primit ajutoare

Totul a început prin 2016 – 2017, când Nicoleta Dobriță, din Năvodari, a început să posteze mesaje pe rețelele de socializare, precizând că are doi copii mici, o fetiță de 3 ani și jumătate și un bebe de un an, a fost părăsită de soț și abia își duce traiul zilnic, neavând ce să le pună pe masă.

Oamenii au sărit să o ajute, cu bani și bunuri, dovadă stând fotografiile și clipurile video. O persoană chiar a precizat că i-a dat 7.900 de lei, iar femeia i-a dat asigurări că îi va trimite documente doveditoare, întrucât spunea că unul dintre copii este bolnav, că nu vede aproape deloc. Se pare că nu a primit aceste documente nici în ziua de azi.

Însă mesajele Nicoletei au continuat să se rostogolească pe internet, ulterior precizând că are 3 copii și că este părăsită de soț. Că locuiește în chirie, doar din alocația copiilor. Iar oamenii au continuat s-o ajute. În 2019 s-a implicat o asociație, care i-a donat foarte multe bunuri.

Însă, Nicoleta continua să ceară ajutor, de pe mai multe conturi de Facebook, fie numite Niko Niko, fie Nicoleta Dobriță. Iar persoanele implicate au început să-și pună semne de întrebare: Dar copiii nu mai cresc? Astfel, mai mulți au declarat că i-au donat bunuri, iar ea le-a vândut și că, la un moment dat, voia doar bani.

Reporterii Replica au contactat-o telefonic, iar Nicoleta și-a susținut povestea, așa cum puteți urmări în materialul video atașat.

Numai că, iată, că numele ei apare inclusiv pe grupuri de “Cerșetori și țepari”, cei care au avut de-a face cu ea spunând că, la un moment dat, începuse să posteze poze cu soțul, în Anglia. Femeia a negat aceste acuzații, spunând că lumea este rea.

ȘOC: ADEVĂRUL despre SITUAȚIA Nicoletei Dobriță: Are venit de 4.100 lei și locuiește cu soțul!

Reporterii Replica au continuat să caute detalii despre acest caz, iar potrivit informațiilor de la Asistența Socială din Năvodari, adevărul este cu totul altul.

(click pe imagine)

Familia Dobriță are 4 copii, venitul actual 4100 lei (incluse și alocațiile de stat ale copiilor de aproximativ 828 lei). Tatăl copiilor se află în concediu de creștere a copilului pentru băiețelul în vârstă de 7 luni. Locuiesc în apartamentul mamei lui Dobriță Daniel și nu le percepe chirie. Acesta (tatăl) are domiciliul în comuna Corbu, are un teren acolo primit de la Primăria Corbu, pentru construcția unei case.

Familia a fost informata de reprezentanții Asistenței Sociale Năvodari cu privire la o alocație de susținere a familiei, dar până în prezent nu au depus vreo cerere. Familia Dobriță este monitorizată de Asistența Socială Năvodari din 2020. La vizitele în teren a fost consiliată cu privire la îngrijirea corespunzătoare a copiilor și îndeplinirea obligațiilor părintești față de copii.

SPUNE că a POSTAT o SINGURĂ dată pe FACEBOOK

Copiii sunt înscriși la medicul de familie și sunt integrați educațional. Nicoleta Dobriță ar fi spus reprezentanților Asistenței Sociale din Năvodari că a postat o singură dată pe Facebook, în anul 2020, întrucât fiul său avea nevoie de ochelari de vedere și a ajutat-o o persoană fizică cu suma de 500 lei, dar ulterior nu a mai postat ea. Precizăm că Asistența Socială Năvodari îi acordă mereu sprijin.

Precizăm că este o tehnică des întâlnită, din ce în ce mai mult în ultimul timp, aceea de a ieși la înaintare cu o poveste lacrimogenă. Astfel, mulți își asigură traiul fără să se sinchisească să muncească. Am putea spune că există deja o ”caracatiță” în mediul online.

VIDEO:

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din pacate si eu am fost pacalita de eceasta creatura, ia m pus 50 de euro din salariul meu.
0
0
Trebuie denunțată pt înșelătorie! Să returneze bani!
0
0
Verisoarele cu fuste crete care ghicesc,cersesc au palate cu turnulete in Bratianu,Berechet,Medeea,Palas si dau bani cu camata jucatorilor la luminite de la Casino Cora.Cersetorii va-ngroapa-n bani!
14
0
este normal,fireste si crestineste,sa ajuti pe cineva cand este la nevoie..dar apare un fenomen ciudat...can dai celui ce-ti cere un BAN...stiti ce spune in gand...SA AJUNGI CA MINE...deci se merita???nu...
9
4
Nu mai dati banii la saraci, mai bine dati bani popilor ca ei va mint fara sa fie dovediti
13
8
Strigatura sa ne apuci de pw la.
4
11
daca sinteti berbeci.Cind vine la mine in parcare kaufland sau lidl cite un boschet cu poze de drogalai si un chitantier,ii dau flit instant,cu strigaturi.ala colecteaza bani ptr cite un bronzat care sta in gle mert.asa ca nu mai credeti tot ce zboara!
25
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614