REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Iată ce apartamente le-a luat Ilie Năstase fiicelor din căsnicia cu Amalia, în Mamaia!

Iată ce apartamente le-a luat Ilie Năstase fiicelor din căsnicia cu Amalia, în Mamaia!

Replica API 6 august 2020 | 00:00 2221

Ilie Năstase vrea să își asigure fetele, așa că a făcut o investiție serioasă, recent. Fostul mare tenisman le-a luat celor două fiice din căsnicia cu Amalia, câte un apartament pentru fiecare, în Mamaia Nord, în blocul ridicat de fratele Simonei Halep. 80.0000 de euro a fost prețul unui imobil cu două camere, aflat la parter.

Chiar dacă a divorțat de Amalia, Ilie Năstase (74 de ani) a fost și este tipul de tată exemplar, devotat, implicat și iubitor. În ciuda neînțelegerilor dintre el și fosta nevastă, față de Alessia (17 ani) și de Emma (14 ani) a fost mereu sprijinul necondiționat și le-a dăruit cam tot ce are, chiar dacă și-a refăcut viața de atunci încă de două ori. Prima dată alături de Brigitte Sfăt, ca acum să fie cu Ioana. În urma cu doi ani, Click! a scris în exclusivitate despre pensia alimentară colosală pe care fostul numărul 1 în tenis o pune la dispoziție anual pentru fetele sale, o pensie specială pe care niciun copil din România nu o are, este vorba despre sute de mii de euro, ajungând chiar și la un milion.

„Anul trecut, Ilie le-a dat copiilor un milion de euro. Nu ştiu cum a achitat, dar vă spun cât a dat. Le dă de la 300.000 de euro în sus. Întrebaţi-o pe ea că ştie cel mai bine. Nu mă interesează din ce trăieşte ea, dacă se mai ocupă cu ceva sau dacă mai are vreo firmă, dar soţul meu este generos şi are grijă de copiii lui”, spunea, în 2017, Brigitte când era căsătorită cu Năstase. Acești bani îi oferea în tranșe sau anual. Iată că pe lângă pensia alimentară, Nasty plusează și cu alte lucruri materiale scumpe.

Surse din anturajul său ne-au spus că de curând el le-a achiziționat celor două fiice câte un apartament de fiecare, într-un bloc nou abia finalizat în Mamaia Nord. Blocul nou construit aparține familiei Halep, mai precis fratelui Simonei, Nicolae Halep, iar prețul pentru o locuință cu două camere ar fi fost de 80.000 de euro. În total, 160.000 de euro a virat Nasty în contul celebrului dezvoltator.

foto: BLITZ

Locuințele sunt zestre pentru fetele lui

"Nasty e un tată rar. Face totul pentru fetele lui. Le-a luat două apartamente la parterul acestui bloc din Mamaia, făcut de fratele lui Halep. Oricum, cam toată familia lui sta în acest bloc: fetele la parter, Ioana, soția, stă la etaj, iar băiatul Ioanei, un pic mai sus", au spus pentru Click! surse din anturajul celor doi.

Fotoreporterii l-au surprins pe Nasty în timp ce făcea curățenie la parterul blocului, pregătind să fie totul în ordine pentru prințesele sale. De la rachetă, direct la furtun, pe care se vede cu ochiul liber că l-a mânuit foarte bine! Îmbrăcat în haine sport, albe și cu masca la purtător, acesta a făcut o curățenie exemplară și la final a pus și o vază cu flori pe măsuța din terasă, scrie click.ro.

Sexoasa lui nevastă i-a ținut companie. Cu părul strâns în coc și îmbrăcată într-o rochiță albă, care îi punea în evidență fundul bombat, doamna Năstase a fost în centrul atenției. Nu a făcut prea mult efort, ci mai mult act de prezență, însă se poate observa lejer din fotografii că îl are pe Nasty la degetul mic. Fostul tenisman e în cap după Ioana și execută ca un mielușel tot ce spune ea. După ce a terminat șmotrul, a savurat și el o cafea în liniște, apoi a mai inspectat parterul blocului unde urmau să vină fetele sale. Iată că de acum pot sta cu toții împreună, ca într-o familie unită!

Amalia Năstase s-a recăsătorit și mai are un băiat

În 2010, Amalia și Ilie Năstase au divorțat după 6 ani de căsnicie, din cauza neînțelegerilor. La scurt timp ea și-a refăcut viata alături de Răzvan Vasilescu, căruia în 2015, pe 8 octombrie, i-a dăruit un băiețel superb, pe nume Toma. Acum Amalia este fericită alături de soțul ei, iar acest lucru se poate vedea în postările pe care le face pe rețelele de socializare și în filmulețele sale. Răzvan o ajută foarte mult și este extrem de implicat în toate activitățile, ba chiar și în cele casnice.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai Cornele ar trebui sa stii ca Ilie Nastase are si el minusurile lui dar nu se da in vant dupa reclama asa cum fac alte"V.I.P.uri"din Romania,nici dupa femei nu prea a alergat ci ele s-au batut pentru el,sau pentru bani lui.
1
2
ramolitul asta este cautat de moarte si el se insoara mereu... vezi-ti de batranete tataie , chiar daca ai fost bun la lovit o minge cu o paleta si mai lasa-ne in pace cu viata ta de golan analfabet...
7
3
...apartamentul costa 800 mii euro ?????. Sigur autorul articolului nu are simtul orientarii...sau nu stie sa scrie cifre....
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218