REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Iată ce au declarat liderii politici din Constanţa la ieşirea din secţiile de votare

Iată ce au declarat liderii politici din Constanţa la ieşirea din secţiile de votare

Replica API 12 decembrie 2016 | 02:06 191

Alegeri parlamentare

Alegeri parlamentare

Decebal Făgădău

Duminică, 11 decembrie, românii şi-au desemnat reprezentanţii în Parlament. A fost o prezenţă sub aşteptările dreptei, care, pe ultima sută de metri, încerca să mobilizeze electoratul să iasă la vot. În paralel, nu au lipsit glumele online, bancurile cu Teleorman, Dragnea ori ironiile la adresa PNL şi USR. Una peste alta, liderii partidelor politice au ieşit la vot. La Constanţa, liderii formaţiunilor politice, mulţi dintre ei candidaţi la aceste alegeri parlamentare, s-au prezentat de dimineaţă la urne, iar la ieşirea din secţiile de votare au transmis gândurile lor.

„Am venit plin de speranță, de încredere și cu gândul la un viitor mai bun. Am venit la vot pentru a da un plus de încredere, unei echipe, unui proiect și unor oameni care nu produc surprize neplăcute. Mi se pare important ca noi, constănțenii, să facem parte dintr-un proiect, un proiect care sa fie o continuare a demersului început în această vară. Cred că este timpul ca oraşul Constanța și Bucureștiul să facă front comun”, a declarat primarul oraşului Constanţa, Decebal Făgădău.

Vergil Chițac

„Am votat pentru că țara așteaptă de la noi toți românii ca să ne facem datoria, iar astăzi datoria noastră, a tuturor este să ieșim la vot și să stabilim noi toți, nu o minoritate, încotro trebuie să se îndrepte România. Am votat pentru că dacă tot vrem o țară ca afară, va trebui să ne organizăm Statul ca afară și să muncim ca afară și asta înseamnă responsabilitate și realism politic și nu demagogie”, a declarat Vergil Chițac, președinte PNL Constanţa.

„Cred că votul se va desfășura corect. De atâția ani votăm liber în România. Românii știu să voteze și mă bucur că este o prezență bună. Dumnezeu ține cu noi! Este o vreme superbă și ăsta e un motiv în plus ca oamenii să vină în număr cât mai mare la vot. Noi (n.r. constănțenii) suntem harnici în general la vot. Nu am fost niciodată codași, dar mai bine decât altădată este astăzi”, a declarat Mircea Banias, președinte ALDE Constanţa.

Robert Turcescu

Dorel-Constantin Onaca

„Am votat cu multă încredere și cu speranță. Sunt convins că aici la Constanța, dar și în întreaga țară, românii vor face alegerea corectă'”, a spus Robert Turcescu, candidat PMP. „Dacă doriți cu adevărat ca județul Constanța să fie reprezentat cu demnitate mergeți la vot și votați cum trebuie. Ați văzut cum arată Constanța! Cu o echipă puternică și demnă Româânia va fi cu totul altfel. Noi dorim să punem în mișcare orașul Constanța și proiectele pentru România'', a declarat, la ieşirea de la urne, şi Dorel-Constantin Onaca, candidat PMP la Senat.

Dumitru Bădrăgan

„Prezența la vot este bună. Înseamnă că înțelegem că prin implicare putem schimba ceva și prin implicarea noastră poate că vor înțelege și parlamentarii faptul că 4 ani de zile ai o datorie și că România este unită și puternică. Trebuie să construim un Parlament al respectului, un Parlament care sa asigure viitorul copiilor noștri și prezentul nostru, al celor care vrem să muncim aici in România și o țară în care și bătrânii să poată să trăiască fericiți alături de copiii și nepoții lor”, a declarat Dumitru Bădrăgan, președinte PRU Constanța.

Robert Boroianu

Robert Boroianu, candidat la Camera Deputaților don partea PNL Constanța a ajuns în jurul orelor 11:00 la vot. Acesta a așteptat la coadă în jur de 8 minute, după care a intrat în cabina de vot. Boroianu a afirmat că numai ieșind la vot ne hotărâm singuri destinul. „Aș vrea să vă spun că în decembrie 1989 au murit oameni ca noi să avem acest drept de a vota liber. Invit românii să iasă la vot. Avem o obligație față de cei care s-au jertfit și față de copiii noștri. Consider că România poate să o ia pe un drum corect”, a declarat Boroianu.

Claudia CORBU, Diana NEAŢĂ, Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272