REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Iată cum a acționat individul care a furat 3 mașini din zona Dacia și Tomis Nord

Iată cum a acționat individul care a furat 3 mașini din zona Dacia și Tomis Nord

Replica API 12 mai 2017 | 00:00 304

Stelică Ioanid Axinte a fost arestat pentru 30 de zile, el fiind acuzat că a furat trei mașini din municipiul Constanța, una din zona Dacia și două din Tomis Nord, care au fost găsite ulterior abandonate la Cernavodă, dar și în municipiu.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au dezvpăluit cum a acționat individul. Astfel, din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut în sarcina inculpatului faptul că, în noaptea de 30.04 spre 1.05.2017, a pătruns prin spargerea geamului portierei dreapta faţă, în autovehiculul marca Mercedes-Benz, de unde a sustras cheia de contact a autovehiculului marca Audi A6. În cursul aceleiaşi nopţi, cu ajutorul cheii sustrase, a pătruns în autovehiculul marca Audi A6, care se afla parcat în apropiere, pe care l-a sustras şi l-a condus pe drumurile publice din jud. Constanţa, după care l-a abandonat pe raza loc. Cernavodă, întrucât autovehiculul a suferit avarii care au făcut imposibilă deplasarea cu acesta. În noaptea de 2 spre 3.05.2017, a pătruns prin spargerea geamului portierei stânga faţă, în autovehiculul marca Mercedes-Benz E250, de unde a sustras cheia de contact a autovehiculului marca Ford Focus. În cursul aceleiaşi nopţi, cu ajutorul cheii sustrase, a pătruns în autovehiculul marca Ford Focus, de unde a sustras cheia autovehiculului marca Mercedes-Benz E250, iar cu ajutorul cheii respective, a pătruns în autovehiculul marca Mercedes-Benz E250, pe care l-a sustras şi l-a condus pe drumurile publice din județul Constanţa, după care l-a abandonat pe raza localității Cernavodă. Tot în cursul nopţii de 2 spre 3.05.2017, cu ajutorul cheii sustrase din autovehiculul marca Mercedes-Benz E250, suspectul a sustras autovehiculul marca Ford Focus, pe care l-a condus pe drumurile publice din municipiul Constanţa, după care l-a abandonat întrucât a provocat un eveniment rutier.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adevarul e ca toti soferii, dupa ce parcheaza, lasa cheile in masina vecinului care isi lasase cheile in cealalta masina a ceiluilat vecin. Cam asa e stirea. Ori a dat autoarea copy- paste de prea multe ori "inculpatul" e al naibii de norocos. Mai bine juca la loto.
1
0
Dilimandreala toata. Masinile au devenit oua kinder. Cat noroc poate sa aiba Gicu asta, ca sa gaseasca intr-o masina cheia de la alta masina si sa stie si de la care masina e, ca doar nu scrie numarul masinii pe cheie.. D-apoi sa nimereasca asa cinci masini la rand... Cine v-a vandut gogosile astea? IPJ-ul?
4
0
care bou isi lasa cheia de la masina intr-o alta masina?ca eu asta inteleg...din articol,sau asta stia si a mers la sigur,la combinatie.
8
0
Alta data sa nu mai faca asa
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369