REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Iată programul complet al parcărilor cu plată din municipiul Constanța

Iată programul complet al parcărilor cu plată din municipiul Constanța

Replica API 2 august 2019 | 00:09 3504

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, a înființat noi parcări publice cu plată și a modificat programul de taxare în parcările cu tarif orar din municipiul Constanta.

Parcări cu program de taxare luni-vineri, 08:00- 17:00:

Parcare Zona Capitol -Intersecție Bd.Tomis/Bd.Mamaia

Parcare Parc Tomis II – Str. Mircea Cel Batran

Parcare Tomis III – Zona magazin Mega Image

Parcare Tomis III – Zona magazin Alfa Beta

Parcări cu program taxare luni – duminica 00:00 – 24 :00

Parcare Zona Gara CFR- Șoseaua Mangaliei

Parcare Zona Portul Turistic Tomis – Str. Lebedei

Parcare Poarta 1

Astfel de modificări vor mai avea loc în perioada următoare în Constanța. Tot mai multe parcări din oraș fi cu program de taxare luni – vineri, 08:00- 17:00 (zona Brotăcei–Str.Suceava, Piața Griviței – Str. Griviței, Str. Ștefan Mihăileanu, zona Trocadero sau Casa de Cultură), în timp ce altele vor fi cu program de taxare luni – duminică, 08:00-22.00 (Bd. Tomis, Poșta Mare, Sala Sporturilor sau Bd. Ferdinand – Grand).

Taxarea prin SMS se face la numarul 7475 . În funcție de zona în care se face parcarea și de intervalul dorit, conținutul SMS-ului va fi diferit.

Plata poate fi efectuată și prin aplicația Constanța Parking.

Constanța Parking este o metodă simplă și eficientă pentru plata rapidă și ușoară a parcării. Aplicația este disponibilă și poate fi descărcată gratuit din Google Play si AppStore. Odată descărcată, vă va arata pe telefonul mobil o hartă cu cele trei zone incluse în parcarea prin SMS: Blue Area, pentru orașul Constanța, Green Area pentru stațiunea Mamaia și Red Area pentru Mamaia Nord.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
merge pulea pe jos de pe cuza la irish pub, fii serios.
2
0
smecherii ce merg la irish pub, beta etc parcheaza pe cuza, pe mircea pe locurile moca, iar riveranii tr sa parcheze cu plata pe stefan cel mare, ca nu au unde. Aici tr lucrat, cu legitim cu adresa, emise de primarie, puse in parbriz ptr riverani, si locuri dedicate ptr ei. Altfel e tiganie tipic romaneasca
4
0
masura e buna dar mai e de lucrat. Prioritarea trebuia sa fie riveranii, apoi ce ramane sa fie cu plata. eu daca lucrez de noapte sau sunt in concediu unde tin masina? Intrebarea cheie este cat platesc firmele ce si-au inchiriat parcari la strada? Alea cu bariera sau blorazi de fier. Trocadero la coafeze si pe diagonala la bar, soveja cu portitei e un avocatnotar cu 3locuri. Etc .toti cu contracte cu primaria. S-au actualizat preturile pentru ei? astia platesc 2.5lei pe ora per loc sau doar fraierii?
4
0
te - am votat cu gandul ca esti disciplinatul magaziner de la Brick , cand erai dornic de afirmare . Te - ai schimbat , ai trecut pe stilul ...neagoe , adica nu faci nimic folositor constantenilor . Nu iti este rusine sa ceri taxarea riveranilor , de ce nu ai lasat taxatorii , eu si altii nu avem telefon? de ce e atata mizerie ? pe tomis intre dacia si victoria de ce ne-ai pus borduri de 30 de cm ca sa ne rupem masinile , nu iti este rusine ? sper sa nu ai tupeul sa mai candidezi !
6
5
Muie PSD, sa l fut pe Fagadau si pe toti cacatii care conduc abuziv acest oras, Orasul e murdar si plin de gunoaie si cacatul asta de primar amenajeaza parcari cu plata, a naibii jigodie imputita. Voi vota impotriva acestui cretin...
15
4
RIVERANII NU AR TREBUI SA PLATEASCA DELOC. CHIAR CONSTANTENII NU SE POT TREZI ODATA? SA MERGEM CU TOTII CU MASINILE IN FATA PRIMARIEI SI SA NU MAI PLECAM PANA NU ZBOARA ACEST INCONSTIENT DIN FUNCTIA DE PRIMAR. ISI BATE JOC DE NOI SI DE ACEST ORAS. HAIDE-TI PESTE EL CU TOTII SA IL TREZIM LA REALITATE. NU MAI STATI CU MAINILE IN SAN CA VA FI DIN CE IN CE MAI RAU. ACEST OM NU MAI POATE OCUPA ACEASTA FUNCTIE PANA LA ANUL CA NE DISTRUGE DE TOT. TREZITI-VA PANA NU E PREA TARZIU!
46
5
Cum p l m sa compari Viena cu ghena rromanizat si machedonizata constanta?
10
4
Municipalitatea are de platit atatea datorii facute de fostii conducatori ai urbei, incat acum contribuabilii platesc si aerul pe care-l respira. Ca doar nu plateste cine-a gresit !
16
2
Nu stiam ca Fagadau si-a cumparat strazi sa puna parcari cu plata.La munca nu la intins mana putoare
24
3
Fagabou stie ca nu osa mai ea mandat la primarie si rupe constanta ridica masini face jaf si bani
14
5
Alupigus.....alfa Beta..mega image....
10
3
pai primaria nu a inffintat nimic ci pur si simplu a transformat parcarile publice deja existente in statii de muls contribuabilul !
24
5
Eu bagan oarcare cu plata peste tot. Si in fata blocului..hihi
9
1
Aplicatia nu merge de o saptamana
5
3
E greu cu taranii sa plateasca parcarea, mergeti in plm in wiena sa vedeti 2 euro pe ora. Va kkti pe voi la 2 lei, asa vreti multe dar toti fara sa platiti si doar sa furati. Gandire de rahat
20
20
lasati parcarile fara plata, ca nu sunt private, ca va vor da in judecta si altii
18
8
Parcari cu plata doar cele construite subteran ori etajate suprateran.Soselele lui Ceao la liber ca nu e mosia ta!
21
4
Mori odata Fatalau!
23
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212