REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
17.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ilie Năstase, show sexy cu soția, în plină stradă. La 74 de ani, Nasty e amorezat ca un puștan

Ilie Năstase, show sexy cu soția, în plină stradă. La 74 de ani, Nasty e amorezat ca un puștan

Replica API 6 ianuarie 2021 | 20:35 1865

Ilie Năstase e un spectacol la propriu şi la figurat! A făcut valuri pe terenul de tenis şi iată că şi acum, la 74 de ani, chiar dacă nu mai ţine racheta în mână, ţine femeile “în palme”. Fotoreporterii l-au surprins pe celebrul Nasty într-un moment plin de romantism, în plină stradă, alături de navasta tinerică, pe care a cuprins-o cu braţele ca să îi dea un pupic, trecătorii privind amuzaţi, scrie click.ro.

Ilie și Ioana Năstase

foto: BLITZ

Dragostea nu are vârstă şi nu se discută! Ea se trăieşte! A fost toată viaţa un iubăreţ şi iată că nu se dezice de acest statut. A iubit tenisul şi femeile. Dacă prima dragoste (n.r. sportul) a rămas la nivel de amintire, iată că pe cea de a doua o trăieşte din plin. Ilie Năstase are o inimă mare şi nu îşi reprimă gesturile nici când se află în public sau pe stradă.

foto: BLITZ

Fotoreporterii Click! l-au surprins zilele trecute pe celebrul tenisman pe străzile bucureştene alături de soţia sa, Ioana. Cei doi au petrecut Revelionul la Stejarii, la bunul lor prieten Ion Ţiriac, şi au mai rămas să se bucure de viaţa din Capitală.

main_nasty.png

În perioada aceasta, la Constanţa nu prea au ce face, este totul “amorţit” până la vară, aşa că fac naveta. Îmbrăcaţi eleganţi, ca de obicei, doamna Năstase având o hăinuţă superbă de blană pe ea, au ieşit din restaurantul lor preferat aflat în Băneasa, unde au zăbovit trei ore.

click pe foto

fotografii: Blitz

Au părăsit locaţia super încinşi! Cel puţin aşa se vede în fotografii. S-au hârjonit pe stradă ca doi adolescenţi cu fluturi în stomac, s-au pupat în fugă de parcă nu le-ar mai fi ajuns timpul. Năstase a încercat un pupic cu putere, ca atunci când ţine racheta la meciurile importante.

A cuprins-o pe Ioana cu o mână de bărbie şi cu cealaltă de ceafă, apoi a reuşit să îşi unească buzele cu ale ei, iar după această “polenizare”, doamna Năstase s-a desprins cu un zâmbet larg, semn că totul a fost bine! Bineînţeles, spectacolul stradal a fost văzut şi de trecători care au privit amuzaţi scena. După acest prânz romantic, ca să nu-i spunem excitat, soţii Năstase s-au retras la “bârlogul” de la Stejarii. Cu siguranţă, în acelaşi mod în care au început.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitari sotilor Nastase, sunt un model ca se poate si asa, viata lunga si multa sanatate si fericire ! Daca nu existau Nastase ,Tiriac, Nadia Comaneci, Hagi, si multi altii, nimeni nu auzea de Romania. Felicitari tuturor si viata lunga !
1
2
Se pupa pe strada si acasa se bat.Tigani de tiganie.Circari.
5
1
Ala nu e show sexy . E un mosmeag libidinos care se chiunuie sa pupe o curva careia ii e sila si da capul intr o parte. Pe langa ei trece o grasa careia si ei ii e sila de situatie si cauta sa mearga mai repede. Acolo sunt banii dimneavoastra in pensia de general a lui Ilie iar pana la viitoarea revolutie mosnegii o sa mai cheltuie banii vostrii cu curvele.
11
1
Stati linistiti ca era beat si cel mai probabil urma sa o bata pe duduie imediat ce ajungea acasa. Mi-as dori sa nu mai auzim niciodata de acest batranel senil si misogin.
12
1
Ia uite ce ne mai intereseaza de acest babalic senil si o coarda nenorocita. Pai ea e obisnuita sa suga pwla in public nu de gesturi de tandrete cu o fosila
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212