REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.5° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

IMAGINI de la ACCIDENTUL de săptămâna trecută! Este căutat șoferul unui autoturism negru! VIDEO

IMAGINI de la ACCIDENTUL de săptămâna trecută! Este căutat șoferul unui autoturism negru! VIDEO

Replica API 22 septembrie 2018 | 00:17 357

Au apărut imagini de la accidentul rutier petrecut pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, din zona Trocadero, din data de 14 septembrie, când două autoturisme au intrat în coliziune, fiind vorba de un BMW și un taximetru. Acum, șoferul din BMW încearcă să dea de urma celui ce i-a tăiat calea și, practic, l-a făcut să piardă controlul direcției de mers, să pătrundă pe contrasens și să intre în coliziune. Așa cum se poate observa și pe imagini, era în jur de ora 14.00, iar autovehiculul argintiu (BMW) rula regulamentar când, la intersecție, un al vehicul (un KIA negru) i-a tăiat calea, iar de aici lucrurile au scăpat de sub control. ”Dacă cunoaște cineva vreo informație despre Kia de culoare neagră care îmi taie fața, vă rog frumos să îmi scrieti în privat! Mulțumesc!”, a scris șoferul pe grupul Parchez ca Un Bou de pe Facebook.

Inițial, în momentul producerii accidentului a fost efectuat un apel la 112, precizându-se că o persoană a fost rănită, o ambulanță deplasându-se la fața locului. Ulterior, n-a mai fost transportată nici o victimă la spital, evenimentul fiind înregistrat la Biroul Tamponari din cadrul Serviciului Rutier Constanța.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce faci cu instinctele? eviti fara sa vrei, n ai cum sa te opui
3
2
naspa sitautie .. cine stie de ce l o fi evitat asa .. dar ma gandesc daca era unu cu un motor scuter pe partea cealalta ? oare ce pateau ...
5
0
nu inteleg de ce nu a tras dreapta imediat dupa ce a evitat kia, avea timp sa redreseze masina pe sensul ei dar era probabil a intors capul sa-l injure pe cel cu Kia. Tot din instinct. Astfel si-a continuat drumul pe contrasens lovind taxiul.
4
1
Nu ti doresc sa treci prin asa ceva ca sa ti testezi sangele rece? Sunt convins ca vei trage stanga, pt ca instinctul de conservare actioneaza fara sa te mai intrebe. Te ai intrebat de ce toti trag stanga in cazul unui impact iminent? Pune ti mintea la contributie si nu mai fa pe desteptul.
4
8
il cauta degeaba, eventual o sa ii ia carnetul lu kia dar masina tot el trebuie sa si-o repare. In cazul asta e clar a intrat pe contrasens in zona cu dubla continua ii ia si carnetul.
7
5
Ok il gaseste mai ia canere si dp str aia care a intrat ca sunt multe cauti ora si masina kia neagra
6
1
In situatii de genul asta trebuie sa ai sange rece si sa lovesti , nu faci manevre de evitare pe contrasens ! Din victima devii '' agresor'' si te paste un dosar penal de toata frumusetea , autorul moral al cestui accident doarme acum linistit pe perna lui iar cel cu BMW are problebe serioase , deci , nu era mai simplu sa-l pocneasca pe ala de i-a taiat calea ? Acum avea si polita de asigurare a vinovatului !
47
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369