REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

IMAGINI din timpul IMPACTULUI de pe strada Poporului! VIDEO

IMAGINI din timpul IMPACTULUI de pe strada Poporului! VIDEO

Replica API 27 martie 2017 | 00:00 285

Accidentul rutier, în urma căruia un minor în vârstă de 3 ani a ajuns la spital, a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. În imagini se poate observa cum taximetrul intră în coliziune cu un alt autoturism în momentul în care efectuează un viraj.

Potrivit anchetatorilor, totul s-a petrecut duminică, 26 martie anul curent, în jurul orei 13.37, când Octavian Botoșaru a condus un taximetru pe strad Poporului din municipiul Constanța, dinspre bulevardul Tomis către Alexandru Lăpușneanu. Ajungând la intersecție cu strada Petru Vulcan, taximetristul a efectuat viraj la stânga fără a acorda prioritate, intrând în coliziune cu un alt autoturism, marca Kia, condus regulamentar de către Ioan Cristian Moșneanu. În urma impactului, rănit a fost un minor, J.D.C., în vârstă de 3 ani, care se afla pe locul din spate din taximetru. Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului, după care a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Polițiștii rutieri au declanșat cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut nefericitul eveniment. Taximetristul s-a ales cu dosar penal. Ulterior, oamenii legii au analizat și imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

L.C. P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
datorita boratilor de taximetristi am ajuns saracii Europei ma.... te n gura de intelectual ... tu sigur ai votat ACL PDL si PNL pentru a schimba Alianta DA PDLsi PNL asta ca sa nu vina comunistii la putere, ei fiind deja acolo
1
1
Dupa ce ca esti prost iesi din porumb si te caci in drum! Analfabetule,vezi ca sunt taximetristi care au scoala cat toata familia ta,dar motivul pr care fac taximetrie este ca vor sa munceasca liber,nu sa stea la cheremul unui privat pe 1200 lei pe luna ca tine ,sclavule! Vezi la cat esti de destept sa nu-ti explodeze creierul de bulangiu nefericit!
1
6
SI cei cu maxi taxi si cei cu autobuzele RATC.
2
1
taximetrist borat. Toti tiganii, puscariasii si analfabetii se fac taximetristi. Data viitoare poate nimeriti un pom sau un stalp....ti-ai dracu de lepre!
23
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102