rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 16 decembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

VIDEO!

Imagini EXCLUSIVE de la o CRIMĂ comisă într-un local PLIN! Soţia victimei, DECLARAŢII ŞOCANTE!

Cazul oribilei crime din localitatea Cobadin, de la sfârșitul anului trecut, revine în atenția opiniei publice cu noi aspecte care, din păcate, nu fac obiectul vreunei cercetări penale, întrucât au fost ignorate de anchetatori. Cel puțin așa susțin apropiații victimei care au fost de față în momentul respectiv. Vorbim despre cazul lui Marian Diblă, bărbatul de 31 de ani, tatăl unui copil minor, înjunghiat mortal cu 19 lovituri de cuțit, în încinta localului Riviera din centrul localității Cobadin, în ultima zi a anului trecut, într-un conflict spontan. Cotidianul ”Replica” a intrat în posesia imaginilor surprinse de camerele de supraveghere amplasate în local, în care se poate vedea, explicit, cum s-a desfășurat întreaga scenă încheiată în mod tragic.

De remarcat că, în acest moment, agresorul, sau, mai bine spuns ”unul dintre agresori”, Memet Bader, de 25 de ani, a fost trimis în judecată, miercuri, 25 aprilie, în stare de arest, pentru omor. Varianta oficială a anchetatorilor, cu privire la acest incident tragic, este că Memet Bader și Marian Diblă s-au luat la harță pe fondul unor nemulțumiri cu rădăcini mai vechi, întrucât cei doi ar mai fi avut unele conflicte în trecut. Numai că imaginile surprinse de camerele de supraveghere din local contrazic, într-un fel, varianta unui singur agresor, fapt confirmat și de soția defunctului, Andreea Lavinia Diblă, prezentă și ea în local în seara crimei. În afară de Memet Bader, în imagini mai apare încă un bărbat cu un cuțit în mână, destul de agitat, care pare că loveşte victima în încăierarea produsă. Acesta a fost identificat ca fiind Erduvan Ibram, cunoscut prin localitate sub porecla ”Buș”. Deși în imagini poate fi văzut cum lovește, având cuțitul în mână, el nu a fost audiat nici ca martor, nici ca suspect, iar acum este în libertate deplină. Mai mult decât atât, soția victimei ne-a declarat că nu se simte în siguranță și îi face rău gândul că acesta se află în libertate, în timp ce soțul ei este în pământ.

”Nu ne vine bine când îl vedem cum merge pe stradă liber și ne râde în nas. Nu ne-a zis nimic verbal, dar au fost unele chestii, după moartea soțului meu. Noi aveam poze cu Marian pe mașini, iar într-o zi am găsit pe mașină o savarină cu mai multe bomboane de colivă deasupra. Am găsit și cauciucurile tăiate. Nu pot spune exact cine și cum, pentru că nu am văzut concret, dar altcineva nu ar fi avut cine să râdă de durerea noastră. Dar însuși faptul că știm că și acest Erduvan Ibram este unul dintre cei care l-au omorât pe Marian, pentru că l-am văzut făcând asta, iar acum se plimbă liber, fără nici o problemă, ne face rău”, a declarat, în exclusivitate pentru ”Replica”, Andreea Lavinia Diblă, soția lui Marian Diblă.

Cum s-a întâmplat totul

Referitor la motivul care a generat întregul conflict ni-l explică tot ea, dat fiind că se afla împreună cu soțul ei, în acea seară.

”Ei au ajuns în discotecă, iar totul a durat maxim jumătate de oră. Au fost lăutarii care au cântat la masa lor (a lui Memet Bader și a lui Erduvan Ibram, n.r.), apoi Marian, soțul meu, i-a chemat să cânte și la masa lui. De aici a pornit totul, întrucât ei (Memet Bader și Erduvan Ibram, n.r.) s-au ridicat și au venit la Marian, care era destul de pasiv, se poate vedea și în filmări. Au încercat să stea întâi de vorbă, iar proprietarul localului a încercat să aplaneze conflictul. Cel care a început totul a fost chiar Erduvan Ibram, care l-a împins pe Marian, care a căzut în mijloc, iar atunci au început să-l lovească cu cuțitele. Au fost două cuțite în seara aceea, le-am văzut personal. Unul la Memet Bader și unul la Erduvan Ibram. Când Marian s-a ridicat, Erduvan a venit să-l bată, Marian iar a căzut, s-a ridicat din nou, iar atunci a venit și Bader cu cuțitul”, explică martora.

Toate aceste aspecte au fost explicate și anchetatorilor, care au concluzionat că doar Memet Bader l-ar fi agresat pe Marian Diblă, în ciuda a ceea ce se vede în filmări.

Probele cu imaginile video, refuzate

”În primă fază, când am dat declarații, procurorul a clasat dosarul în ceea ce-l privește pe Ibram, zis ”Buș”, pe motiv că nu sunt dovezi, asta deși noi aveam filmările de pe camerele video. Ar fi putut să se uite pe filmări și ar fi constatat că avem dreptate, dar dânsul nici nu a vrut să audă. S-a uitat pe câteva capturi făcute și atât, doar că acele capturi nu sunt foarte explicite”, ne-a mai declarat femeia. Aceleași probe au fost refuzate chiar și în instanță, deși erau cât se poate de concludente și, prin natura lor, acesta eset scopul camerelor de supraveghere pe care orice unitate comercială, cât de mică ar fi, este obligată să dețină așa ceva.

”Avocata mea a propus, la ultimul termen din instanță, să depună la dosar și filmările în care se vede clar cine lovește cu cuțitul, dar ne-au amânat de două ori, apoi au respins această probă”, a mai declarat Andreea Lavinia Diblă.

”Din probele administrate în cauză, mai ales din filmări, rezultă faptul că și o altă persoană, respectiv Erduvan Ibram, a participat la comiterea infracțiunii de omor, acesta fiind cel care a inițiat acțiunea de lovire, adică el a dat primul cu cuțitul. Procurorul de caz nici măcar nu l-a audiat pe acesta în nici o calitate”, a pledat avpărătorul părții civile, în fața instanței.

Și, întra-devăr, în instanță, judecătorul a respins cererile și excepțiile invocate de partea civilă, prin avocat: ”Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. 2 Cod procedură penală respinge cererile şi excepţiile invocate de persoanele vătămate Diblă Lavinia Andreea şi Diblă Antonia Maria, ca nefondate. Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 2458/P/2017 din 25.01.2018 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, privind pe inculpatul Memet Bader, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei faţă de inculpatul Memet Bader pentru săvârşirea infracţiunii de omor prev. de art. 188 alin. 1 Cod penal. Dispune trimiterea dosarului completului F9. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 25.04.2018”, se arată în încheierea de ședință în cameră preliminară. Această decizie a fost atacată la Curtea de apel Constanța.

Dar au mai fost și unele vicii procedurale în acest dosar, în faza premergătoare trimiterii sale în instanță. Mai exact, în luna februarie a fost formulată și plângere împotriva ordonanței de clasare emisă de procuror prin rechizitoriu, iar până în prezent nu s-a dat nici un răspuns, în condițiile în care termenul legal este de 20 de zile.

Nu se știe exact când vor fi luate în considerare adevăratele probe, respectiv imaginile surprinse de camerele video, pentru a extinde ancheta și în cazul celui de-al doilea agresor, dar faptul că anchetatorii nu le iau iau în seamă, ridică semne de întrebare cu privire la utilitatea acestor camere și la obligativitatea agenților economici de a-și asigura unitățile cu sisteme de supraveghere. În acest moment, dintr-un grup de doi agresori și o victimă, unul este arestat, al doilea este la 2 metri în pământ, iar cel de-al treilea, cel care a provocat tot scandalul și chiar apare cu cuțitul în mână în timp ce lovește victima, se plimbă în libertate, fără nici o măsură preventivă, fără nici o calitate. În continuare vă prezentăm câteva imagini selectate din seara respectivă (vezi VIDEO!).

Daniel ALBU

sâmbătă, 28 aprilie 201836774
Comentarii

41Mmm(21 iul 14:52)
Dumnezu sa ierte Dar toate se platesc
32la puscarie(1 iun 22:48)
la puscarie cu turcii....tarani prosti la cobadin...fricosi si cacaciosi...vo omoara si le luati apararea...jegurilor
617Alberto Cutu(8 mai 22:21)
Lavinia il vrei pe bush la puscarie zici ca a dat cu cutitu da tu nu lai vazut ca a dat cu cutitu nu mai intelegem nimic
1322Baciu Marcel real(6 mai 10:02)
Ca sa fie clar, de cate ori l am intalnit pe Dibla l am respectat si ma respectat, era un baiat cu bun simt si un amic bun, nu stiu cine care esti de imi tot amesteci numele pe aici, stiu doar ca daca aveau ceva de impartit o puteau face altfel,tot puneti comentarii cu Cazan cutu si altii. Pai in mortii tai de om idiot nu poti scrie cu numele tau?cazan ii era ca un frate si cu restu era prieten deci niciodata nu ar scrie de rau despre el. este singurul coment pe care il voi face, condoleante familiei iar tie care imi scrii numele aici stii ce sanatate iti doresc.
420Baciu Marcel(5 mai 19:49)
Sa va iau familia DIBLA in pula ce a cautat aia a gasit :puscarie si moarte
103bobe cipi(3 mai 13:09)
e un caz clar de sinucidere
715cazan(2 mai 15:40)
nu uitati de bulangiu de Baciu Marcel ca el a facut tot cobadinu peste el a plecat cu Andreea a lui la pl si acum a loato de nevasta si ia facut si copil ca omu nu mai are ce sa manance marcel a jmecherit lumea pe acolo Baciule ce zici de asta nu te uita lumea ni mai arunca sageti in stanga in dreapat pizdo
196radu(2 mai 15:21)
daca nu infunda puscaria cu ani grei pentru astfel de fapte, o sa asistam mai des la asa ceva, cred ca ar trebui cel putin 20 ani la racoare
616Alberto Cutu(2 mai 14:15)
Anonimu de pe 30 apr. De la ora20:53 vezi ca se cunoaste ca esti roman si scrii asa sa arunci rahatu pe turci nu cred ca pune cineva botu la ce ai scris acolo sau esti tu cazane hahaha
163asda(2 mai 12:46)
ba frate daca chiar sunt prieteni cazan bus cum nu ii lasa liniste lui andreea asa sa nu ii lasam si noi lui muistu ala de bus si hai sa il terorizam sa il batem unde il prindem sa nu aiba nici el liniste
1712Geniu(2 mai 12:31)
De ce ati inceput sa va temeti? ca sa ajuns in presa? cine se face vedeta si cum se face pe asa ceva? nu va este rusine? Sa va puneti in pielea ei si dupa sa vorbiti!
185Anonim(1 mai 21:50)
O fii cazan de vina da si bader si bus nu trebuia sa faca ce au facut sa al omoare pe marian sa plateasca acum amandoi si sa vina inapoi cand o veni marian din mormat
821Ela(1 mai 21:11)
Cazan e vinovat trebuie sa plateasca
718Romani zme-zmecheri!(1 mai 18:17)
Vine vreme curand ...cand o s-o ...Asa ati facut mereu ,ati cautat scandal cu turci ! De invidie nu stiu dc . Dak tot stia.ti ca au mai avut conflicte dece nu ati lasat lautari sa cante la masa turcilor . Ca deobicei de invidie ca lumea se distreaza. Va.ti bagat ca chiloti in cr . Dupa 2 lini si 2 beri ..hai sa.i batem pe turci . in cobadin nu poti sa scoti pl afara ca hop sar drogati pe ea . A gresit turcu .da probabil ia sa umplut paharul e a3 oara cand cazan il imbata pe dibla si cauta scandal 1 la pitarie cand lau batut pe unu nick ..dibla cu toporu .2 la naom sus si 3 ...
101Bos baros(30 apr 23:18)
.............
292Anonim(30 apr 20:53)
Am sa va terorizez toata familia dibla si pe muistu de cazan o sa il linsam usor si calm la momentul potrivit daca sint smecheri sa vina in fantana mare pizdele.
1821Anonim(30 apr 20:26)
Nu inteleg cum puteti spune ca sotia lui Dibla vrea sa fie vedeta. Nu cred ca se poate explica in cuvinte durerea cu care a ramas familia lui nu aveti pic de bun simt sa afirmati asa ceva. Si toti cei care aveti ceva cu Cazan aveti macar bunul simt sa nu ii mai spuneti in fata ca intelegeti ca a facut tot ce a putut ca ii intelegeti durerea de a pierde un prieten chiar in ochii si in bratele lui si pe la spate sa il faceti cum va vine la gura si sa il barfiti. Sunteti niste javre cu doua fete. Vorbiti doar sa faceti rau pt ca altceva nu stiti.
1615Anonim(30 apr 20:18)
Sunteti redusi mintal.Nici Dibla nu a fost un sfant nici Cazan nu este dar pentru ca au fost implicati anterior in diverse conflicte nu inseamna ca Dibla trebuia omorat sau Cazan acuzat ca este vinovat pt cele intamplate. Orice fel de legatura de familie sau prietenie ati avea cu criminalii nu aveti cum sa le gasiti nici un fel de justificare. Nu exista motiv indeajuns de puternic pt a ajunge sa omori un om si sa lasi distrusa o familie.
421Drogati(30 apr 19:36)
No probem ! Gaseste cazan altul sa.l imbete si sa scoata scandal . Dibla era in permisie din puscarie voi astia care il iubeati asa de multi de ce plm nu la.ti tinut in casa sau mai bn zis dece la.ti impins dela spate in seara aia . Adevarati criminali voi sunteti .
2013anonim(30 apr 17:38)
bader si bus la cacat criminali draculuide fa fintina mare sper sa muriti in chinuri grelecum a murit marian cu 19 lovituri de cutit animalelor sa fiti ai dracu cu rasa voastra
1610Numai turci prosti(30 apr 14:54)
Toata turcimea are tupeu acum si scriu comentarii ei. Da, da, bader si bus la putere in puscarie! Acolo le e locul, ratati de oameni ce sunt!
720Turci la putere(30 apr 14:14)
Andreea ai vrut sa te faci vedeta uite ca incet te faci vedeta dar liniste de acuma in colo nu o sa ai toata viata ,....Bader si bus la putere
425Abc(30 apr 11:23)
Cazan este devina....din cauza lui marian sau intaplat toate astea...nenorocitul asta a distrus o familie...condoleante familiei dibla
020Cristi(29 apr 23:28)
Cazan e de vina, el a provocat tot scandalu,
177Dumnezeu nu doarme(29 apr 22:25)
Pentru tot ce a gresit Marian in trecut, a platit 2 ani stand departe de familie. Dumnezeu nu doarme, vor plati toti cei implicati, toata gasca care a stat si s-a uitat cum moare un om! Marian avea o familie, un copil a ramas fara tata. Distrusii aia ce aveau in afara de zdrente duse la produs in Germania? Cum poti sa dai cu cutitul de 19 ori intr-un om?
522Cazan(29 apr 21:40)
Cutule mananci kkt aiurea si nu e bn vrei sati rup oasele bosketare cand pun mana pe tn kktule
520Primarul(29 apr 18:17)
Cobadinul este din pacare populat cu toate natiile de oameni. Bastinasi erau turcii si tatarii. Au venit moldovenii la munca campului si nu au mai plecat. Si uite asa s-au futut intre ei, turcii si moldovenii si au rezultat moldo-turcii care muschii lor minte nu are. Au vazut si ei ceva banishori si au inceput sa o arda-n harfe de smecherashi de Las Cobas ! Bah tzaranilor bagati-va mintiile in cap ca va trimit inapoi in Moldova. Din toata smechereala asta a rezultat un defunct si un puscarias. Daca avea unul dintre ei minte, erau bine acum. Dar tzaranii ...
196Foarte destepti unii(29 apr 16:44)
Muschii vezi ca esti certat grav cu limba romana. Scrie in turca, poate asa iti iese mai bine.
188Vine vremea ...curand !(29 apr 11:11)
Vor fi linsate si executate toate ciorile borate!
1513Misterio(29 apr 10:02)
Daca erau baieti se bateau cu pumnii goi asa cum o fac barbatii adevarati. Cum sa dai cu cutitul cand esti in superioritate numerica? Inseamna ca victima era bazata pe pumnul lui si le a fost frica. Nu cunosc cazul dar dupa cate vad pe camere niste lasi aveau cutite si l au omorat pe adevaratul barbat care s a luptat cu ei cu pumnii goi. Moarte prin ardere pe rug tuturor tiganilor care asemenea comportament
1029Muschii(29 apr 07:50)
A ajuns vedeta Lavinia. De cand isi doarea ea. Dar sa ajunga tocmai in presa chiar este peste asteptatiile ei. Din cauza muschiilor care minte nu are s-a intamplat nenorocirea !
1911Pusc(29 apr 05:46)
Tribunal corupt
2113Patriot(29 apr 01:30)
PSD-ul hotilor si talharilor. Nu admit in instanta probele video. Mai rau ca in epoca de piatra. Huo!
911mari(28 apr 23:29)
cutu tu parca ai fost cind a murit marian acum ti cu bader pacat nu stim fie care ce sfirsit avem
159Abc(28 apr 23:19)
Cand iesi undeva, nu iesi cu cutitul in buzunar. NU OMORI un om pentru ca vrei sa fii smecher. Sa fiti smecheri pana nu mai puteti in puscarie.
230Cris(28 apr 22:18)
Toata lumea ii acuza pe turci in schimb tot scandalul provocat este de Cazan Daniel si Marian , din trecutul lor nu spune ti nimic . . .scandalurile , cand ii agresa cu batele de baseball , batai cu lanturi , rozete. . . Hai sa lasam justitia sa isi faca treaba si sa nu judecam gresit . Sunt destule probe . . .
141Alberto Cutu(28 apr 21:32)
Cazan e de vina cazan la transportat gresit ce el e doctor .? Si tot din cauza lui a pornit cearta lavinia tu stii cel mai bine
433Nimeni(28 apr 18:09)
Scandalul a fost pornit de cazan legea isi va spune cuvantul
2014Contra(28 apr 16:59)
E ceva normal se respinga toate dovezile daca le-au umplut buzunarele turcii cu euroi facuti pe tarafulele trimise in Germania! Asa e in Romania, castiga cel cu bani mai multi!
426Demostene(28 apr 16:55)
Nu e vorba ca era turc tigan sau alta natie. Problema e de educatie. Daca victima, roman fiind, se presupunea ca e mai educat ? Daca era educat ar fi trebuit sa stea in banca lui si sa se distreze. Vorbesc in general nu de speta in cauza. Educatia si mentalitatea celor care traiesc in Romania este din pacate inexistenta. Care mai de care sa-si arate muscii. Ala ca da dedicatii si asta ca vroia si el sa dea alte dedicatii. Acum e tardiv. Condoleante familiei indoliate si la multi ani de puscarie criminalului.
1512Pt. 14:04 !(28 apr 15:49)
Degeaba te superi Domnule ! Cel de la ora 9:21 , are perfecta dreptate ! Cobadin a ajuns o comuna in care tiganii turci borati se pisha pe romani ! Si tu te dai smardoi pe f.b. ! Sau si tu esti o cioara borata !? CONDOLEANTE FAMILIEI DIBLA !
208ptr 9:21(28 apr 14:04)
Proasta-i ma-ta ca n-a avut inspiratia sa te lepede. Nici tac-tu nu e mai bine daca a petrecut cu ma-ta suficient cat sa te conceapa. Tu esti asa cum ti se pare satul.
178nae(28 apr 13:12)
juistitia de la noi sar numii injustitie oriunde in alta tara,daca as omora zilnic cate un magistrat as dormi linistit in fiecare seara
2215TurciiLaPuscarie(28 apr 11:56)
Bai nenorocitilor sa aveti acceasi suferinta pe care o are familia asta indurerata...Dumnezeu este sus si nimic nu ramane neplatit pe lumea asta jeguri de oameni ce sunteti...tigani,turci...la sapun cu voi,curele din pieile voastre ! Urate rase de oameni...cat va mai rabda Dumnezeu?
1621Stefan(28 apr 09:52)
Sper sa muriti in puscarie si sa traiti 120 de ani turci cu pasarica.
183Fggh(28 apr 09:49)
Nu ati fandit ca are copil
1723cetatean(28 apr 09:23)
aici s.a ajuns?sa lasam criminalii in libertate?astia nu se mai numesc procurori..ci infractori
838urat sat(28 apr 09:21)
Sat plin de prosti. Stai si te uiti la unii cum il omoara pe ala, dupaia plang ca le pare rau. Ciori care traiesc din ajutor social !
1725Gogu(28 apr 09:17)
Niste turci borati si imputiti !
1913Bruno(28 apr 08:36)
Tarani si tigani cocalari...nici o paguba ptr societate!
mai mult...Anchete
26 oct 00:35AncheteACORD DE RECUNOAȘTERE a VINOVĂȚIEI, RESPINS de INSTANȚĂ! Judecătorii au concluzionat că pedeapsa e prea blândă!

O femeie, inculpată într-un dosar de complicitate la înșelăciune, fals privind identitatea în formă continuată...3311

25 oct 00:49AncheteUTILAJELE LUATE DE CONSILIUL JUDEŢEAN ÎN 2013, CU FONDURI EUROPENE, S-AU EVAPORAT!5206
19 oct 20:51AnchetePorturile Constanţei, dragate de firma unui afacerist italian arestat pentru corupţie4644
8 sep 23:13AncheteANCHETE! O TÂNĂRĂ CARE VINE ÎN PROBE PENTRU ANGAJARE FURĂ CU NESIMȚIRE DIN LOCALURI și DIN APARTAMENTE! VIDEO

O tânără din județul Constanța a pus la cale un plan pentru a se alege cu bani nemunciți, pe care l-a și pus în...8985

20 aug 00:20AncheteBăncile pierd procesele cu clienții! Un constănțean are de primit de la BCR 13.000 euro11041
1 aug 20:50AncheteDirectorii care au ‘în mână’ soarta încălzirii la Constanţa se bat în indemnizaţii cu preşedintele României7882
27 iul 01:23AncheteRĂZBOIUL pe terenurile Taberei de la Năvodari continuă! NUME GRELE audiate într-un dosar deschis ca urmare a plângerii penale depuse de Nicolae Matei

Dosarul Taberei de copii de la Năvodari este departe de a se fi încheiat. Nicolae Matei, fostul primar al...8354

13 iul 02:14AncheteAfacere suprinzătoare: fraţii Micula au trecut hotelul Unirea din Mamaia pe firma din Neptun executată de ANAF5448
9 iul 00:13AncheteMAI MULTE LOCALITĂȚI DIN JUDEȚUL CONSTANȚA, SUB COD DE VREME REA!6300
8 iun 00:26AncheteO fostă angajată a Primăriei Constanţa, preşedinte într-o secţie de votare după ce a minţit că are cazier curat!

Stela Răduş a fost angajată în cadrul Serviciului de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Constanţa, dar a...5864

4 iun 00:24AncheteUn celebru vameş din Constanţa, ţepuit de o firmă de construcţii cunoscută pentru escrocheriile sale11320
19 mai 11:21AncheteBARBUT MĂSLUIT şi CĂMĂTĂRIE! Clanul Săceanu învârtea BANI GREI; printre ‘ÎNŢEPAŢI’ ar fi şi patronul de la siteul Autovit!17619
Vremea
8° - 8.4° duminică, 16 decembrie 2018
cer fragmentatUmiditate: 91%
Vânt: 8.25 m/s din E
Presiune: 1028.78 milibari

Loto
6/4911925324143
5/4041220273435
joker6242532426
Horoscop
mai mult...SPSportRT
15 dec 00:23SportPoli Iaşi a învins-o pe Concordia Chiajna cu 6-3!

Poli Iaşi a învins-o pe Concordia Chiajna cu neverosimilul scor de 6-3 (2-1), vineri seara, în deplasare, în primul...339

15 dec 02:29SportHandbal: cu cine va juca România pentru bronz

România a fost umilită de Rusia în drumul spre titlul continental și are un meci de coșmar și pentru medaliile de...864

15 dec 00:25SportRomânia a fost SPULBERATĂ de Rusia, în semifinalele Europeanului de Handbal

România nu a făcut față campioanei olimpice, Rusia, în semifinalele Campionatului European de Handbal, din Franța!...685

15 dec 00:00SportHagi e plătit să piardă! În loc să fie favorită la titlu, Viitorul se zbate să prindă podiumul

Gică are dreptate, statutul de furnizor de jucători i-a șubrezit șansele la câștigarea campionatului, după ce i-a...1002

Local
16 dec 12:16LocalInvitaţi de seamă la evenimentul organizat de Universitatea Andrei Şaguna sub genericul "100 Idei. Instituţii. Personalităţi"

În anul centenarului, la Universitatea Andrei Şaguna din Constanţa a fost organizat un eveniment de marcă, sub...104

15 dec 03:47LocalComerţ ilicit cu ţigări în zona Gării CFR. Poliţiştii locali au dat amenzi

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au depistat, vineri, 14 decembrie, în...537

15 dec 03:47LocalGata, a început BÂLCIUL la Constanța! VIDEO

Ca în fiecare an, apropierea sărbătorilor de iarnă scoate din casă diverse persoane, mai puțin sau mai mult...1162

15 dec 03:26LocalATENȚIE, RISC DE POLEI la Constanța! Iată ce recomandă polițiștii

Polițiștii constănțeni se vor afla în teren, având în vedere condițiile meteorologice nefavorabile! Aceștia vă...1098

15 dec 02:04LocalUn parc din Constanța, dotat cu mobilier urban

Parcul Viitorului din Constanța (din zona străzii Caraiman) se înnoiește! Angajații Serviciului Amenajări Urbane...689

15 dec 03:41LocalPrimăria Valu lui Traian începe distribuirea pachetelor alimentare de Crăciun!

Începand de luni, 17.12.2018, orele 8.00 până joi, 20.12.2018, orele 16.00, se distribuie pachetele alimentare de...387

15 dec 03:42LocalȘoferul care a plecat de la locul accidentului, pus sub control judiciar!

Conducătorul auto care a plecat de la locul accidentului a fost prezentat, la data de 14 decembrie a.c., Parchetului de...450

15 dec 03:42LocalCondamnat pentru furt calificat

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, la data de 13 decembrie a.c., au depistat un tânăr, în...332

15 dec 03:43LocalRAZII în Constanța: mai multe persoane conduse la Poliție!

Polițiștii din cadrul Secţiei 3 Poliţie, la data de 13 decembrie a.c., în intervalul orar 16.00 - 19.00, au...660

15 dec 03:46LocalUn pieton a fost lovit de mașină, în centrul Constanței!

Un accident rutier a avut loc vineri, 14 decembrie, la intersecția străzilor Cuza Vodă cu I.G. Duca. Potrivit...617

Politică
15 dec 00:00PoliticăDirecția de Pază va avea grijă de obiectivele CJC în 2019. Palaz: Fie se alinează cerințelor și solicitării noii conduceri, fie pleacă acasă

Consilierii județeni vor supune la vot, în ședința din 19 decembrie, mai multe proiecte aflate pe ordinea de zi....416

15 dec 02:51PoliticăOFLDE Constanța a popularizat Constituţia României în rândul populației

Organizaţia de Femei a Partidului Alianţa Liberarilor şi Democraţilor Constanţa (OFLDE ALDE) a fost implicată...533

15 dec 00:00PoliticăOrban: Anticipatele, cea mai bună soluție în cazul căderii Guvernului

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Ludovic Orban, a afirmat vineri, la Alba Iulia, că în opinia sa, în...255

15 dec 00:00PoliticăALDE Constanţa: 'Este un câştig pentru România ce s-a întâmplat în Parlamentul European'

Plenul Parlamentului European a votat marţi, 11 decembrie, o recomandare pentru primirea României şi Bulgariei în...498

15 dec 00:36PoliticăNumirea lui Ionuţ Done în funcţia de subprefect, publicată în Monitorul Oficial

Ordinul prin care Ionuţ Done este numit să exercite, temporar, prin detaşare în condiţiile legii, funcţia de...616

15 dec 00:38PoliticăConsilierii locali municipali, convocaţi în şedinţă!

Consiliul local al municipiului Constanţa a fost convocat în şedinţă ordinară, miercuri, 19 decembrie 2018, ora...492

15 dec 03:39PoliticăFost primar al Constanței, cetățean de onoare post-mortem

Adrian Rădulescu, fost profesor universitar doctor și om politic român, istoricul care considera Dobrogea o parte...812

15 dec 03:40PoliticăÎntâlnire publică pentru prezentarea PUZ-ului preliminar Zona Peninsulară

Primăria Municipiului Constanța organizează marți, 18 decembrie, de la ora 10:00, în sala de ședințe Remus...404

15 dec 00:39PoliticăCurtea de Apel Bucureşti respinge cererea Turciei de extrădare a jurnalistului Kamil Demirkaya de la Zaman România

Un judecător de la Curtea de Apel Bucureşti a respins, vineri, cererea autorităţilor turce de extrădare a...307

15 dec 03:45PoliticăMoţiunea de cenzură iniţiată de PNL, USR şi PMP a fost depusă la Parlament

Moţiunea de cenzură intitulată "Ajunge! Guvernul Dragnea - Dăncilă, ruşinea României!", iniţiată de PNL, USR...314

Monden
15 dec 16:18MondenTom Jones concertează în România pe 26 iunie 2019

Cântăreţul britanic Tom Jones va concerta în premieră la Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă BTarena, pe 26 iunie...241

15 dec 15:51MondenLoredana Groza a afișat în mediul online un decolteu de vis

Cântăreața Loredana Groza arată impecabil într-o rochie din catifea de culoare roșie. Artista a impresionat pe...405

15 dec 00:00MondenEchipa emisiunii „România, te iubesc!” a refuzat premiul APTR. Jurnaliștii nici măcar nu au mers la gală

Echipa "România, te iubesc!" a invocat valorile şi principiile după care se ghidează cei şase jurnalişti care fac...313

15 dec 15:22MondenAlexandra Stan, comentată de Iulia Albu. „Se chiloțărește în bucătărie”

Cântăreața Alexandra Stan s-a fotografiat în chiloți, în bucătărie. Imaginea a fost comentată de...356

15 dec 00:00MondenDragoș Pătraru, enervat: „Dar e aiurea să vezi că muncești 12 ore pe zi, iar niște jeguri profită de chestia asta”

Dragoș Pătraru prezintă emisiunea Starea nației la postul de televiziune Prima TV. Jurnalistul se declară...421

15 dec 00:00MondenScandal între Mirela și Bogdan de la „Insula iubirii”. „Mi-aș fi dorit să aibă mireasa ta caracterul meu!”

Un nou scandal a izbucnit în mediul virtual, după încheierea emisiunii "Insula Iubirii". De data asta replicile dure...284

15 dec 00:00MondenCântărețul Bryan Adams, pasionat de fotografie, expune la Berlin. Chipuri celebre și veterani de război, temele lui preferate

Bryan Adams are o pasiune care rivalizează cu cea pentru muzică: fotografia. Cântărețul britanic expune din 2000,...222

15 dec 15:12MondenEllen Pompeo și Patrick Dempsey, din „Anatomia lui Grey”, nu și-au mai vorbit de la terminarea filmărilor. De 3 ani nu și-au mai adresat nici un cuvânt

283

15 dec 15:09MondenCasa din Londra a lui Paul McCartey a fost spartă de hoți

Poliția din Londra investighează o spargere care a avut loc la domiciliul fostului membru al trupei Beatles, Paul...224

15 dec 15:09MondenTopul celor mai bine plătite modele în 2018. Cine este pe primul loc

Kendall Jenner, fiica în vârstă de 23 de ani a lui Kris Jenner şi sora mai mică a lui Kim Kardashian, ocupă,...249

Mapamond
15 dec 00:00MapamondBrexit: Premierul Theresa May anunţă că vor avea loc noi discuţii în următoarele zile cu UE

Premierul britanic Theresa May a declarat vineri că vor avea loc noi discuţii cu Uniunea Europeană în următoarele...212

15 dec 00:00MapamondParlamentul din Kosovo a votat în favoarea creării unei armate

Parlamentul de la Pristina a votat vineri o lege privind crearea unei armate kosovare, decizie care stârneşte...247

15 dec 00:00MapamondUngaria: Gaze lacrimogene şi arestări la protestele de la Budapesta împotriva ''legii sclaviei''

Poliţia ungară a recurs la gaze lacrimogene şi a operat arestări în timpul manifestaţiei de joi seara de la...213

15 dec 00:00MapamondGinerele lui Trump, în cursa pentru postul de secretar general al Casei Albe

Nominalizarea lui Jared Kushner, ginere şi consilier apropiat al lui Donald Trump, la postul prestigios de secretar...229

15 dec 00:00MapamondUE îşi va intensifica pregătirile pentru scenariul unui Brexit fără acord, afirmă Jean-Claude Juncker

Comisia Europeană îşi va intensifica pregătirile pentru cazul în care nu va exista un acord cu Marea Britanie...226

15 dec 00:00MapamondLiderii europeni au prelungit cu şase luni sancţiunile împotriva Rusiei

Şefii de stat şi de guvern din ţările UE, reuniţi joi la Bruxelles la Consiliul European de iarnă, au aprobat...221

15 dec 00:00MapamondMaria Butina, rusoaica arestată în SUA pentru spionaj, a pledat vinovată în instanţă

Maria Butina, rusoaica arestată în SUA în luna iulie şi acuzată de spionaj în favoarea Moscovei, a pledat joi...264

15 dec 00:00MapamondAutorul atacului armat de la Strasbourg, Cherif Chekatt, a fost ucis de poliţie

Autorul atentatului de la Târgul de Crăciun din Strasbourg, Cherif Chekatt, urmărit de două zile de sute de...251

15 dec 00:00MapamondProtestele se intensifică în Ungaria

Mii de unguri au protestat joi la Budapesta, reluând demonstraţiile de miercuri împotriva unei noi legi care...226

15 dec 00:00MapamondSUA: Schimb de focuri într-un colegiu din Indiana, atacatorul s-a sinucis

Un tânăr înarmat şi-a pus capăt zilelor într-un colegiu din Indiana, în nordul SUA, după un schimb de focuri cu...227

Sănătate
13 dec 03:45SănătateTratament salvator pentru pacienții cu accident vascular cerebral, la Spitalul Județean Constanța

Medicii din cadrul Secției de Neurologie au participat zilele trecute la o simulare națională, desfășurată sub...1391

12 dec 03:27SănătateVor fi livrate ambulanţe în toată ţara. Vin şi la Constanţa

Primele 300 de ambulanţe, achiziţionate prin Programul POIM 2014 - 2020, vor fi livrate începând de marţi, anunţă...509

12 dec 01:20SănătateAJUTAŢI-L PE VLĂDUŢ! Apel umanitar: Un băieţel de 6 ani, diagnosticat cu neuroblastom POATE FI SALVAT

Un băieţel de 6 ani poate fi salvat cu ajutorul dumneavoastră. Vlăduţ Cîrciu, copilul colegului nostru Sorin, a...410

7 dec 00:16SănătateCardurile naţionale de sănătate expirate, valabile încă doi ani de la data expirării

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate anunță furnizorii de servicii medicale aflaţi în contract cu...838

1 dec 10:57SănătateDupă cazul de la Giuleşti, este aşteptat un control şi la Maternitatea Spitalului Judeţean Constanţa

Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti a solicitat Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie "Prof. Dr. Panait...1573

30 noi 00:36SănătatePoliclinicile 1 și 2 ale Spitalului Județean Constanța, ÎNCHISE în minivacanța de Ziua Marii Uniri

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța aduce la cunoștința...698

29 noi 00:31SănătateSpitalul din Medgidia caută medic nefrolog

Ne confruntăm cu un deficit de medici nefrologi la nivelul întregii ţări. Potrivit dr. Liliana Tuță, președintele...1060

27 noi 00:48SănătateChemoembolizări în Spitalul Județean Constanța

Patru ședințe de chemoembolizare au fost efectuate, cu succes, la sfârșitul săptămânii trecute. Doi dintre...1405

24 noi 04:34SănătateSăptămână Europeană a Testării. Constănțenii, chemați să se testeze pentru hepatită și HIV!

Fundaţia Baylor Marea Neagră se alătură organizaţiilor neguvernamentale, instituţiilor şi liderilor de opinie din...903

21 noi 01:19SănătatePacienții constănțeni care suferă de HIV, fără tratament! Nu există contract de achiziție pentru medicamente

Pacienţii români care suferă de HIV au rămas fără tratament, probleme majore cu lipsa medicaţiei fiind...882