rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 21 august
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

VIDEO!

Imagini EXCLUSIVE de la o CRIMĂ comisă într-un local PLIN! Soţia victimei, DECLARAŢII ŞOCANTE!

Cazul oribilei crime din localitatea Cobadin, de la sfârșitul anului trecut, revine în atenția opiniei publice cu noi aspecte care, din păcate, nu fac obiectul vreunei cercetări penale, întrucât au fost ignorate de anchetatori. Cel puțin așa susțin apropiații victimei care au fost de față în momentul respectiv. Vorbim despre cazul lui Marian Diblă, bărbatul de 31 de ani, tatăl unui copil minor, înjunghiat mortal cu 19 lovituri de cuțit, în încinta localului Riviera din centrul localității Cobadin, în ultima zi a anului trecut, într-un conflict spontan. Cotidianul ”Replica” a intrat în posesia imaginilor surprinse de camerele de supraveghere amplasate în local, în care se poate vedea, explicit, cum s-a desfășurat întreaga scenă încheiată în mod tragic.

De remarcat că, în acest moment, agresorul, sau, mai bine spuns ”unul dintre agresori”, Memet Bader, de 25 de ani, a fost trimis în judecată, miercuri, 25 aprilie, în stare de arest, pentru omor. Varianta oficială a anchetatorilor, cu privire la acest incident tragic, este că Memet Bader și Marian Diblă s-au luat la harță pe fondul unor nemulțumiri cu rădăcini mai vechi, întrucât cei doi ar mai fi avut unele conflicte în trecut. Numai că imaginile surprinse de camerele de supraveghere din local contrazic, într-un fel, varianta unui singur agresor, fapt confirmat și de soția defunctului, Andreea Lavinia Diblă, prezentă și ea în local în seara crimei. În afară de Memet Bader, în imagini mai apare încă un bărbat cu un cuțit în mână, destul de agitat, care pare că loveşte victima în încăierarea produsă. Acesta a fost identificat ca fiind Erduvan Ibram, cunoscut prin localitate sub porecla ”Buș”. Deși în imagini poate fi văzut cum lovește, având cuțitul în mână, el nu a fost audiat nici ca martor, nici ca suspect, iar acum este în libertate deplină. Mai mult decât atât, soția victimei ne-a declarat că nu se simte în siguranță și îi face rău gândul că acesta se află în libertate, în timp ce soțul ei este în pământ.

”Nu ne vine bine când îl vedem cum merge pe stradă liber și ne râde în nas. Nu ne-a zis nimic verbal, dar au fost unele chestii, după moartea soțului meu. Noi aveam poze cu Marian pe mașini, iar într-o zi am găsit pe mașină o savarină cu mai multe bomboane de colivă deasupra. Am găsit și cauciucurile tăiate. Nu pot spune exact cine și cum, pentru că nu am văzut concret, dar altcineva nu ar fi avut cine să râdă de durerea noastră. Dar însuși faptul că știm că și acest Erduvan Ibram este unul dintre cei care l-au omorât pe Marian, pentru că l-am văzut făcând asta, iar acum se plimbă liber, fără nici o problemă, ne face rău”, a declarat, în exclusivitate pentru ”Replica”, Andreea Lavinia Diblă, soția lui Marian Diblă.

Cum s-a întâmplat totul

Referitor la motivul care a generat întregul conflict ni-l explică tot ea, dat fiind că se afla împreună cu soțul ei, în acea seară.

”Ei au ajuns în discotecă, iar totul a durat maxim jumătate de oră. Au fost lăutarii care au cântat la masa lor (a lui Memet Bader și a lui Erduvan Ibram, n.r.), apoi Marian, soțul meu, i-a chemat să cânte și la masa lui. De aici a pornit totul, întrucât ei (Memet Bader și Erduvan Ibram, n.r.) s-au ridicat și au venit la Marian, care era destul de pasiv, se poate vedea și în filmări. Au încercat să stea întâi de vorbă, iar proprietarul localului a încercat să aplaneze conflictul. Cel care a început totul a fost chiar Erduvan Ibram, care l-a împins pe Marian, care a căzut în mijloc, iar atunci au început să-l lovească cu cuțitele. Au fost două cuțite în seara aceea, le-am văzut personal. Unul la Memet Bader și unul la Erduvan Ibram. Când Marian s-a ridicat, Erduvan a venit să-l bată, Marian iar a căzut, s-a ridicat din nou, iar atunci a venit și Bader cu cuțitul”, explică martora.

Toate aceste aspecte au fost explicate și anchetatorilor, care au concluzionat că doar Memet Bader l-ar fi agresat pe Marian Diblă, în ciuda a ceea ce se vede în filmări.

Probele cu imaginile video, refuzate

”În primă fază, când am dat declarații, procurorul a clasat dosarul în ceea ce-l privește pe Ibram, zis ”Buș”, pe motiv că nu sunt dovezi, asta deși noi aveam filmările de pe camerele video. Ar fi putut să se uite pe filmări și ar fi constatat că avem dreptate, dar dânsul nici nu a vrut să audă. S-a uitat pe câteva capturi făcute și atât, doar că acele capturi nu sunt foarte explicite”, ne-a mai declarat femeia. Aceleași probe au fost refuzate chiar și în instanță, deși erau cât se poate de concludente și, prin natura lor, acesta eset scopul camerelor de supraveghere pe care orice unitate comercială, cât de mică ar fi, este obligată să dețină așa ceva.

”Avocata mea a propus, la ultimul termen din instanță, să depună la dosar și filmările în care se vede clar cine lovește cu cuțitul, dar ne-au amânat de două ori, apoi au respins această probă”, a mai declarat Andreea Lavinia Diblă.

”Din probele administrate în cauză, mai ales din filmări, rezultă faptul că și o altă persoană, respectiv Erduvan Ibram, a participat la comiterea infracțiunii de omor, acesta fiind cel care a inițiat acțiunea de lovire, adică el a dat primul cu cuțitul. Procurorul de caz nici măcar nu l-a audiat pe acesta în nici o calitate”, a pledat avpărătorul părții civile, în fața instanței.

Și, întra-devăr, în instanță, judecătorul a respins cererile și excepțiile invocate de partea civilă, prin avocat: ”Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. 2 Cod procedură penală respinge cererile şi excepţiile invocate de persoanele vătămate Diblă Lavinia Andreea şi Diblă Antonia Maria, ca nefondate. Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 2458/P/2017 din 25.01.2018 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, privind pe inculpatul Memet Bader, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei faţă de inculpatul Memet Bader pentru săvârşirea infracţiunii de omor prev. de art. 188 alin. 1 Cod penal. Dispune trimiterea dosarului completului F9. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 25.04.2018”, se arată în încheierea de ședință în cameră preliminară. Această decizie a fost atacată la Curtea de apel Constanța.

Dar au mai fost și unele vicii procedurale în acest dosar, în faza premergătoare trimiterii sale în instanță. Mai exact, în luna februarie a fost formulată și plângere împotriva ordonanței de clasare emisă de procuror prin rechizitoriu, iar până în prezent nu s-a dat nici un răspuns, în condițiile în care termenul legal este de 20 de zile.

Nu se știe exact când vor fi luate în considerare adevăratele probe, respectiv imaginile surprinse de camerele video, pentru a extinde ancheta și în cazul celui de-al doilea agresor, dar faptul că anchetatorii nu le iau iau în seamă, ridică semne de întrebare cu privire la utilitatea acestor camere și la obligativitatea agenților economici de a-și asigura unitățile cu sisteme de supraveghere. În acest moment, dintr-un grup de doi agresori și o victimă, unul este arestat, al doilea este la 2 metri în pământ, iar cel de-al treilea, cel care a provocat tot scandalul și chiar apare cu cuțitul în mână în timp ce lovește victima, se plimbă în libertate, fără nici o măsură preventivă, fără nici o calitate. În continuare vă prezentăm câteva imagini selectate din seara respectivă (vezi VIDEO!).

Daniel ALBU

sâmbătă, 28 aprilie 201834342
Comentarii

21Mmm(21 iul 14:52)
Dumnezu sa ierte Dar toate se platesc
22la puscarie(1 iun 22:48)
la puscarie cu turcii....tarani prosti la cobadin...fricosi si cacaciosi...vo omoara si le luati apararea...jegurilor
615Alberto Cutu(8 mai 22:21)
Lavinia il vrei pe bush la puscarie zici ca a dat cu cutitu da tu nu lai vazut ca a dat cu cutitu nu mai intelegem nimic
1221Baciu Marcel real(6 mai 10:02)
Ca sa fie clar, de cate ori l am intalnit pe Dibla l am respectat si ma respectat, era un baiat cu bun simt si un amic bun, nu stiu cine care esti de imi tot amesteci numele pe aici, stiu doar ca daca aveau ceva de impartit o puteau face altfel,tot puneti comentarii cu Cazan cutu si altii. Pai in mortii tai de om idiot nu poti scrie cu numele tau?cazan ii era ca un frate si cu restu era prieten deci niciodata nu ar scrie de rau despre el. este singurul coment pe care il voi face, condoleante familiei iar tie care imi scrii numele aici stii ce sanatate iti doresc.
418Baciu Marcel(5 mai 19:49)
Sa va iau familia DIBLA in pula ce a cautat aia a gasit :puscarie si moarte
103bobe cipi(3 mai 13:09)
e un caz clar de sinucidere
714cazan(2 mai 15:40)
nu uitati de bulangiu de Baciu Marcel ca el a facut tot cobadinu peste el a plecat cu Andreea a lui la pl si acum a loato de nevasta si ia facut si copil ca omu nu mai are ce sa manance marcel a jmecherit lumea pe acolo Baciule ce zici de asta nu te uita lumea ni mai arunca sageti in stanga in dreapat pizdo
186radu(2 mai 15:21)
daca nu infunda puscaria cu ani grei pentru astfel de fapte, o sa asistam mai des la asa ceva, cred ca ar trebui cel putin 20 ani la racoare
615Alberto Cutu(2 mai 14:15)
Anonimu de pe 30 apr. De la ora20:53 vezi ca se cunoaste ca esti roman si scrii asa sa arunci rahatu pe turci nu cred ca pune cineva botu la ce ai scris acolo sau esti tu cazane hahaha
153asda(2 mai 12:46)
ba frate daca chiar sunt prieteni cazan bus cum nu ii lasa liniste lui andreea asa sa nu ii lasam si noi lui muistu ala de bus si hai sa il terorizam sa il batem unde il prindem sa nu aiba nici el liniste
1612Geniu(2 mai 12:31)
De ce ati inceput sa va temeti? ca sa ajuns in presa? cine se face vedeta si cum se face pe asa ceva? nu va este rusine? Sa va puneti in pielea ei si dupa sa vorbiti!
175Anonim(1 mai 21:50)
O fii cazan de vina da si bader si bus nu trebuia sa faca ce au facut sa al omoare pe marian sa plateasca acum amandoi si sa vina inapoi cand o veni marian din mormat
820Ela(1 mai 21:11)
Cazan e vinovat trebuie sa plateasca
717Romani zme-zmecheri!(1 mai 18:17)
Vine vreme curand ...cand o s-o ...Asa ati facut mereu ,ati cautat scandal cu turci ! De invidie nu stiu dc . Dak tot stia.ti ca au mai avut conflicte dece nu ati lasat lautari sa cante la masa turcilor . Ca deobicei de invidie ca lumea se distreaza. Va.ti bagat ca chiloti in cr . Dupa 2 lini si 2 beri ..hai sa.i batem pe turci . in cobadin nu poti sa scoti pl afara ca hop sar drogati pe ea . A gresit turcu .da probabil ia sa umplut paharul e a3 oara cand cazan il imbata pe dibla si cauta scandal 1 la pitarie cand lau batut pe unu nick ..dibla cu toporu .2 la naom sus si 3 ...
101Bos baros(30 apr 23:18)
.............
281Anonim(30 apr 20:53)
Am sa va terorizez toata familia dibla si pe muistu de cazan o sa il linsam usor si calm la momentul potrivit daca sint smecheri sa vina in fantana mare pizdele.
1820Anonim(30 apr 20:26)
Nu inteleg cum puteti spune ca sotia lui Dibla vrea sa fie vedeta. Nu cred ca se poate explica in cuvinte durerea cu care a ramas familia lui nu aveti pic de bun simt sa afirmati asa ceva. Si toti cei care aveti ceva cu Cazan aveti macar bunul simt sa nu ii mai spuneti in fata ca intelegeti ca a facut tot ce a putut ca ii intelegeti durerea de a pierde un prieten chiar in ochii si in bratele lui si pe la spate sa il faceti cum va vine la gura si sa il barfiti. Sunteti niste javre cu doua fete. Vorbiti doar sa faceti rau pt ca altceva nu stiti.
1515Anonim(30 apr 20:18)
Sunteti redusi mintal.Nici Dibla nu a fost un sfant nici Cazan nu este dar pentru ca au fost implicati anterior in diverse conflicte nu inseamna ca Dibla trebuia omorat sau Cazan acuzat ca este vinovat pt cele intamplate. Orice fel de legatura de familie sau prietenie ati avea cu criminalii nu aveti cum sa le gasiti nici un fel de justificare. Nu exista motiv indeajuns de puternic pt a ajunge sa omori un om si sa lasi distrusa o familie.
420Drogati(30 apr 19:36)
No probem ! Gaseste cazan altul sa.l imbete si sa scoata scandal . Dibla era in permisie din puscarie voi astia care il iubeati asa de multi de ce plm nu la.ti tinut in casa sau mai bn zis dece la.ti impins dela spate in seara aia . Adevarati criminali voi sunteti .
1912anonim(30 apr 17:38)
bader si bus la cacat criminali draculuide fa fintina mare sper sa muriti in chinuri grelecum a murit marian cu 19 lovituri de cutit animalelor sa fiti ai dracu cu rasa voastra
1510Numai turci prosti(30 apr 14:54)
Toata turcimea are tupeu acum si scriu comentarii ei. Da, da, bader si bus la putere in puscarie! Acolo le e locul, ratati de oameni ce sunt!
719Turci la putere(30 apr 14:14)
Andreea ai vrut sa te faci vedeta uite ca incet te faci vedeta dar liniste de acuma in colo nu o sa ai toata viata ,....Bader si bus la putere
324Abc(30 apr 11:23)
Cazan este devina....din cauza lui marian sau intaplat toate astea...nenorocitul asta a distrus o familie...condoleante familiei dibla
019Cristi(29 apr 23:28)
Cazan e de vina, el a provocat tot scandalu,
167Dumnezeu nu doarme(29 apr 22:25)
Pentru tot ce a gresit Marian in trecut, a platit 2 ani stand departe de familie. Dumnezeu nu doarme, vor plati toti cei implicati, toata gasca care a stat si s-a uitat cum moare un om! Marian avea o familie, un copil a ramas fara tata. Distrusii aia ce aveau in afara de zdrente duse la produs in Germania? Cum poti sa dai cu cutitul de 19 ori intr-un om?
522Cazan(29 apr 21:40)
Cutule mananci kkt aiurea si nu e bn vrei sati rup oasele bosketare cand pun mana pe tn kktule
519Primarul(29 apr 18:17)
Cobadinul este din pacare populat cu toate natiile de oameni. Bastinasi erau turcii si tatarii. Au venit moldovenii la munca campului si nu au mai plecat. Si uite asa s-au futut intre ei, turcii si moldovenii si au rezultat moldo-turcii care muschii lor minte nu are. Au vazut si ei ceva banishori si au inceput sa o arda-n harfe de smecherashi de Las Cobas ! Bah tzaranilor bagati-va mintiile in cap ca va trimit inapoi in Moldova. Din toata smechereala asta a rezultat un defunct si un puscarias. Daca avea unul dintre ei minte, erau bine acum. Dar tzaranii ...
186Foarte destepti unii(29 apr 16:44)
Muschii vezi ca esti certat grav cu limba romana. Scrie in turca, poate asa iti iese mai bine.
188Vine vremea ...curand !(29 apr 11:11)
Vor fi linsate si executate toate ciorile borate!
1413Misterio(29 apr 10:02)
Daca erau baieti se bateau cu pumnii goi asa cum o fac barbatii adevarati. Cum sa dai cu cutitul cand esti in superioritate numerica? Inseamna ca victima era bazata pe pumnul lui si le a fost frica. Nu cunosc cazul dar dupa cate vad pe camere niste lasi aveau cutite si l au omorat pe adevaratul barbat care s a luptat cu ei cu pumnii goi. Moarte prin ardere pe rug tuturor tiganilor care asemenea comportament
1027Muschii(29 apr 07:50)
A ajuns vedeta Lavinia. De cand isi doarea ea. Dar sa ajunga tocmai in presa chiar este peste asteptatiile ei. Din cauza muschiilor care minte nu are s-a intamplat nenorocirea !
1811Pusc(29 apr 05:46)
Tribunal corupt
1913Patriot(29 apr 01:30)
PSD-ul hotilor si talharilor. Nu admit in instanta probele video. Mai rau ca in epoca de piatra. Huo!
910mari(28 apr 23:29)
cutu tu parca ai fost cind a murit marian acum ti cu bader pacat nu stim fie care ce sfirsit avem
149Abc(28 apr 23:19)
Cand iesi undeva, nu iesi cu cutitul in buzunar. NU OMORI un om pentru ca vrei sa fii smecher. Sa fiti smecheri pana nu mai puteti in puscarie.
229Cris(28 apr 22:18)
Toata lumea ii acuza pe turci in schimb tot scandalul provocat este de Cazan Daniel si Marian , din trecutul lor nu spune ti nimic . . .scandalurile , cand ii agresa cu batele de baseball , batai cu lanturi , rozete. . . Hai sa lasam justitia sa isi faca treaba si sa nu judecam gresit . Sunt destule probe . . .
139Alberto Cutu(28 apr 21:32)
Cazan e de vina cazan la transportat gresit ce el e doctor .? Si tot din cauza lui a pornit cearta lavinia tu stii cel mai bine
432Nimeni(28 apr 18:09)
Scandalul a fost pornit de cazan legea isi va spune cuvantul
1913Contra(28 apr 16:59)
E ceva normal se respinga toate dovezile daca le-au umplut buzunarele turcii cu euroi facuti pe tarafulele trimise in Germania! Asa e in Romania, castiga cel cu bani mai multi!
325Demostene(28 apr 16:55)
Nu e vorba ca era turc tigan sau alta natie. Problema e de educatie. Daca victima, roman fiind, se presupunea ca e mai educat ? Daca era educat ar fi trebuit sa stea in banca lui si sa se distreze. Vorbesc in general nu de speta in cauza. Educatia si mentalitatea celor care traiesc in Romania este din pacate inexistenta. Care mai de care sa-si arate muscii. Ala ca da dedicatii si asta ca vroia si el sa dea alte dedicatii. Acum e tardiv. Condoleante familiei indoliate si la multi ani de puscarie criminalului.
1412Pt. 14:04 !(28 apr 15:49)
Degeaba te superi Domnule ! Cel de la ora 9:21 , are perfecta dreptate ! Cobadin a ajuns o comuna in care tiganii turci borati se pisha pe romani ! Si tu te dai smardoi pe f.b. ! Sau si tu esti o cioara borata !? CONDOLEANTE FAMILIEI DIBLA !
198ptr 9:21(28 apr 14:04)
Proasta-i ma-ta ca n-a avut inspiratia sa te lepede. Nici tac-tu nu e mai bine daca a petrecut cu ma-ta suficient cat sa te conceapa. Tu esti asa cum ti se pare satul.
168nae(28 apr 13:12)
juistitia de la noi sar numii injustitie oriunde in alta tara,daca as omora zilnic cate un magistrat as dormi linistit in fiecare seara
2115TurciiLaPuscarie(28 apr 11:56)
Bai nenorocitilor sa aveti acceasi suferinta pe care o are familia asta indurerata...Dumnezeu este sus si nimic nu ramane neplatit pe lumea asta jeguri de oameni ce sunteti...tigani,turci...la sapun cu voi,curele din pieile voastre ! Urate rase de oameni...cat va mai rabda Dumnezeu?
1521Stefan(28 apr 09:52)
Sper sa muriti in puscarie si sa traiti 120 de ani turci cu pasarica.
173Fggh(28 apr 09:49)
Nu ati fandit ca are copil
1623cetatean(28 apr 09:23)
aici s.a ajuns?sa lasam criminalii in libertate?astia nu se mai numesc procurori..ci infractori
836urat sat(28 apr 09:21)
Sat plin de prosti. Stai si te uiti la unii cum il omoara pe ala, dupaia plang ca le pare rau. Ciori care traiesc din ajutor social !
1724Gogu(28 apr 09:17)
Niste turci borati si imputiti !
1812Bruno(28 apr 08:36)
Tarani si tigani cocalari...nici o paguba ptr societate!
mai mult...Anchete
20 aug 00:20AncheteBăncile pierd procesele cu clienții! Un constănțean are de primit de la BCR 13.000 euro

În lupta cu băncile! Tot mai mulți judecători dau dreptate reclamanților care decid să-și caute dreptatea în...5331

27 iul 01:23AncheteRĂZBOIUL pe terenurile Taberei de la Năvodari continuă! NUME GRELE audiate într-un dosar deschis ca urmare a plângerii penale depuse de Nicolae Matei5744
13 iul 02:14AncheteAfacere suprinzătoare: fraţii Micula au trecut hotelul Unirea din Mamaia pe firma din Neptun executată de ANAF3935
9 iul 00:13AncheteMAI MULTE LOCALITĂȚI DIN JUDEȚUL CONSTANȚA, SUB COD DE VREME REA!

ANM a emis un cod portocaliu de vreme rea pentru mai multe localități din județul Constanța, valabil de la 9.07.2018...5028

8 iun 00:26AncheteO fostă angajată a Primăriei Constanţa, preşedinte într-o secţie de votare după ce a minţit că are cazier curat!4644
4 iun 00:24AncheteUn celebru vameş din Constanţa, ţepuit de o firmă de construcţii cunoscută pentru escrocheriile sale9763
19 mai 11:21AncheteBARBUT MĂSLUIT şi CĂMĂTĂRIE! Clanul Săceanu învârtea BANI GREI; printre ‘ÎNŢEPAŢI’ ar fi şi patronul de la siteul Autovit!

În urma a 22 de percheziții domiciliare, în județele Constanța, Călărași și în București, mai multe persoane...15728

19 mai 00:17AncheteFirma din Constanţa care a pus în funcţiune un hotel plutitor cu fonduri europene, acuzată de spălare de bani!10915
18 apr 21:54AncheteȘpăgi de milioane de euro la reabilitarea căii ferate București - Constanța!5118
17 apr 01:16AncheteIzvoarele - un colţ de rai îngropat în DOSARELE de CORUPŢIE care blochează investiţiile

O localitate din județul Constanța, care ar fi putut fi una înfloritoare, datorită poziției sale strategice de pe...7667

13 apr 13:19AncheteFirma acuzată că a țepuit Consiliul Județean Constanța cu milioane de euro și-a cerut falimentul5297
6 apr 00:01AncheteÎncă un contract uriaş oferit de ExxonMobil pentru gazele din Marea Neagră. Banii se duc tot la americani7397
Vremea
26.7°25.2° - 26.7° luni, 20 august 2018
ploaie ușoarăUmiditate: 0%
Vânt: 6.92 m/s din ENE
Presiune: 1026.64 milibari

Loto
6/49151824313335
5/404917313625
joker793031456
Horoscop
mai mult...SPSportRT
21 aug 00:00SportSimona Halep s-a retras din turneul de la New Haven fără să joace, deși era principala favorită

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, a anunţat, luni, că se retrage din turneul WTA de la...109

21 aug 00:00SportCe lovitură a dat Hagi! Viitorul Constanța şi-a luat atacant de la Bayern Munchen

Gică Hagi investeşte în continuare în viitor. Acum l-a transferat pe Filip Ilie, fiul fostei tenismene de top a...110

21 aug 00:00SportVeste bună pentru națională. Un jucător al lui PSG a primit cetățenie română

Virgiliu Postolachi, 18 ani, fotbalistul celor de la PSG, a primit cetățenie română, astfel că devine eligibil...101

21 aug 00:00SportHermannstadt- Voluntari 4-0. Victorie categorică pentru nou promovată, în fața rușinii Ligii I

...95

Local
21 aug 00:14LocalComunitatea musulmană din România celebrează Kurban Bayramul în armonie

Comunitatea musulmană din România celebrează marți, 21 august 2018, Kurban Bayram - Sărbătoarea Sacrificiului -...541

21 aug 00:33LocalCOD ROŞU de DOSARE PENALE pentru şoferii prinşi băuţi la volan, în judeţul Constanţa!

Deşi ne aflăm în plină campanie de prevenire rutieră „FĂRĂ ALCOOL LA VOLAN!”, care urmărește reducerea...1596

21 aug 00:33LocalMinori trimişi la cerşit pe străzile din Constanţa!

Poliţiştii constănţeni continuă lupta pentru combaterea cerşetoriei pe raza municipiului Constanţa, dar şi în...254

21 aug 00:32LocalPrins cu 'alba-neagra', în Costineşti!

Tot mai mulţi încearcă să profite de numărul mare de turişti veniţi pe litoralul românesc, unii într-un mod mai...281

21 aug 00:30LocalExercițiu la Mihail Kogălniceanu: elicopter Black Hawk prăbușit

Persoanalul RAF detașat în România a fost implicat într-un exercițiu comun cu Forțele Armate Americane pentru a...2690

21 aug 00:29LocalCriminalul din Hârșova, arestat preventiv!

Cătălin Drăghici, individul care agresat până la moarte un bătrân în vârstă de 78 ani a fost are3stat...248

21 aug 00:26LocalBunii samariteni au sărit în ajutorul familiei minorului de 14 ani din Faclia, mort într-un accident

Adolescentul de 14 ani, din Faclia, care a murit în urma unui accident rutier, vineri, 17 august a.c., va fi...1241

21 aug 00:25Local'Filantropica' de Constanţa. Persoană cu dizabilităţi, folosită pentru cerşetorie în Satul de Vacanţă!

Lupta pentru combaterea cerşetoriei la malul mării continuă! Polițiștii locali din cadrul serviciilor operative de...1097

21 aug 00:29LocalMamă și copilul ei de 8 ani, LOVIȚI DE MAȘINĂ, pe trecerea de pietoni!

O femeie de 46 de ani și fiul ei, în vârstă de 8 ani, au trecut prin clipe teribile, duminică seara, când au fost...784

21 aug 00:24LocalBACALAUREAT, sesiunea august-septembrie 2018: peste 45.000 de candidați s-au înscris

În sesiunea a doua a examenului de BACALAUREAT (august-septembrie) ce va avea loc luni 20 august a.c., s-au înscris...251

Politică
21 aug 00:35PoliticăPNL Constanța: „Un oraș atractiv și verde va genera întotdeauna un mediu atractiv”

Organizația Municipală Constanța a Partidului Național Liberal consideră că „300.000 de constănțeni pentru...285

21 aug 00:34PoliticăŞeful Jandarmeriei, la Parchet în ancheta privind violenţele de pe 10 august

Ionuţ Şindile, şeful interimar al Jandarmeriei Române, s-a prezentat, luni, la Parchetul General, în ancheta...219

21 aug 00:30PoliticăContinuă acţiunile de DEZINSECŢIE în municipiul Constanţa! Iată zonele vizate

Veste bună! Luni, 20 august a.c., se reiau acţiunile de dezinsecţie în cartierele Viile Noi, Poarta 6, Abator și...486

21 aug 00:25PoliticăTudorel Toader, REACȚIE după deschiderea dosarului privind protestul: Toate anchetele trebuie să fie OBIECTIVE

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, susține, referitor la ancheta privind violențele de la protestul din 10 august,...304

21 aug 00:25PoliticăProcurorii, după protestele din februarie 2017: galeriile au fost CHEMATE la protest. Unii dintre suporteri s-au exprimat că sunt doar nişte pioni

În februarie 2017, când peste 100.000 de persoane au participat la un protest în Piața Victoriei, a existat un grup...376

21 aug 00:23PoliticăGigi Becali, ATAC la adresa Vioricăi Dăncilă și a Guvernului: Suntem proști. Uită-te la prim-ministru, la miniștri

Gigi Becali susține, în contextul stării gazonului de pe Arena Națională, că lucrurile se dezvoltă cu dificultate...963

21 aug 00:23PoliticăMinistrul de Interne, date din ANCHETA penală: Sunt șanse mari să recuperăm ARMA în zilele următoare. Sunt indicii

Ministrul Afacerilor Interne susține că sunt șanse mari ca arma furată la protestul din 10 august să fie...450

21 aug 00:22PoliticăMinistrul de Interne: Nu am informații că cei care au organizat genul acesta de acțiuni au o pregătire PARAMILITARĂ. A existat un mod organizat de acțiune

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, susține că nu are informații potrivit cărora cei care ar fi comis...315

21 aug 00:22PoliticăCarmen Dan spune cine sunt AGRESORII din Piața Victoriei: Persoane cunoscute ca făcând parte din galeriile de fotbal

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, susține că, potrivit raportului întocmit de jandarmi, persoanele agresive...310

21 aug 00:24PoliticăMAI a cerut date noi serviciilor de informații după protestul din 10 august: Carmen Dan vorbește despre 'entități' care au generat acte de violență

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunțat că după violențele de la protestul din 10 august a solicitat...274

Monden
21 aug 00:00MondenMaia Morgenstern revine pe micile ecrane, în noul sezon „Fructul Oprit”

Maia Morgenstern revine pe micile ecrane, în noul sezon ”Fructul Oprit”. Marea doamnă a cinematografiei...87

21 aug 00:00MondenMarilyn Manson a leşinat pe scenă

Marilyn Manson şi-a încheiat brusc un concert pe care îl susţinea sâmbătă seară la Cynthia Woods Mitchell...78

21 aug 00:00MondenIlinca Vandici are emisiune nouă, cu Vladimir Drăghia. Ce vor prezenta cei doi

Surpriză totală în lumea televiziunii. Ilinca Vandici va realiza o emisiune împreună cu Vladimir Drăghia, scrie...82

21 aug 00:00MondenIrina Columbeanu și-a donat economiile. Unde au ajuns banii adunați de fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu

...80

21 aug 00:00MondenHoria Brenciu vrea să își deschidă școală de canto

Horia Brenciu vrea să își deschidă școală de canto. După experiența sa de jurat la pupitrul ”X Factor”, show...74

21 aug 00:00MondenAndreea Esca și-a cunoscut deja cuscrii. Simpaticii părinți ai lui Mario Fresh sunt din Iași

Abia au trecut de vârsta majoratului însă se gândesc serios la căsătorie. Alexia Eram, fiica Andreei Esca, și...80

21 aug 00:00MondenDan Bittman, așa cum nu l-ați mai văzut niciodată. Și-a lăsat barbă!

După ce o viață a urcat pe scenă cu tenul impecabil, proaspăt ras, Dan Bittman caută, la 56 de ani, un alt stil...85

21 aug 00:00MondenMai emoționat ca niciodată, Mircea Vintilă a dedicat un concert întreg unui prieten cu nevoi speciale

Moment emoționant aseară, la Sighetul Marmației, unde Mircea Vintilă sensibilizat de un admirator cu nevoi speciale,...79

21 aug 00:00MondenMirela Vaida a rămas fără pagina de Facebook. „Îmi cer scuze dacă am ofensat pe cineva cu poza nud”

Prezentatoarea de televiziune s-a ales cu pagina oficială de Facebook închisă după ce a postat o fotografie cu fiul...75

21 aug 00:00MondenOzana Barabancea, despre transformarea uimitoare de care a avut parte în ultimul an

Ozana Barabancea, despre transformarea uimitoare de care a avut parte în ultimul an. Artista a slăbit enorm, și-a...78

Mapamond
21 aug 00:00MapamondMarea Britanie: Parlamentarii cer să le fie majorate indemnizaţiile din cauza volumului de muncă implicat de Brexit

Autoritatea din Marea Britanie care asigură controlul cheltuielilor legislativului a anunţat că a primit cereri de...72

21 aug 00:00MapamondÎn pofida sancţiunilor, preşedintele Vladimir Putin încă mai speră la o îmbunătăţire a relaţiilor cu SUA

Preşedintele rus Vladimir Putin încă mai speră să poată scoate relaţiile dintre Moscova şi Washington din criza...78

21 aug 00:00MapamondSUA: Fostul avocat al lui Trump, suspectat de fraude de 20 milioane de dolari

Justiţia americană investighează dacă Michael Cohen, avocatul personal al preşedintelui Donald Trump, a comis...83

21 aug 00:00MapamondExtrema dreaptă scandinavă reia apelurile pentru referendumuri după modelul Brexitului

Extrema dreaptă scandinavă, care este a doua forţă politică în Danemarca şi a treia în Suedia, şi-a...79

21 aug 00:00MapamondWashingtonul a respins o ofertă a Turciei pentru eliberarea pastorului Brunson

Administraţia Trump a respins o ofertă a Turciei care propunea eliberarea pastorului american Andrew Brunson în...82

21 aug 00:00MapamondNetanyahu şi un consilier al lui Trump vor intensificarea presiunii asupra Iranului

Consilierul pentru securitate naţională al preşedintelui american Donald Trump, John Bolton, şi prim-ministrul...84

21 aug 00:00MapamondRusia: Inspecţie inopinată în cadrul forţelor ruse la ordinul preşedintelui Vladimir Putin

O inspecţie inopinată privind pregătirea de luptă a început luni, la ordinul preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin,...78

21 aug 00:00MapamondSpania: Poliţia consideră ''terorist'' atacul cu cuţitul dintr-un comisariat din Catalonia

O poliţistă a ucis luni în situaţie de legitimă apărare un agresor înarmat cu un cuţit într-un atac...74

21 aug 00:00MapamondAtacul asupra Ambasadei SUA în Turcia a fost o încercare de a ''crea haos''

Atacul asupra Ambasadei SUA din capitala Turciei a fost o încercare clară de a ''crea haos'', a declarat luni...77

21 aug 00:00MapamondMai mult de 100 de pasageri ai unor autobuze au fost răpiţi de talibani în Afganistan

Insurgenţi talibani au răpit mai mult de 100 de pasageri din trei autobuze în nordul Afganistanului, au informat...71

Sănătate
20 aug 00:20SănătateSchimbări IMPORTANTE în Spitalul Municipal Mangalia

Mai multe paturi pentru Compartimentul de Hematologie și pentru Secția de Neurologie, amenajarea unui spațiu...3801

18 aug 12:41SănătateCe spune un ginecolog constănțean despre situațiile când mamele țin neapărat să „învingă” CEZARIANA!

După o naștere prin cezariană se poate naște natural? Medicii specialiști spun că da, dar numai dacă sunt...5978

15 aug 18:38SănătateREVOLUȚIE în medicină: A fost testat medicamentul care VINDECĂ mai multe tipuri de CANCER! Urmează să apară pe piață

Un medicament aflat în fază de experiment a ajutat medicii, în sfârşit, să trateze jumătate din cazurile de...1131

10 aug 03:12SănătatePoliclinica 1 a Spitalului Județean Constanța, ÎNCHISĂ în minivacanța de Sfânta Maria

Conducerea Spitalulului Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei" Constanța informează pacienții că în...827

9 aug 02:03SănătateBani pentru renovarea Secției de Terapie Intensivă Nou Născuți a Spitalului Județean Constanța, câștigați la Swimathon București

Asociația „Dăruiește Aripi” a participat cu două echipe la Swimathon Bucuresti suma de 84.258 lei și ocupă...689

7 aug 01:38SănătateCum poate fi efectuat GRATUIT testul Babeș Papanicolau, în Constanța

Ministerul Sănătății continuă și anul acesta pogramul care presupune efectuarea de teste Babeș-Papanicolau (test...1703

7 aug 02:31SănătateStatistică îngrijorătoare, la Constanţa: cazurile de hepatită B şi C, în creştere!

Pentru a scădea incidenţa cazurilor de infecţie cu virusuri hepatitice B şi C reprezentanţii Fundaţiei Baylor...706

7 aug 00:05SănătateCardurile de sănătatea iar îi pun în încurcătură pe pacienți!

Platforma informatică a asigurărilor de sănătate are, din nou, probleme. Medicii de familie și cei specialiști au...758

6 aug 23:34SănătateMarea Britanie cere închiderea farmaciilor românești din online

Autoritățile din Marea Britanie vor să schimbe legislația, astfel încât farmaciile online din România care vând...1049

1 aug 21:43SănătateUNICEF atrage atenția: trei din cinci nou-născuți nu sunt alăptați la sân în prima oră de viață

Alăptarea la sân în prima oră după naștere este esențială pentru salvarea vieții nou-născuților. Aproximativ...915