rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 16 octombrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

VIDEO!

Imagini EXCLUSIVE de la o CRIMĂ comisă într-un local PLIN! Soţia victimei, DECLARAŢII ŞOCANTE!

Cazul oribilei crime din localitatea Cobadin, de la sfârșitul anului trecut, revine în atenția opiniei publice cu noi aspecte care, din păcate, nu fac obiectul vreunei cercetări penale, întrucât au fost ignorate de anchetatori. Cel puțin așa susțin apropiații victimei care au fost de față în momentul respectiv. Vorbim despre cazul lui Marian Diblă, bărbatul de 31 de ani, tatăl unui copil minor, înjunghiat mortal cu 19 lovituri de cuțit, în încinta localului Riviera din centrul localității Cobadin, în ultima zi a anului trecut, într-un conflict spontan. Cotidianul ”Replica” a intrat în posesia imaginilor surprinse de camerele de supraveghere amplasate în local, în care se poate vedea, explicit, cum s-a desfășurat întreaga scenă încheiată în mod tragic.

De remarcat că, în acest moment, agresorul, sau, mai bine spuns ”unul dintre agresori”, Memet Bader, de 25 de ani, a fost trimis în judecată, miercuri, 25 aprilie, în stare de arest, pentru omor. Varianta oficială a anchetatorilor, cu privire la acest incident tragic, este că Memet Bader și Marian Diblă s-au luat la harță pe fondul unor nemulțumiri cu rădăcini mai vechi, întrucât cei doi ar mai fi avut unele conflicte în trecut. Numai că imaginile surprinse de camerele de supraveghere din local contrazic, într-un fel, varianta unui singur agresor, fapt confirmat și de soția defunctului, Andreea Lavinia Diblă, prezentă și ea în local în seara crimei. În afară de Memet Bader, în imagini mai apare încă un bărbat cu un cuțit în mână, destul de agitat, care pare că loveşte victima în încăierarea produsă. Acesta a fost identificat ca fiind Erduvan Ibram, cunoscut prin localitate sub porecla ”Buș”. Deși în imagini poate fi văzut cum lovește, având cuțitul în mână, el nu a fost audiat nici ca martor, nici ca suspect, iar acum este în libertate deplină. Mai mult decât atât, soția victimei ne-a declarat că nu se simte în siguranță și îi face rău gândul că acesta se află în libertate, în timp ce soțul ei este în pământ.

”Nu ne vine bine când îl vedem cum merge pe stradă liber și ne râde în nas. Nu ne-a zis nimic verbal, dar au fost unele chestii, după moartea soțului meu. Noi aveam poze cu Marian pe mașini, iar într-o zi am găsit pe mașină o savarină cu mai multe bomboane de colivă deasupra. Am găsit și cauciucurile tăiate. Nu pot spune exact cine și cum, pentru că nu am văzut concret, dar altcineva nu ar fi avut cine să râdă de durerea noastră. Dar însuși faptul că știm că și acest Erduvan Ibram este unul dintre cei care l-au omorât pe Marian, pentru că l-am văzut făcând asta, iar acum se plimbă liber, fără nici o problemă, ne face rău”, a declarat, în exclusivitate pentru ”Replica”, Andreea Lavinia Diblă, soția lui Marian Diblă.

Cum s-a întâmplat totul

Referitor la motivul care a generat întregul conflict ni-l explică tot ea, dat fiind că se afla împreună cu soțul ei, în acea seară.

”Ei au ajuns în discotecă, iar totul a durat maxim jumătate de oră. Au fost lăutarii care au cântat la masa lor (a lui Memet Bader și a lui Erduvan Ibram, n.r.), apoi Marian, soțul meu, i-a chemat să cânte și la masa lui. De aici a pornit totul, întrucât ei (Memet Bader și Erduvan Ibram, n.r.) s-au ridicat și au venit la Marian, care era destul de pasiv, se poate vedea și în filmări. Au încercat să stea întâi de vorbă, iar proprietarul localului a încercat să aplaneze conflictul. Cel care a început totul a fost chiar Erduvan Ibram, care l-a împins pe Marian, care a căzut în mijloc, iar atunci au început să-l lovească cu cuțitele. Au fost două cuțite în seara aceea, le-am văzut personal. Unul la Memet Bader și unul la Erduvan Ibram. Când Marian s-a ridicat, Erduvan a venit să-l bată, Marian iar a căzut, s-a ridicat din nou, iar atunci a venit și Bader cu cuțitul”, explică martora.

Toate aceste aspecte au fost explicate și anchetatorilor, care au concluzionat că doar Memet Bader l-ar fi agresat pe Marian Diblă, în ciuda a ceea ce se vede în filmări.

Probele cu imaginile video, refuzate

”În primă fază, când am dat declarații, procurorul a clasat dosarul în ceea ce-l privește pe Ibram, zis ”Buș”, pe motiv că nu sunt dovezi, asta deși noi aveam filmările de pe camerele video. Ar fi putut să se uite pe filmări și ar fi constatat că avem dreptate, dar dânsul nici nu a vrut să audă. S-a uitat pe câteva capturi făcute și atât, doar că acele capturi nu sunt foarte explicite”, ne-a mai declarat femeia. Aceleași probe au fost refuzate chiar și în instanță, deși erau cât se poate de concludente și, prin natura lor, acesta eset scopul camerelor de supraveghere pe care orice unitate comercială, cât de mică ar fi, este obligată să dețină așa ceva.

”Avocata mea a propus, la ultimul termen din instanță, să depună la dosar și filmările în care se vede clar cine lovește cu cuțitul, dar ne-au amânat de două ori, apoi au respins această probă”, a mai declarat Andreea Lavinia Diblă.

”Din probele administrate în cauză, mai ales din filmări, rezultă faptul că și o altă persoană, respectiv Erduvan Ibram, a participat la comiterea infracțiunii de omor, acesta fiind cel care a inițiat acțiunea de lovire, adică el a dat primul cu cuțitul. Procurorul de caz nici măcar nu l-a audiat pe acesta în nici o calitate”, a pledat avpărătorul părții civile, în fața instanței.

Și, întra-devăr, în instanță, judecătorul a respins cererile și excepțiile invocate de partea civilă, prin avocat: ”Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. 2 Cod procedură penală respinge cererile şi excepţiile invocate de persoanele vătămate Diblă Lavinia Andreea şi Diblă Antonia Maria, ca nefondate. Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 2458/P/2017 din 25.01.2018 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, privind pe inculpatul Memet Bader, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei faţă de inculpatul Memet Bader pentru săvârşirea infracţiunii de omor prev. de art. 188 alin. 1 Cod penal. Dispune trimiterea dosarului completului F9. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 25.04.2018”, se arată în încheierea de ședință în cameră preliminară. Această decizie a fost atacată la Curtea de apel Constanța.

Dar au mai fost și unele vicii procedurale în acest dosar, în faza premergătoare trimiterii sale în instanță. Mai exact, în luna februarie a fost formulată și plângere împotriva ordonanței de clasare emisă de procuror prin rechizitoriu, iar până în prezent nu s-a dat nici un răspuns, în condițiile în care termenul legal este de 20 de zile.

Nu se știe exact când vor fi luate în considerare adevăratele probe, respectiv imaginile surprinse de camerele video, pentru a extinde ancheta și în cazul celui de-al doilea agresor, dar faptul că anchetatorii nu le iau iau în seamă, ridică semne de întrebare cu privire la utilitatea acestor camere și la obligativitatea agenților economici de a-și asigura unitățile cu sisteme de supraveghere. În acest moment, dintr-un grup de doi agresori și o victimă, unul este arestat, al doilea este la 2 metri în pământ, iar cel de-al treilea, cel care a provocat tot scandalul și chiar apare cu cuțitul în mână în timp ce lovește victima, se plimbă în libertate, fără nici o măsură preventivă, fără nici o calitate. În continuare vă prezentăm câteva imagini selectate din seara respectivă (vezi VIDEO!).

Daniel ALBU

sâmbătă, 28 aprilie 201835729
Comentarii

41Mmm(21 iul 14:52)
Dumnezu sa ierte Dar toate se platesc
32la puscarie(1 iun 22:48)
la puscarie cu turcii....tarani prosti la cobadin...fricosi si cacaciosi...vo omoara si le luati apararea...jegurilor
616Alberto Cutu(8 mai 22:21)
Lavinia il vrei pe bush la puscarie zici ca a dat cu cutitu da tu nu lai vazut ca a dat cu cutitu nu mai intelegem nimic
1322Baciu Marcel real(6 mai 10:02)
Ca sa fie clar, de cate ori l am intalnit pe Dibla l am respectat si ma respectat, era un baiat cu bun simt si un amic bun, nu stiu cine care esti de imi tot amesteci numele pe aici, stiu doar ca daca aveau ceva de impartit o puteau face altfel,tot puneti comentarii cu Cazan cutu si altii. Pai in mortii tai de om idiot nu poti scrie cu numele tau?cazan ii era ca un frate si cu restu era prieten deci niciodata nu ar scrie de rau despre el. este singurul coment pe care il voi face, condoleante familiei iar tie care imi scrii numele aici stii ce sanatate iti doresc.
419Baciu Marcel(5 mai 19:49)
Sa va iau familia DIBLA in pula ce a cautat aia a gasit :puscarie si moarte
103bobe cipi(3 mai 13:09)
e un caz clar de sinucidere
715cazan(2 mai 15:40)
nu uitati de bulangiu de Baciu Marcel ca el a facut tot cobadinu peste el a plecat cu Andreea a lui la pl si acum a loato de nevasta si ia facut si copil ca omu nu mai are ce sa manance marcel a jmecherit lumea pe acolo Baciule ce zici de asta nu te uita lumea ni mai arunca sageti in stanga in dreapat pizdo
196radu(2 mai 15:21)
daca nu infunda puscaria cu ani grei pentru astfel de fapte, o sa asistam mai des la asa ceva, cred ca ar trebui cel putin 20 ani la racoare
616Alberto Cutu(2 mai 14:15)
Anonimu de pe 30 apr. De la ora20:53 vezi ca se cunoaste ca esti roman si scrii asa sa arunci rahatu pe turci nu cred ca pune cineva botu la ce ai scris acolo sau esti tu cazane hahaha
163asda(2 mai 12:46)
ba frate daca chiar sunt prieteni cazan bus cum nu ii lasa liniste lui andreea asa sa nu ii lasam si noi lui muistu ala de bus si hai sa il terorizam sa il batem unde il prindem sa nu aiba nici el liniste
1712Geniu(2 mai 12:31)
De ce ati inceput sa va temeti? ca sa ajuns in presa? cine se face vedeta si cum se face pe asa ceva? nu va este rusine? Sa va puneti in pielea ei si dupa sa vorbiti!
185Anonim(1 mai 21:50)
O fii cazan de vina da si bader si bus nu trebuia sa faca ce au facut sa al omoare pe marian sa plateasca acum amandoi si sa vina inapoi cand o veni marian din mormat
821Ela(1 mai 21:11)
Cazan e vinovat trebuie sa plateasca
718Romani zme-zmecheri!(1 mai 18:17)
Vine vreme curand ...cand o s-o ...Asa ati facut mereu ,ati cautat scandal cu turci ! De invidie nu stiu dc . Dak tot stia.ti ca au mai avut conflicte dece nu ati lasat lautari sa cante la masa turcilor . Ca deobicei de invidie ca lumea se distreaza. Va.ti bagat ca chiloti in cr . Dupa 2 lini si 2 beri ..hai sa.i batem pe turci . in cobadin nu poti sa scoti pl afara ca hop sar drogati pe ea . A gresit turcu .da probabil ia sa umplut paharul e a3 oara cand cazan il imbata pe dibla si cauta scandal 1 la pitarie cand lau batut pe unu nick ..dibla cu toporu .2 la naom sus si 3 ...
101Bos baros(30 apr 23:18)
.............
292Anonim(30 apr 20:53)
Am sa va terorizez toata familia dibla si pe muistu de cazan o sa il linsam usor si calm la momentul potrivit daca sint smecheri sa vina in fantana mare pizdele.
1821Anonim(30 apr 20:26)
Nu inteleg cum puteti spune ca sotia lui Dibla vrea sa fie vedeta. Nu cred ca se poate explica in cuvinte durerea cu care a ramas familia lui nu aveti pic de bun simt sa afirmati asa ceva. Si toti cei care aveti ceva cu Cazan aveti macar bunul simt sa nu ii mai spuneti in fata ca intelegeti ca a facut tot ce a putut ca ii intelegeti durerea de a pierde un prieten chiar in ochii si in bratele lui si pe la spate sa il faceti cum va vine la gura si sa il barfiti. Sunteti niste javre cu doua fete. Vorbiti doar sa faceti rau pt ca altceva nu stiti.
1615Anonim(30 apr 20:18)
Sunteti redusi mintal.Nici Dibla nu a fost un sfant nici Cazan nu este dar pentru ca au fost implicati anterior in diverse conflicte nu inseamna ca Dibla trebuia omorat sau Cazan acuzat ca este vinovat pt cele intamplate. Orice fel de legatura de familie sau prietenie ati avea cu criminalii nu aveti cum sa le gasiti nici un fel de justificare. Nu exista motiv indeajuns de puternic pt a ajunge sa omori un om si sa lasi distrusa o familie.
421Drogati(30 apr 19:36)
No probem ! Gaseste cazan altul sa.l imbete si sa scoata scandal . Dibla era in permisie din puscarie voi astia care il iubeati asa de multi de ce plm nu la.ti tinut in casa sau mai bn zis dece la.ti impins dela spate in seara aia . Adevarati criminali voi sunteti .
2013anonim(30 apr 17:38)
bader si bus la cacat criminali draculuide fa fintina mare sper sa muriti in chinuri grelecum a murit marian cu 19 lovituri de cutit animalelor sa fiti ai dracu cu rasa voastra
1610Numai turci prosti(30 apr 14:54)
Toata turcimea are tupeu acum si scriu comentarii ei. Da, da, bader si bus la putere in puscarie! Acolo le e locul, ratati de oameni ce sunt!
720Turci la putere(30 apr 14:14)
Andreea ai vrut sa te faci vedeta uite ca incet te faci vedeta dar liniste de acuma in colo nu o sa ai toata viata ,....Bader si bus la putere
325Abc(30 apr 11:23)
Cazan este devina....din cauza lui marian sau intaplat toate astea...nenorocitul asta a distrus o familie...condoleante familiei dibla
020Cristi(29 apr 23:28)
Cazan e de vina, el a provocat tot scandalu,
177Dumnezeu nu doarme(29 apr 22:25)
Pentru tot ce a gresit Marian in trecut, a platit 2 ani stand departe de familie. Dumnezeu nu doarme, vor plati toti cei implicati, toata gasca care a stat si s-a uitat cum moare un om! Marian avea o familie, un copil a ramas fara tata. Distrusii aia ce aveau in afara de zdrente duse la produs in Germania? Cum poti sa dai cu cutitul de 19 ori intr-un om?
522Cazan(29 apr 21:40)
Cutule mananci kkt aiurea si nu e bn vrei sati rup oasele bosketare cand pun mana pe tn kktule
520Primarul(29 apr 18:17)
Cobadinul este din pacare populat cu toate natiile de oameni. Bastinasi erau turcii si tatarii. Au venit moldovenii la munca campului si nu au mai plecat. Si uite asa s-au futut intre ei, turcii si moldovenii si au rezultat moldo-turcii care muschii lor minte nu are. Au vazut si ei ceva banishori si au inceput sa o arda-n harfe de smecherashi de Las Cobas ! Bah tzaranilor bagati-va mintiile in cap ca va trimit inapoi in Moldova. Din toata smechereala asta a rezultat un defunct si un puscarias. Daca avea unul dintre ei minte, erau bine acum. Dar tzaranii ...
196Foarte destepti unii(29 apr 16:44)
Muschii vezi ca esti certat grav cu limba romana. Scrie in turca, poate asa iti iese mai bine.
188Vine vremea ...curand !(29 apr 11:11)
Vor fi linsate si executate toate ciorile borate!
1513Misterio(29 apr 10:02)
Daca erau baieti se bateau cu pumnii goi asa cum o fac barbatii adevarati. Cum sa dai cu cutitul cand esti in superioritate numerica? Inseamna ca victima era bazata pe pumnul lui si le a fost frica. Nu cunosc cazul dar dupa cate vad pe camere niste lasi aveau cutite si l au omorat pe adevaratul barbat care s a luptat cu ei cu pumnii goi. Moarte prin ardere pe rug tuturor tiganilor care asemenea comportament
1029Muschii(29 apr 07:50)
A ajuns vedeta Lavinia. De cand isi doarea ea. Dar sa ajunga tocmai in presa chiar este peste asteptatiile ei. Din cauza muschiilor care minte nu are s-a intamplat nenorocirea !
1911Pusc(29 apr 05:46)
Tribunal corupt
2113Patriot(29 apr 01:30)
PSD-ul hotilor si talharilor. Nu admit in instanta probele video. Mai rau ca in epoca de piatra. Huo!
911mari(28 apr 23:29)
cutu tu parca ai fost cind a murit marian acum ti cu bader pacat nu stim fie care ce sfirsit avem
159Abc(28 apr 23:19)
Cand iesi undeva, nu iesi cu cutitul in buzunar. NU OMORI un om pentru ca vrei sa fii smecher. Sa fiti smecheri pana nu mai puteti in puscarie.
230Cris(28 apr 22:18)
Toata lumea ii acuza pe turci in schimb tot scandalul provocat este de Cazan Daniel si Marian , din trecutul lor nu spune ti nimic . . .scandalurile , cand ii agresa cu batele de baseball , batai cu lanturi , rozete. . . Hai sa lasam justitia sa isi faca treaba si sa nu judecam gresit . Sunt destule probe . . .
141Alberto Cutu(28 apr 21:32)
Cazan e de vina cazan la transportat gresit ce el e doctor .? Si tot din cauza lui a pornit cearta lavinia tu stii cel mai bine
433Nimeni(28 apr 18:09)
Scandalul a fost pornit de cazan legea isi va spune cuvantul
2014Contra(28 apr 16:59)
E ceva normal se respinga toate dovezile daca le-au umplut buzunarele turcii cu euroi facuti pe tarafulele trimise in Germania! Asa e in Romania, castiga cel cu bani mai multi!
326Demostene(28 apr 16:55)
Nu e vorba ca era turc tigan sau alta natie. Problema e de educatie. Daca victima, roman fiind, se presupunea ca e mai educat ? Daca era educat ar fi trebuit sa stea in banca lui si sa se distreze. Vorbesc in general nu de speta in cauza. Educatia si mentalitatea celor care traiesc in Romania este din pacate inexistenta. Care mai de care sa-si arate muscii. Ala ca da dedicatii si asta ca vroia si el sa dea alte dedicatii. Acum e tardiv. Condoleante familiei indoliate si la multi ani de puscarie criminalului.
1512Pt. 14:04 !(28 apr 15:49)
Degeaba te superi Domnule ! Cel de la ora 9:21 , are perfecta dreptate ! Cobadin a ajuns o comuna in care tiganii turci borati se pisha pe romani ! Si tu te dai smardoi pe f.b. ! Sau si tu esti o cioara borata !? CONDOLEANTE FAMILIEI DIBLA !
208ptr 9:21(28 apr 14:04)
Proasta-i ma-ta ca n-a avut inspiratia sa te lepede. Nici tac-tu nu e mai bine daca a petrecut cu ma-ta suficient cat sa te conceapa. Tu esti asa cum ti se pare satul.
178nae(28 apr 13:12)
juistitia de la noi sar numii injustitie oriunde in alta tara,daca as omora zilnic cate un magistrat as dormi linistit in fiecare seara
2215TurciiLaPuscarie(28 apr 11:56)
Bai nenorocitilor sa aveti acceasi suferinta pe care o are familia asta indurerata...Dumnezeu este sus si nimic nu ramane neplatit pe lumea asta jeguri de oameni ce sunteti...tigani,turci...la sapun cu voi,curele din pieile voastre ! Urate rase de oameni...cat va mai rabda Dumnezeu?
1621Stefan(28 apr 09:52)
Sper sa muriti in puscarie si sa traiti 120 de ani turci cu pasarica.
183Fggh(28 apr 09:49)
Nu ati fandit ca are copil
1723cetatean(28 apr 09:23)
aici s.a ajuns?sa lasam criminalii in libertate?astia nu se mai numesc procurori..ci infractori
837urat sat(28 apr 09:21)
Sat plin de prosti. Stai si te uiti la unii cum il omoara pe ala, dupaia plang ca le pare rau. Ciori care traiesc din ajutor social !
1724Gogu(28 apr 09:17)
Niste turci borati si imputiti !
1912Bruno(28 apr 08:36)
Tarani si tigani cocalari...nici o paguba ptr societate!
mai mult...Anchete
8 sep 23:13AncheteANCHETE! O TÂNĂRĂ CARE VINE ÎN PROBE PENTRU ANGAJARE FURĂ CU NESIMȚIRE DIN LOCALURI și DIN APARTAMENTE! VIDEO

O tânără din județul Constanța a pus la cale un plan pentru a se alege cu bani nemunciți, pe care l-a și pus în...8078

20 aug 00:20AncheteBăncile pierd procesele cu clienții! Un constănțean are de primit de la BCR 13.000 euro10176
1 aug 20:50AncheteDirectorii care au ‘în mână’ soarta încălzirii la Constanţa se bat în indemnizaţii cu preşedintele României6947
27 iul 01:23AncheteRĂZBOIUL pe terenurile Taberei de la Năvodari continuă! NUME GRELE audiate într-un dosar deschis ca urmare a plângerii penale depuse de Nicolae Matei

Dosarul Taberei de copii de la Năvodari este departe de a se fi încheiat. Nicolae Matei, fostul primar al...7458

13 iul 02:14AncheteAfacere suprinzătoare: fraţii Micula au trecut hotelul Unirea din Mamaia pe firma din Neptun executată de ANAF4731
9 iul 00:13AncheteMAI MULTE LOCALITĂȚI DIN JUDEȚUL CONSTANȚA, SUB COD DE VREME REA!5630
8 iun 00:26AncheteO fostă angajată a Primăriei Constanţa, preşedinte într-o secţie de votare după ce a minţit că are cazier curat!

Stela Răduş a fost angajată în cadrul Serviciului de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Constanţa, dar a...5210

4 iun 00:24AncheteUn celebru vameş din Constanţa, ţepuit de o firmă de construcţii cunoscută pentru escrocheriile sale10491
19 mai 11:21AncheteBARBUT MĂSLUIT şi CĂMĂTĂRIE! Clanul Săceanu învârtea BANI GREI; printre ‘ÎNŢEPAŢI’ ar fi şi patronul de la siteul Autovit!16706
19 mai 00:17AncheteFirma din Constanţa care a pus în funcţiune un hotel plutitor cu fonduri europene, acuzată de spălare de bani!

Mai multe persoane au fost trimise în judecată pentru spălare de bani, la fel și două societăți comerciale. Este...11732

18 apr 21:54AncheteȘpăgi de milioane de euro la reabilitarea căii ferate București - Constanța!5696
17 apr 01:16AncheteIzvoarele - un colţ de rai îngropat în DOSARELE de CORUPŢIE care blochează investiţiile8369
Vremea
21°17.6° - 21.6° marţi, 16 octombrie 2018
cer seninUmiditate: 94%
Vânt: 4.77 m/s din NNE
Presiune: 1034.19 milibari

Loto
6/4921924454749
5/4021923303325
joker6171829328
Horoscop
mai mult...SPSportRT
15 oct 00:00SportCalcule Liga Națiunilor. Ca de obicei, România depinde acum de jocul rezultatelor

România a obținut doar un egal acasă cu Serbia, 0-0, iar în acest moment nu mai depinde doar de ea în lupta pentru...635

15 oct 00:00SportSimona Halep și-a aflat adversarele de la Moscova. Țiriac: Să se ducă la Singapore să dea bună ziua, să își ia premiile, să își ia mașina

Duminică s-a tras la sorți tabloul pentru turneul de la Moscova, ultima competiție înainte de Turneul Campioanelor....1209

15 oct 00:00SportMunteanu, după România - Serbia 0-0, în Liga Naţiunilor: Jocul nostru a fost foarte, foarte modest

Naţionala României a înregistrat o nouă remiză cu selecţionata Serbiei. După 2-2 în partida tur, pe Arena...333

15 oct 00:00SportCiprian Tătăruşanu, remarcat de France Football după meciul România - Serbia

Portarul Ciprian Tătăruşanu a fost remarcat de France Football pentru evoluţia sa din meciul România - Serbia...486

Local
16 oct 00:32LocalChioşcurile RATC au fost dotate cu WiFi!

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanţa doreşte realizarea unui transport în comun cât mai plăcut,...1066

16 oct 00:19LocalVITEZĂ RECORD ÎNREGISTRATĂ PE A2!

Polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat, săptămâna trecută, 61 de...2060

16 oct 00:20Local'Afaceri' cu prezervative aduse din China! Iată ce au descoperit polițiștii în port!

Poliţiştii au ridicat mărfuri nedeclarate, reprezentând peste 167.000 de pachete cu prezervative, în valoare de...499

16 oct 00:21LocalPolițiștii, în vizită la Liceul Emil Palade din Constanța

Poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalității au desfășurat activități specifice în cadrul...311

16 oct 00:30LocalȘoferi prinși la volan sub influența băuturilor alcoolice

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța, la data de 14 octombrie a.c., au depistat un bărbat, în vârstă...437

16 oct 00:29LocalFurt din magazin, la Constanța!

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție, la data de 14 octombrie a.c., au depistat un tânăr, în vârstă de 20 de...416

16 oct 00:29LocalHoț și tâlhar, prins băut la volan! A ajuns după gratii

Polițiștii din cadrul Postului de poliție Fântânele, la data 12 octombrie a.c., au depistat un bărbat, în...269

16 oct 00:28LocalCondamnat pentru deținere de droguri!

Polițiștii din cadrul Postului de poliție Agigea, la data 12 octombrie a.c., au depistat un bărbat, Laurențiu S.,...639

16 oct 00:22LocalAccident rutier între Năvodari și Constanța: o persoană a ajuns la spital!

Un bărbat, în vârstă de 28 de ani, a condus o autoutilitară pe DC 86, dinspre Năvodari către municipiul...820

16 oct 00:17LocalANCHETĂ la NĂVODARI: O MAŞINĂ A LUAT FOC ÎN URMA UNUI ACCIDENT

Anchetă la Năvodari după ce un autoturism a fost găsit în flăcări, în dimineaţa de luni, 15 octombrie. Acesta a...5635

Politică
16 oct 23:23PoliticăCum te poţi alătura Partidului Realitatea? Mesajul lui Cozmin Guşă către militanţi

Cozmin Guşă, acţionar al Realitatea Tv, vine cu precizări importante pentru cei care vor să se înscrie în...368

16 oct 00:36PoliticăDecizie majoră pentru prevenirea abuzurilor: S-a votat înfiinţarea „cazierului sexual“

Senatul a adoptat, luni, un proiect de lege care prevede înființarea Registrului automatizat național cu privire la...305

16 oct 00:36PoliticăMembrii Comisiei nr. 3 pentru servicii publice, comerț, turism și agrement se întrunesc în şedinţă! Iată proiectele!

Se aduce la cunoștința cetățenilor municipiului Constanța care doresc să sesizeze anumite probleme consiliului...322

16 oct 00:33PoliticăToader i-a trimis președintelui Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea la șefia DNA

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a trimis luni președintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea...463

16 oct 00:33PoliticăMembrii secţiilor de votare din Constanţa îşi primesc banii pentru participarea la referendum! Iată când!

Primăria Municipiului Constanța va efectua plata indemnizațiilor membrilor birourilor electorale ale secțiilor de...875

16 oct 00:20PoliticăICCJ: Adunările publice trebuie declarate

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie susţine că magistraţii ar fi trebuit să declare protestul de pe scările...235

16 oct 00:32PoliticăIon Iliescu, critici de o virulență FĂRĂ PRECEDENT la adresa lui Liviu Dragnea

Fostul președinte al României și al PSD, Ion Iliescu, arată că PSD poate pierde și ”această minimă...667

16 oct 00:24PoliticăCristi Danileț tună și fulger din cauza Ordonanței lui Toader: 'Modificările la legea statutului magistraților au fost publicate acum dimineața'

Judecătorul Cristi Danileț se arată revoltat din cauză că modificările la legea statutului magistraților au fost...458

16 oct 00:23PoliticăKlaus Iohannis domină topul prezidențiabililor, dar Călin Popescu Tăriceanu se desprinde spectaculos

Cel mai nou sondaj de CURS de tip OMNIBUS (perioada 20 septembrie – 1 octombrie) arată o oarecare clarificare în...527

16 oct 00:22PoliticăFost ministru PSD al Justiţiei, despre ordonanţa lui Tudorel Toader: 'Trădare să fie, dacă o cer interesele, dar s-o stim si noi!'

Ministerul Justiţiei a trimis vineri la CSM, pentru aviz consultativ, proiectul de ordonanţă de urgenţă pentru...554

Monden
16 oct 00:00MondenFamilia regală a Marii Britanii spulberă toate zvonurile: Meghan Markle este însărcinată

Ducesa Meghan de Sussex, soţia prinţului Harry al Marii Britanii, este însărcinată cu primul ei copil, potrivit...171

16 oct 00:00MondenAriana Grande şi Pete Davidson şi-au spus adio

Despărţire şoc în showbizul de peste Ocean. Ariana Grande (25 de ani) şi Pete Davidson (24 de ani) şi-au spus...138

16 oct 00:00MondenDorian Popa a ajuns din nou la spital. „Am 3 găuri şi două tăieturi”

Dorian Popa a ajuns din nou la medic, pentru a vedea cum se vindecă piciorul după operaţia suferită în urmă cu 3...165

16 oct 00:00MondenNaomi Muscă a fost eliminată de la Exatlon. A plecat din echipa Războinicilor chiar de ziua ei

Chiar în ziua în care a împlinit 20 de ani, Naomi Muscă a fost eliminată de la Exatlon, după ce a pierdut duelul...139

16 oct 00:00MondenChristian Sabbagh a devenit tată pentru a patra oară. Sotia lui a născut un băiețel

Christian Sabbagh a devenit tătic pentru a patra oară, duminică, 14 octombrie. Prezentatorul știrilor Kanal D a...222

16 oct 00:00MondenCum s-a îmbrăcat Elena Băsescu la botezul Anastasiei. Ținută ca Albă ca Zăpada!

Elena Băsescu a avut o ținută foarte elegantă la botezul Anastasiei, care a avut loc duminică la o biserică din...322

16 oct 00:00MondenMarius Popa renunță la religia ortodoxă, după referendumul pentru redefinirea familiei

Marius Popa renunță la religia ortodoxă. Cunoscut pentru activitatea sa în muzică, în teatru, dar și pentru...215

16 oct 00:00MondenMiss Holocaust 2018: La competiţie a participat şi o venerabilă doamnă născută în România

Cea de-a şasea ediţie a concursului de frumuseţe Miss Holocaust a fost câştigată, duminică seară, de o...157

16 oct 00:00MondenSerialul TV bazat pe un roman al Elenei Ferrante, ''Prietena mea genială'', a fost distribuit în 56 de ţări

Serialul TV bazat pe primul volum din tetralogia napoletană a Elenei Ferrante, "Prietena mea genială", şi aşteptat...111

16 oct 00:00MondenUn serial TV despre hărţuire sexuală destinat preadolescenţilor va fi difuzat în premieră mondială

Jams', un serial TV care abordează pentru prima dată dificila chestiune a hărţuirii sexuale destinat publicului...117

Mapamond
16 oct 00:00MapamondTrump neagă că ar fi ajuns la o înţelegere cu Turcia pentru ridicarea sancţiunilor americane în schimbul eliberării pastorului Brunson

Preşedintele american Donald Trump a reiterat luni faptul că nu a ajuns la nicio înţelegere cu Ankara pentru...115

16 oct 00:00MapamondCazul Khashoggi: Donald Trump a vorbit cu regele saudit Salman, Mike Pompeo pleacă la Riad

Preşedintele SUA, Donald Trump, a anunţat luni într-o postare pe Twitter că a vorbit cu regele Salman al Arabiei...110

16 oct 00:00MapamondUngaria: Legea care le interzice persoanelor fără adăpost să doarmă în spaţiul public a intrat în vigoare

O nouă lege care le interzice persoanelor fără adăpost să doarmă pe străzile Ungariei a intrat în vigoare luni,...106

16 oct 00:00MapamondRusia: Abia ieşit din închisoare, opozantul rus Aleksei Navalnîi, urmărit pentru „defăimare“

Oponentul nr.1 al Kremlinului, Aleksei Navalnîi, eliberat duminică după 50 de zile de închisoare, a anunţat luni...111

16 oct 19:00MapamondUn complice în atacurile de la 11 septembrie, eliberat din închisoare din Germania pentru a fi deportat în Maroc

Un bărbat care a executat o sentinţă de 15 ani de închisoare în Germania pentru implicare în atacurile teroriste...116

16 oct 19:01MapamondCazul Skripal: Trump nu a formulat „nici o acuzaţie directă“ împotriva lui Putin, susţin Kremlinul

Donald Trump nu a formulat "nici o acuzaţie directă" împotriva lui Vladimir Putin, a asigurat luni Kremlinul, după...107

16 oct 00:00MapamondZiarist dispărut: Reprezentanţii mai multor companii se retrag de la o conferinţă a investitorilor de la Riad

Directorii companiilor JP Morgan şi Ford Motors au decis să nu mai participe la o conferinţă a investitorilor care...121

16 oct 00:00MapamondFondatorul WikiLeaks, Julian Assange, are din nou acces la Internet

Ecuadorul i-a restabilit parţial accesul la Internet fondatorului WikiLeaks, Julian Assange, care s-a refugiat de peste...121

16 oct 00:00MapamondMacedonia: Zi crucială în parlament privind schimbarea numelui ţării

Bătălia legislativă se anunţă dificilă pentru premierul social-democrat macedonean Zoran Zaev, care a încheiat...126

16 oct 00:00MapamondFemeia luată ostatică în gara din Koln a fost eliberată, iar agresorul, grav rănit

Poliţia germană a anunţat luni după-amiază că l-a capturat pe autorul sechestrării unei femei în gara din Koln,...138

Sănătate
4 oct 00:23SănătateŞase decese din cauza virusului West Nile, în ultima săptămână

Nouăsprezece noi cazuri de meningită şi meningo-encefalită cu virus West Nile, transmis prin înţepătura de...592

5 oct 19:09SănătateSecția de terapie intensivă nou-născuți de la Spitalul Judeţean, în proces de renovare şi modernizare!

Proiectul renovării și modernizării Secției de terapie intensivă nou-născuți a Spitalului Clinic de Urgență...934

28 sep 23:56SănătatePrimul studiu de amploare pentru personalizarea depistării cancerului mamar va începe pe 1 decembrie

Un studiu de amploare va începe pe 1 decembrie pe un eşantion de 85.000 de femei din Europa şi Israel cu scopul de a...692

26 sep 12:00SănătateBolnavii de cancer nu mai pot face radioterapie GRATUITĂ în Constanţa!

Singurul centru de radioterapie din Constanța unde pot fi tratați bolnavii de cancer din toată Dobrogea nu mai oferă...1307

26 sep 12:05SănătateClinica de Neuropsihiatire de la Palazu va intra în renovare

Imagini dezolante în incinta Clinica de Neuropsihiatrie de la Palazu: saloane în paragină, cu mobilier care are zeci...972

26 sep 00:36SănătateToți angajații de la Spitalul Județean Constanța vor fi testați, până la sfârșitul anului, pentru hepatită și HIV

La Secţia Pneumologie TBC din Agigea, secţie exterioară a Spitalului Judeţean Constanţa, s-a încheiat activitatea...1138

22 sep 01:02SănătateSemnal de ALARMĂ al medicilor: 'Ucigaşul silenţios' afectează zeci de mii de români

O substanţă din alimentaţie este numit și „ucigașul silențios”, pentru că produce pagube întregului...3392

18 sep 16:33SănătateUn reputat chirurg pediatru din Turcia vine la Constanţa. Şansă în plus pentru copiii nascuţi cu malformaţii grave

În data de 29 septembrie a.c., prof. dr. Ahmet Alptekin, unul dintre cei mai cunoscuţi chirurgi pediatri din Turcia,...1025

17 sep 01:03Sănătate„11 căi de luptă împotriva depresiei” – ghid practic, în biblioteca virtuală Baylor

Biblioteca virtuală Baylor se îmbogăţeşte cu un nou ghid de stil de viaţă: „11 căi de luptă împotriva...1211

15 sep 00:49SănătateSANAMED nu are contract cu CJAS: ‘În cazul analizelor pentru copii este nevoie de un bilet de trimitere cu parafa medicului!’

Mămica unui băiețel de trei ani a reclamat, zilele trecute, faptul că în momentul în care s-a prezentat la...1909