rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 23 mai
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

VIDEO!

Imagini EXCLUSIVE de la o CRIMĂ comisă într-un local PLIN! Soţia victimei, DECLARAŢII ŞOCANTE!

Cazul oribilei crime din localitatea Cobadin, de la sfârșitul anului trecut, revine în atenția opiniei publice cu noi aspecte care, din păcate, nu fac obiectul vreunei cercetări penale, întrucât au fost ignorate de anchetatori. Cel puțin așa susțin apropiații victimei care au fost de față în momentul respectiv. Vorbim despre cazul lui Marian Diblă, bărbatul de 31 de ani, tatăl unui copil minor, înjunghiat mortal cu 19 lovituri de cuțit, în încinta localului Riviera din centrul localității Cobadin, în ultima zi a anului trecut, într-un conflict spontan. Cotidianul ”Replica” a intrat în posesia imaginilor surprinse de camerele de supraveghere amplasate în local, în care se poate vedea, explicit, cum s-a desfășurat întreaga scenă încheiată în mod tragic.

De remarcat că, în acest moment, agresorul, sau, mai bine spuns ”unul dintre agresori”, Memet Bader, de 25 de ani, a fost trimis în judecată, miercuri, 25 aprilie, în stare de arest, pentru omor. Varianta oficială a anchetatorilor, cu privire la acest incident tragic, este că Memet Bader și Marian Diblă s-au luat la harță pe fondul unor nemulțumiri cu rădăcini mai vechi, întrucât cei doi ar mai fi avut unele conflicte în trecut. Numai că imaginile surprinse de camerele de supraveghere din local contrazic, într-un fel, varianta unui singur agresor, fapt confirmat și de soția defunctului, Andreea Lavinia Diblă, prezentă și ea în local în seara crimei. În afară de Memet Bader, în imagini mai apare încă un bărbat cu un cuțit în mână, destul de agitat, care pare că loveşte victima în încăierarea produsă. Acesta a fost identificat ca fiind Erduvan Ibram, cunoscut prin localitate sub porecla ”Buș”. Deși în imagini poate fi văzut cum lovește, având cuțitul în mână, el nu a fost audiat nici ca martor, nici ca suspect, iar acum este în libertate deplină. Mai mult decât atât, soția victimei ne-a declarat că nu se simte în siguranță și îi face rău gândul că acesta se află în libertate, în timp ce soțul ei este în pământ.

”Nu ne vine bine când îl vedem cum merge pe stradă liber și ne râde în nas. Nu ne-a zis nimic verbal, dar au fost unele chestii, după moartea soțului meu. Noi aveam poze cu Marian pe mașini, iar într-o zi am găsit pe mașină o savarină cu mai multe bomboane de colivă deasupra. Am găsit și cauciucurile tăiate. Nu pot spune exact cine și cum, pentru că nu am văzut concret, dar altcineva nu ar fi avut cine să râdă de durerea noastră. Dar însuși faptul că știm că și acest Erduvan Ibram este unul dintre cei care l-au omorât pe Marian, pentru că l-am văzut făcând asta, iar acum se plimbă liber, fără nici o problemă, ne face rău”, a declarat, în exclusivitate pentru ”Replica”, Andreea Lavinia Diblă, soția lui Marian Diblă.

Cum s-a întâmplat totul

Referitor la motivul care a generat întregul conflict ni-l explică tot ea, dat fiind că se afla împreună cu soțul ei, în acea seară.

”Ei au ajuns în discotecă, iar totul a durat maxim jumătate de oră. Au fost lăutarii care au cântat la masa lor (a lui Memet Bader și a lui Erduvan Ibram, n.r.), apoi Marian, soțul meu, i-a chemat să cânte și la masa lui. De aici a pornit totul, întrucât ei (Memet Bader și Erduvan Ibram, n.r.) s-au ridicat și au venit la Marian, care era destul de pasiv, se poate vedea și în filmări. Au încercat să stea întâi de vorbă, iar proprietarul localului a încercat să aplaneze conflictul. Cel care a început totul a fost chiar Erduvan Ibram, care l-a împins pe Marian, care a căzut în mijloc, iar atunci au început să-l lovească cu cuțitele. Au fost două cuțite în seara aceea, le-am văzut personal. Unul la Memet Bader și unul la Erduvan Ibram. Când Marian s-a ridicat, Erduvan a venit să-l bată, Marian iar a căzut, s-a ridicat din nou, iar atunci a venit și Bader cu cuțitul”, explică martora.

Toate aceste aspecte au fost explicate și anchetatorilor, care au concluzionat că doar Memet Bader l-ar fi agresat pe Marian Diblă, în ciuda a ceea ce se vede în filmări.

Probele cu imaginile video, refuzate

”În primă fază, când am dat declarații, procurorul a clasat dosarul în ceea ce-l privește pe Ibram, zis ”Buș”, pe motiv că nu sunt dovezi, asta deși noi aveam filmările de pe camerele video. Ar fi putut să se uite pe filmări și ar fi constatat că avem dreptate, dar dânsul nici nu a vrut să audă. S-a uitat pe câteva capturi făcute și atât, doar că acele capturi nu sunt foarte explicite”, ne-a mai declarat femeia. Aceleași probe au fost refuzate chiar și în instanță, deși erau cât se poate de concludente și, prin natura lor, acesta eset scopul camerelor de supraveghere pe care orice unitate comercială, cât de mică ar fi, este obligată să dețină așa ceva.

”Avocata mea a propus, la ultimul termen din instanță, să depună la dosar și filmările în care se vede clar cine lovește cu cuțitul, dar ne-au amânat de două ori, apoi au respins această probă”, a mai declarat Andreea Lavinia Diblă.

”Din probele administrate în cauză, mai ales din filmări, rezultă faptul că și o altă persoană, respectiv Erduvan Ibram, a participat la comiterea infracțiunii de omor, acesta fiind cel care a inițiat acțiunea de lovire, adică el a dat primul cu cuțitul. Procurorul de caz nici măcar nu l-a audiat pe acesta în nici o calitate”, a pledat avpărătorul părții civile, în fața instanței.

Și, întra-devăr, în instanță, judecătorul a respins cererile și excepțiile invocate de partea civilă, prin avocat: ”Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. 2 Cod procedură penală respinge cererile şi excepţiile invocate de persoanele vătămate Diblă Lavinia Andreea şi Diblă Antonia Maria, ca nefondate. Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 2458/P/2017 din 25.01.2018 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, privind pe inculpatul Memet Bader, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei faţă de inculpatul Memet Bader pentru săvârşirea infracţiunii de omor prev. de art. 188 alin. 1 Cod penal. Dispune trimiterea dosarului completului F9. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 25.04.2018”, se arată în încheierea de ședință în cameră preliminară. Această decizie a fost atacată la Curtea de apel Constanța.

Dar au mai fost și unele vicii procedurale în acest dosar, în faza premergătoare trimiterii sale în instanță. Mai exact, în luna februarie a fost formulată și plângere împotriva ordonanței de clasare emisă de procuror prin rechizitoriu, iar până în prezent nu s-a dat nici un răspuns, în condițiile în care termenul legal este de 20 de zile.

Nu se știe exact când vor fi luate în considerare adevăratele probe, respectiv imaginile surprinse de camerele video, pentru a extinde ancheta și în cazul celui de-al doilea agresor, dar faptul că anchetatorii nu le iau iau în seamă, ridică semne de întrebare cu privire la utilitatea acestor camere și la obligativitatea agenților economici de a-și asigura unitățile cu sisteme de supraveghere. În acest moment, dintr-un grup de doi agresori și o victimă, unul este arestat, al doilea este la 2 metri în pământ, iar cel de-al treilea, cel care a provocat tot scandalul și chiar apare cu cuțitul în mână în timp ce lovește victima, se plimbă în libertate, fără nici o măsură preventivă, fără nici o calitate. În continuare vă prezentăm câteva imagini selectate din seara respectivă (vezi VIDEO!).

Daniel ALBU

sâmbătă, 28 aprilie 201830668
Comentarii

69Alberto Cutu(8 mai 22:21)
Lavinia il vrei pe bush la puscarie zici ca a dat cu cutitu da tu nu lai vazut ca a dat cu cutitu nu mai intelegem nimic
918Baciu Marcel real(6 mai 10:02)
Ca sa fie clar, de cate ori l am intalnit pe Dibla l am respectat si ma respectat, era un baiat cu bun simt si un amic bun, nu stiu cine care esti de imi tot amesteci numele pe aici, stiu doar ca daca aveau ceva de impartit o puteau face altfel,tot puneti comentarii cu Cazan cutu si altii. Pai in mortii tai de om idiot nu poti scrie cu numele tau?cazan ii era ca un frate si cu restu era prieten deci niciodata nu ar scrie de rau despre el. este singurul coment pe care il voi face, condoleante familiei iar tie care imi scrii numele aici stii ce sanatate iti doresc.
413Baciu Marcel(5 mai 19:49)
Sa va iau familia DIBLA in pula ce a cautat aia a gasit :puscarie si moarte
92bobe cipi(3 mai 13:09)
e un caz clar de sinucidere
612cazan(2 mai 15:40)
nu uitati de bulangiu de Baciu Marcel ca el a facut tot cobadinu peste el a plecat cu Andreea a lui la pl si acum a loato de nevasta si ia facut si copil ca omu nu mai are ce sa manance marcel a jmecherit lumea pe acolo Baciule ce zici de asta nu te uita lumea ni mai arunca sageti in stanga in dreapat pizdo
166radu(2 mai 15:21)
daca nu infunda puscaria cu ani grei pentru astfel de fapte, o sa asistam mai des la asa ceva, cred ca ar trebui cel putin 20 ani la racoare
512Alberto Cutu(2 mai 14:15)
Anonimu de pe 30 apr. De la ora20:53 vezi ca se cunoaste ca esti roman si scrii asa sa arunci rahatu pe turci nu cred ca pune cineva botu la ce ai scris acolo sau esti tu cazane hahaha
133asda(2 mai 12:46)
ba frate daca chiar sunt prieteni cazan bus cum nu ii lasa liniste lui andreea asa sa nu ii lasam si noi lui muistu ala de bus si hai sa il terorizam sa il batem unde il prindem sa nu aiba nici el liniste
1410Geniu(2 mai 12:31)
De ce ati inceput sa va temeti? ca sa ajuns in presa? cine se face vedeta si cum se face pe asa ceva? nu va este rusine? Sa va puneti in pielea ei si dupa sa vorbiti!
143Anonim(1 mai 21:50)
O fii cazan de vina da si bader si bus nu trebuia sa faca ce au facut sa al omoare pe marian sa plateasca acum amandoi si sa vina inapoi cand o veni marian din mormat
716Ela(1 mai 21:11)
Cazan e vinovat trebuie sa plateasca
715Romani zme-zmecheri!(1 mai 18:17)
Vine vreme curand ...cand o s-o ...Asa ati facut mereu ,ati cautat scandal cu turci ! De invidie nu stiu dc . Dak tot stia.ti ca au mai avut conflicte dece nu ati lasat lautari sa cante la masa turcilor . Ca deobicei de invidie ca lumea se distreaza. Va.ti bagat ca chiloti in cr . Dupa 2 lini si 2 beri ..hai sa.i batem pe turci . in cobadin nu poti sa scoti pl afara ca hop sar drogati pe ea . A gresit turcu .da probabil ia sa umplut paharul e a3 oara cand cazan il imbata pe dibla si cauta scandal 1 la pitarie cand lau batut pe unu nick ..dibla cu toporu .2 la naom sus si 3 ...
100Bos baros(30 apr 23:18)
.............
251Anonim(30 apr 20:53)
Am sa va terorizez toata familia dibla si pe muistu de cazan o sa il linsam usor si calm la momentul potrivit daca sint smecheri sa vina in fantana mare pizdele.
1519Anonim(30 apr 20:26)
Nu inteleg cum puteti spune ca sotia lui Dibla vrea sa fie vedeta. Nu cred ca se poate explica in cuvinte durerea cu care a ramas familia lui nu aveti pic de bun simt sa afirmati asa ceva. Si toti cei care aveti ceva cu Cazan aveti macar bunul simt sa nu ii mai spuneti in fata ca intelegeti ca a facut tot ce a putut ca ii intelegeti durerea de a pierde un prieten chiar in ochii si in bratele lui si pe la spate sa il faceti cum va vine la gura si sa il barfiti. Sunteti niste javre cu doua fete. Vorbiti doar sa faceti rau pt ca altceva nu stiti.
1314Anonim(30 apr 20:18)
Sunteti redusi mintal.Nici Dibla nu a fost un sfant nici Cazan nu este dar pentru ca au fost implicati anterior in diverse conflicte nu inseamna ca Dibla trebuia omorat sau Cazan acuzat ca este vinovat pt cele intamplate. Orice fel de legatura de familie sau prietenie ati avea cu criminalii nu aveti cum sa le gasiti nici un fel de justificare. Nu exista motiv indeajuns de puternic pt a ajunge sa omori un om si sa lasi distrusa o familie.
417Drogati(30 apr 19:36)
No probem ! Gaseste cazan altul sa.l imbete si sa scoata scandal . Dibla era in permisie din puscarie voi astia care il iubeati asa de multi de ce plm nu la.ti tinut in casa sau mai bn zis dece la.ti impins dela spate in seara aia . Adevarati criminali voi sunteti .
1611anonim(30 apr 17:38)
bader si bus la cacat criminali draculuide fa fintina mare sper sa muriti in chinuri grelecum a murit marian cu 19 lovituri de cutit animalelor sa fiti ai dracu cu rasa voastra
128Numai turci prosti(30 apr 14:54)
Toata turcimea are tupeu acum si scriu comentarii ei. Da, da, bader si bus la putere in puscarie! Acolo le e locul, ratati de oameni ce sunt!
615Turci la putere(30 apr 14:14)
Andreea ai vrut sa te faci vedeta uite ca incet te faci vedeta dar liniste de acuma in colo nu o sa ai toata viata ,....Bader si bus la putere
318Abc(30 apr 11:23)
Cazan este devina....din cauza lui marian sau intaplat toate astea...nenorocitul asta a distrus o familie...condoleante familiei dibla
016Cristi(29 apr 23:28)
Cazan e de vina, el a provocat tot scandalu,
136Dumnezeu nu doarme(29 apr 22:25)
Pentru tot ce a gresit Marian in trecut, a platit 2 ani stand departe de familie. Dumnezeu nu doarme, vor plati toti cei implicati, toata gasca care a stat si s-a uitat cum moare un om! Marian avea o familie, un copil a ramas fara tata. Distrusii aia ce aveau in afara de zdrente duse la produs in Germania? Cum poti sa dai cu cutitul de 19 ori intr-un om?
519Cazan(29 apr 21:40)
Cutule mananci kkt aiurea si nu e bn vrei sati rup oasele bosketare cand pun mana pe tn kktule
515Primarul(29 apr 18:17)
Cobadinul este din pacare populat cu toate natiile de oameni. Bastinasi erau turcii si tatarii. Au venit moldovenii la munca campului si nu au mai plecat. Si uite asa s-au futut intre ei, turcii si moldovenii si au rezultat moldo-turcii care muschii lor minte nu are. Au vazut si ei ceva banishori si au inceput sa o arda-n harfe de smecherashi de Las Cobas ! Bah tzaranilor bagati-va mintiile in cap ca va trimit inapoi in Moldova. Din toata smechereala asta a rezultat un defunct si un puscarias. Daca avea unul dintre ei minte, erau bine acum. Dar tzaranii ...
156Foarte destepti unii(29 apr 16:44)
Muschii vezi ca esti certat grav cu limba romana. Scrie in turca, poate asa iti iese mai bine.
158Vine vremea ...curand !(29 apr 11:11)
Vor fi linsate si executate toate ciorile borate!
1113Misterio(29 apr 10:02)
Daca erau baieti se bateau cu pumnii goi asa cum o fac barbatii adevarati. Cum sa dai cu cutitul cand esti in superioritate numerica? Inseamna ca victima era bazata pe pumnul lui si le a fost frica. Nu cunosc cazul dar dupa cate vad pe camere niste lasi aveau cutite si l au omorat pe adevaratul barbat care s a luptat cu ei cu pumnii goi. Moarte prin ardere pe rug tuturor tiganilor care asemenea comportament
1023Muschii(29 apr 07:50)
A ajuns vedeta Lavinia. De cand isi doarea ea. Dar sa ajunga tocmai in presa chiar este peste asteptatiile ei. Din cauza muschiilor care minte nu are s-a intamplat nenorocirea !
1411Pusc(29 apr 05:46)
Tribunal corupt
1612Patriot(29 apr 01:30)
PSD-ul hotilor si talharilor. Nu admit in instanta probele video. Mai rau ca in epoca de piatra. Huo!
79mari(28 apr 23:29)
cutu tu parca ai fost cind a murit marian acum ti cu bader pacat nu stim fie care ce sfirsit avem
129Abc(28 apr 23:19)
Cand iesi undeva, nu iesi cu cutitul in buzunar. NU OMORI un om pentru ca vrei sa fii smecher. Sa fiti smecheri pana nu mai puteti in puscarie.
225Cris(28 apr 22:18)
Toata lumea ii acuza pe turci in schimb tot scandalul provocat este de Cazan Daniel si Marian , din trecutul lor nu spune ti nimic . . .scandalurile , cand ii agresa cu batele de baseball , batai cu lanturi , rozete. . . Hai sa lasam justitia sa isi faca treaba si sa nu judecam gresit . Sunt destule probe . . .
136Alberto Cutu(28 apr 21:32)
Cazan e de vina cazan la transportat gresit ce el e doctor .? Si tot din cauza lui a pornit cearta lavinia tu stii cel mai bine
329Nimeni(28 apr 18:09)
Scandalul a fost pornit de cazan legea isi va spune cuvantul
1613Contra(28 apr 16:59)
E ceva normal se respinga toate dovezile daca le-au umplut buzunarele turcii cu euroi facuti pe tarafulele trimise in Germania! Asa e in Romania, castiga cel cu bani mai multi!
323Demostene(28 apr 16:55)
Nu e vorba ca era turc tigan sau alta natie. Problema e de educatie. Daca victima, roman fiind, se presupunea ca e mai educat ? Daca era educat ar fi trebuit sa stea in banca lui si sa se distreze. Vorbesc in general nu de speta in cauza. Educatia si mentalitatea celor care traiesc in Romania este din pacate inexistenta. Care mai de care sa-si arate muscii. Ala ca da dedicatii si asta ca vroia si el sa dea alte dedicatii. Acum e tardiv. Condoleante familiei indoliate si la multi ani de puscarie criminalului.
1211Pt. 14:04 !(28 apr 15:49)
Degeaba te superi Domnule ! Cel de la ora 9:21 , are perfecta dreptate ! Cobadin a ajuns o comuna in care tiganii turci borati se pisha pe romani ! Si tu te dai smardoi pe f.b. ! Sau si tu esti o cioara borata !? CONDOLEANTE FAMILIEI DIBLA !
177ptr 9:21(28 apr 14:04)
Proasta-i ma-ta ca n-a avut inspiratia sa te lepede. Nici tac-tu nu e mai bine daca a petrecut cu ma-ta suficient cat sa te conceapa. Tu esti asa cum ti se pare satul.
148nae(28 apr 13:12)
juistitia de la noi sar numii injustitie oriunde in alta tara,daca as omora zilnic cate un magistrat as dormi linistit in fiecare seara
2015TurciiLaPuscarie(28 apr 11:56)
Bai nenorocitilor sa aveti acceasi suferinta pe care o are familia asta indurerata...Dumnezeu este sus si nimic nu ramane neplatit pe lumea asta jeguri de oameni ce sunteti...tigani,turci...la sapun cu voi,curele din pieile voastre ! Urate rase de oameni...cat va mai rabda Dumnezeu?
1320Stefan(28 apr 09:52)
Sper sa muriti in puscarie si sa traiti 120 de ani turci cu pasarica.
153Fggh(28 apr 09:49)
Nu ati fandit ca are copil
1421cetatean(28 apr 09:23)
aici s.a ajuns?sa lasam criminalii in libertate?astia nu se mai numesc procurori..ci infractori
833urat sat(28 apr 09:21)
Sat plin de prosti. Stai si te uiti la unii cum il omoara pe ala, dupaia plang ca le pare rau. Ciori care traiesc din ajutor social !
1524Gogu(28 apr 09:17)
Niste turci borati si imputiti !
1612Bruno(28 apr 08:36)
Tarani si tigani cocalari...nici o paguba ptr societate!
1327Mai avem politisti ?(28 apr 04:16)
Ca de cand au iesit la pensie, anul trecut, la sfatul Olgutzei Prostutei, miile de politisti ecperimentati , infractionalitatea s-a triplat ! Cine ne mai apara pe noi cetatenii impotriva tiganilor care ne taie ?
1310sifonar(28 apr 02:24)
in libertate... securist de moda noua infiltrat pe unde s-a putut.
mai mult...Anchete
19 mai 00:16AncheteBARBUT MĂSLUIT şi CĂMĂTĂRIE! Clanul Săceanu învârtea BANI GREI; printre ‘ÎNŢEPAŢI’ ar fi şi patronul de la siteul Autovit!

În urma a 22 de percheziții domiciliare, în județele Constanța, Călărași și în București, mai multe persoane...11707

19 mai 00:17AncheteFirma din Constanţa care a pus în funcţiune un hotel plutitor cu fonduri europene, acuzată de spălare de bani!7469
18 apr 21:54AncheteȘpăgi de milioane de euro la reabilitarea căii ferate București - Constanța!4201
17 apr 01:16AncheteIzvoarele - un colţ de rai îngropat în DOSARELE de CORUPŢIE care blochează investiţiile

O localitate din județul Constanța, care ar fi putut fi una înfloritoare, datorită poziției sale strategice de pe...6748

13 apr 13:19AncheteFirma acuzată că a țepuit Consiliul Județean Constanța cu milioane de euro și-a cerut falimentul4357
6 apr 00:01AncheteÎncă un contract uriaş oferit de ExxonMobil pentru gazele din Marea Neagră. Banii se duc tot la americani6440
28 mar 00:38AncheteFirmă din Constanţa, suspectată că face parte dintr-un cartel care A SCUMPIT INTENŢIONAT ouăle din România

Consiliul Concurenţei a declanşat o investigaţie pe piaţa producţiei şi comercializării ouălor de consum din...5687

22 feb 17:42AncheteCurtea de Conturi: Jaf de milioane de euro la varianta de ocolire a municipiului Constanţa8356
20 noi 00:29AncheteBogăţie naturală, JEFUITĂ cu acordul tacit al instituţiilor statului: NĂMOLUL de la Techirghiol riscă SĂ DISPARĂ!9967
10 noi 21:45AncheteSe construieşte HAOTIC! Locatarii unui bloc din buza mării au oprit în instanţă construcţia unui alt bloc!

Cotidianul „Replica” de Constanţa atrăgea atenţia asupra construcţiilor „răsărite ca din apă” în...21800

7 noi 01:04AncheteLocatarii unui bloc pot arde ca şobolanii! Restaurantul Samsara s-a extins peste TOT, inclusiv peste o alee21561
16 sep 01:06AncheteANCHETĂ DNA la Universitatea Ovidius: fostul decan de la Teologie şi un conferenţiar universitar, urmăriţi penal7026
Vremea
19.4°17.6° - 19.4° marţi, 22 mai 2018
cer seninUmiditate: 0%
Vânt: 3.85 m/s din E
Presiune: 1032.56 milibari

Loto
6/4931012163345
5/4071820253230
joker132428359
Horoscop
mai mult...SPSportRT
23 mai 00:00SportJuventus Bucureşti este virtual retrogradată din Liga I

Juventus Bucureşti este virtual retrogradată din Liga I de fotbal, după ce a fost învinsă de Concordia Chiajna cu...80

23 mai 00:00SportElina Svitolina nu crede că Simona Halep merita să fie favorită principală la Roland Garros

Elina Svitolina, câștigătoarea turneului Premier 5 de la Roma, unde a învins-o în finală chiar pe Simona Halep, se...129

23 mai 00:00SportDan Petrescu ar putea antrena în China în sezonul următor

Informaţiile privind plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj au năvălit în spaţiul mediatic, imediat după ce...97

23 mai 00:00SportBuzărnescu şi Olaru s-au calificat în semifinalele probei de dublu la Strasbourg

Perechea formată din româncele Mihaela Buzărnescu şi Raluca Olaru s-a calificat, miercuri, în semifinalele probei...83

Local
23 mai 00:00LocalNESIMȚIRE la Corbu! Un afacerist își aruncă gunoiul pe malul lacului!

Nesimțire cât cuprinde în localitatea constănțeană Corbu. Se pare că un afacerist s-a apucat să renoveze o...184

23 mai 00:00LocalPolițiștii constănțeni au fost vizitați de elevi!

În cea de-a doua zi a Săptămânii Prevenirii Criminalității, zi dedicată prevenirii victimizării minorilor,...114

23 mai 00:00LocalAtenţie! Mai multe cartiere ale Constanţei, fără apă potabilă joi, 24 mai!

Pentru executarea unor lucrări de extindere a rețelei de apă potabilă în municipiul Constanța, RAJA SA este...139

23 mai 00:00LocalIndivizii care furau aparate tip Pay Point, încă 30 de zile de arest

Moise Aurel, Nedelcu Voinică, Holban Gigel, Petrea Costel-Răzvan, Dumitran Cristi-Constantin, Buriu Petrică, Popescu...176

23 mai 00:00LocalAproape 900 de tone de deșeuri au fost adunate în Constanța!

Aproape 900 de tone de deșeuri au fost adunate în cadrul celei de-a șasea ediții a campaniei de primăvară...110

23 mai 00:00LocalMilitarii constănţeni, în tabără de instrucţie la poligonul Babadag

Tabăra de instrucţie „Mărăşeşti 18”, organizată de militarii Brigăzii 9 Mecanizată „Mărăşeşti” a...114

23 mai 00:00LocalElevă de la Liceul „Lucian Blaga” Constanţa, în finala europeană a Sci Tech Challenge

În perioada 15-17 mai, eleva Bianca Goidan, din clasa a X-a A, a reprezentat Liceul Teoretic „Lucian Blaga”...102

23 mai 00:18LocalO minoră a fost găsită rătăcind în zona Capitol!

O minoră în vârstă de 10 ani, a fost găsită rătăcind în zona Capitol din municipiul Constanța, marți, 22 mai...1123

23 mai 22:06LocalProiect la Mangalia pentru dezvoltarea comunităţii pescăreşti

Asociaţia Flag Mangalia Litoral desfăşoară proiectul „Dezvoltarea comunităţilor pescăreşti prin implementarea...261

23 mai 22:05LocalMarinari constănţeni premiaţi la Gala „Omului Anului 2017 în Forţele Navale”

Performanţele personalului din Forțele Navale, obţinute pe parcursul anului de instrucție 2017, vor fi premiate în...377

Politică
23 mai 00:00PoliticăDeclaraţia unică a ajuns în primăriile din judeţul Constanţa

Contribuabilii care au domiciliul într-o localitate în care nu există o unitate teritorială a ANAF vor primi...168

23 mai 00:11PoliticăTăriceanu a fost ACHITAT în dosarul de mărturie mincinoasă

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a fost achitat, marţi, de judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie...417

23 mai 00:11PoliticăIohannis, către guvernanţi: Mai aveţi bani pentru pensii şi salarii până la sfârşitul anului?

Preşedintele Klaus Iohannis a solicitat, marţi, Guvernului şi PSD să precizeze "clar, răspicat, cu argumente" ce au...409

23 mai 00:17PoliticăScandal în şedinţa PMP: Băsescu a dat afară un vicepreşedinte

Este scandal în şedinţa Consiliului Executiv Naţional al PMP, de marţi, 22 mai. Traian Băsescu a dat afară din...406

23 mai 00:12PoliticăLovitură după lovitură: Partidul lui Ponta mai ia o deputată de la PSD

Pro România, partidul lui Victor Ponta şi Daniel Constantin, îşi măreşte "zestrea" de parlamentari. După...399

23 mai 00:11PoliticăProcurorul Onea a demisionat de la conducerea DNA Ploieşti

Procurorul Lucian Onea şi-a dat demisia de la conducerea serviciului teritorial DNA Ploieşti. Acesta rămâne însă...324

23 mai 00:17PoliticăFost ministru al Educaţiei, gafă pe Facebook. Postarea a devenit virală

Senatorul PSD Liviu Pop, fost ministru al Educaţiei, a scris pe Facebook „Plec La Muncă”, postând şi o...572

23 mai 22:08PoliticăIată proiectele care se vor dezbate în ședința de Consiliu Județean

În conformitate cu dispoziţiile art. 94 alin. 1 şi 3 din Legea nr. 215/2001 a administraţiei publice locale,...412

23 mai 22:08PoliticăNESIMȚIRE la Corbu! Un afacerist își aruncă gunoiul pe malul lacului!

Nesimțire cât cuprinde în localitatea constănțeană Corbu. Se pare că un afacerist s-a apucat să renoveze o...2845

23 mai 00:15PoliticăIon Iliescu, urmărit penal în ”Dosarul Revoluției”, pentru infracțiuni contra umanității

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie...461

Monden
23 mai 00:00MondenEl îi ia locul Prințului Harry! Nepotul Dianei este cel mai râvnit burlac

Acum că Prințul Harry nu mai e disponibil, atenția s-a mutat pe verișorul lui, Louis Spencer. Acesta din urmă a...89

23 mai 00:00MondenPrincipele Nicolae, implicat într-un accident rutier

Nepotul Regelui Mihai I, Nicolae, a fost implicat într-o tamponare uşoară, în zona liceului francez din Bucureşti....85

23 mai 00:00MondenMama lui Meghan Markle, cu piercing în nas la nunta fiicei. Iulia Albu: „Moartea clinică a modei“

Nunta prinţului Harry cu fosta actriţă americană Meghan Markle a fost cel mai aşteptat eveniment al anului şi,...89

23 mai 00:00MondenCând se va naște fetița Elenei Udrea. Cele mai noi informații despre politiciana aflată în Costa Rica

...85

23 mai 00:00MondenCătălin Botezatu, detalii despre relația cu Roxana, de la Exatlon. S-au cunoscut la show-ul „Burlacul”

Cătălin Botezatu s-a cunoscut cu una dintre concurentele de la Exatlon România în urmă cu mușlți ani, la un show...82

23 mai 00:00MondenAriana Grande, mesaj emoționant pe Twitter la un an de la atentatul de pe Manchester Arena

În urmă cu un an, 22 de persoane şi-au pierdut viaţa după ce un dispozitiv explozibil a fost detonat la finalul...77

23 mai 00:00MondenO fotografie a starului filmelor de acţiune Jet Li, "slăbit şi de nerecunoscut", stârneşte îngrijorare în rândul fanilor

O fotografie a starului filmelor de acţiune Jet Li, în care acesta apare slăbit şi aproape de nerecunoscut, a...87

23 mai 00:00MondenNunta regală din Marea Britanie. Cadouri primite de oaspeţii invitaţi la ceremonie, de vânzare pe internet

Cadouri primite de câteva zeci de persoane obişnuite invitate să asiste la ceremonia de căsătorie a prinţului...90

23 mai 00:00MondenSoţii Barack şi Michelle Obama se lansează în producţia de televiziune şi vor realiza pentru Netflix seriale, filme şi documentare

Fostul preşedinte american Barack Obama şi soţia sa, Michelle Obama, au încheiat un acord cu platforma de streaming...79

23 mai 00:00MondenJake Gyllenhaal va fi maleficul Mysterio în viitorul film din seria „Spider-Man“

Actorul american Jake Gyllenhaal va fi maleficul Mysterio în viitorul film 'Spider-Man: Homecoming', relatează online...88

Mapamond
23 mai 00:00Mapamond„Nu există soluţie alternativă“ la acordul cu Iranul, îi răspunde Federica Mogherini lui Mike Pompeo

Şefa diplomaţiei europene, Federica Mogherini, a afirmat luni că "nu există soluţie alternativă" la acordul...89

23 mai 00:00MapamondSUA îşi întăresc apărarea antirachetă în Asia de Est înaintea summitului Trump-Kim

Marina americană a desfăşurat marţi în Japonia distrugătorul USS Milius, una din navele sale de război cele mai...91

23 mai 18:21MapamondGermania: Un tribunal din Schleswig-Holstein a decis că fostul lider catalan Carles Puigdemont nu revine în arest

Fostul lider catalan Carles Puigdemont nu mai trebuie să revină în detenţie, a anunţat marţi un tribunal din...82

23 mai 00:00MapamondAfganistan: Cel puţin 16 morţi şi 38 de răniţi la Kandahar, în explozia unei camionete-capcană în curs de dezamorsare

Cel puţin 16 persoane au fost ucise şi alte 38 au fost rănite, majoritatea civili, marţi la Kandahar, în sudul...87

23 mai 00:00MapamondProtecţia datelor personale: O coaliţie de organizaţii lansează o companie pentru desfiinţarea Facebook

O coaliţie de organizaţii a anunţat luni o campanie pentru desfiinţarea Facebook, care deţine Instagram, Messenger...84

23 mai 00:00MapamondPeste trei sferturi dintre polonezi nu au în vedere să plece din ţară pentru un loc de muncă

Peste trei sferturi dintre polonezi nu au în vedere să plece din ţară pentru un loc de muncă, relevă rezultatele...89

23 mai 00:00MapamondAterizare de urgenţă a unui avion Saudia la Jeddah: 53 de răniţi

Cincizeci şi trei de persoane au fost rănite, dintre care una grav, luni seară, în timpul aterizării de urgenţă a...91

23 mai 00:00MapamondAustralia: Arhiepiscopul de Adelaide, găsit vinovat de a fi ascuns abuzuri sexuale asupra copiilor

Un tribunal australian l-a găsit vinovat marţi pe arhiepiscopul de Adelaide de a fi ascuns abuzuri sexuale asupra...85

23 mai 00:00MapamondSUA: ''Obamacare'' rezistă încercărilor de sabotare din partea administraţiei Trump, conform statisticilor

Numărul persoanelor care beneficiază de o asigurare de sănătate în Statele Unite ale Americii datorită reformei...85

23 mai 00:00MapamondAccident de avion în Cuba: Una dintre cele trei supravieţuitoare a decedat; bilanţul a ajuns la 111 morţi

Una dintre cele trei supravieţuitoare ale accidentului de avion care a avut loc vineri la Havana a murit luni la...86

Sănătate
21 mai 09:31SănătateANPC sfătuiește populația să fie atentă la produsele de tip fast-food!

În urma ultimelor evenimente petrecute, mai precis un copil a murit după ce ar fi consumat o shaorma, Autoritatea...575

18 mai 00:03SănătateDupă o pauză de cinci ani, celebrul Polidin revine în farmacii. Când va fi produs și când va apărea

După o pauză de 5 ani, Polidinul, celebrul vaccin folosit pentru prevenirea virozelor sau gripei ar putea fi produs...1732

15 mai 21:47SănătateCuburi de gheață cu sute de bacterii din fecale, vândute în marile magazine

Este alertă sanitară în România, după ce inspectorii ANPC spun că au depistat şi retras cuburi de gheață...1022

15 mai 20:59SănătateSe doreşte desfiinţarea spitalelor CFR din ţară?!

Soarta Spitalului Căi Ferate Constanţa este în continuare incertă. Părea că a scăpat de spaima unei preluări...2085

14 mai 00:32SănătateProducătorii de medicamente homeopate ar putea fi obligați să scrie pe ambalaj că produsul nu are efecte asupra sănătăţii

O propunere de modificare a Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, inițiată de 4 parlamentari...835

14 mai 15:02SănătateReprezentanții Spitalului Județean explică de ce au atribuit contractul unei anumite firme

În urma articolului “Spitalul Județean a prelungit contractul cu firma care îi dădea șpagă fostului manager” ,...1027

14 mai 23:32SănătateDiamed Majestic Clinic şi-a deschis porțile în Medgidia! Clinica este specializată în Nutriţie, Diabet şi Boli Metabolice

Diamed Majestic Clinic a avut inaugurarea sâmbătă, 12 mai a.c., în Medgidia, unde dr. Gonul Iusein va consulta...12407

12 mai 12:12SănătateBĂTAIE DE JOC! Medici pe timpul zilei, ‘cârtiţe’ pe timpul nopţii!

Medicii constănţeni, asemenea celor din întreaga ţară, au ajuns la exasperare din cauza sistemului informatic unic...1288

12 mai 17:16SănătateATENŢIE! Un anumit tip de PANADOL a fost RETRAS de pe piaţa farmaceutică!

Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale (ANMDM) a propus retragerea de pe piață a două...769

12 mai 17:17SănătateCireșele incorect etichetate din Turcia conțineau un alt pesticid PERICULOS

Ca urmare a celor semnalate în spațiul public, ANSVSA s-a autosesizat și o echipă de inspectori ai DSVSA București...870