REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

IMAGINI HORROR LA EFORIE SUD! CONDIȚII INFECTE, GÂNDACI ÎN BĂI ȘI PRODUSE EXPIRATE

IMAGINI HORROR LA EFORIE SUD! CONDIȚII INFECTE, GÂNDACI ÎN BĂI ȘI PRODUSE EXPIRATE

Replica API 24 iulie 2017 | 01:04 549

Turismul de pe litoral primește încă o lovitură de la agenții economici care nu se gândesc nici măcar o secundă la sănătatea oamenilor care vin pentru a se relaxa sau a se distra. De la condițiile de cazare, la mâncarea servită, dar și condițiile minime de umanitate, cum ar fi, de exemplu, toaletele publice.

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului a ajuns luni, 24 iulie, pe o plajă din Eforie Sud, unde ceea ce au găsit este puțin spus dezastru. Printre deficiențe se numără lipsa oricărui fel de autorizație, de ani de zile nesolicitate și neeliberate, carnea și produsele din carne erau lipsite de orice fel de formă de informare, a durabilității minimale, produse gătite cu dată incertă, cu aspect inpropriu, față de pretențiile unei mâncări pentru consum uman, depozitare neconformă, lipsa oricărui fel de identificare și a unora dintre produsele negătite, curățenie îndoielnică, pahare spălate în bucătărie în lipsa apei calde, plaja murdară fără respectarea niciuneia dintre obligațiile asumate prin contractul de închiriere.

S-a decis oprirea temporară a prestării de servicii atât pentru plajă, bar și restaurant. Cu privire la toaleta publică, se va face o adresă către Direcția de Sănătate Publică.

A fiost aplicată o amendă de 20.000 RON. Unitatea aparţine SC Autotrans N S Impex SRL. Condiţii similare au fost descoperite de comisarii OPC, la această terasă, şi în 2000, dar şi în 2001.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tot pe str.Garii,la familia Moraru Ionel si Ileana se gateste intr-o bucatarie infecta mancare de proasta calitate tot fara nici un fel de aviz, autorizatie.
1
0
nu va mirati,avem litoralul conform cu oamenii care-au pus labele pe patrimoniul turistic.adica machidoni,arabi,tigani si alte corcituri orientale.
1
0
Tot la Eforie langa parcul de distractii unde patroneaza consilierul pnl Coja este un focar de infectie ,o tiganie totala soseaua blocata de rulote,tarabe cu porumb fiert,etc
5
3
Primaru si o da in rect cu botezatu!! bravo .
4
2
Si in Costinesti, la Pens Sandra, str Garii nr 4, lipsa oricarei autorizatii, conditii mizerabile in camere, patroana gateste pt turisti ciorbe lungi si tocanite gretzoase, totul la preturi nesimtite !
4
0
In aceasta tara de cacat numita Romania...patronul ajuns mahar spune ca turistul este ...sluga pe plantatie adica ...negru.Turismul o bataie de joc
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614