REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

IMAGINI HORROR! O femeie este LOVITĂ DIN PLIN de o mașină! - VIDEO

IMAGINI HORROR! O femeie este LOVITĂ DIN PLIN de o mașină! - VIDEO

Replica API 5 iulie 2017 | 00:26 524

Camerele de supraveghere din Poarta Albă, amplasate în centrul localității, au surprins întreg accidentul care s-a petrecut sâmbătă, 1 iulie, când o femeie a fost accidentată ușor de către un autoturism, în timp ce traversa în fugă strada. Astfel, la ora 15:47, un șofer, în vârstă de 42 de ani, din Medgidia, care conducea un autoturism Peugeot pe DN22C, dinspre Constanța, la intersecția din centrul localității a surprins și accidentat ușor o femeie de 32 de ani, tot din Medgidia, care a traversat prin loc nepermis strada. S-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Vinovată este femeia care a traversat fără să se asigure, mai ales că la doar câțiva metri, după cum se poate vedea în imagini, se află trecerea de pietoni. Însă, aceasta traversează în fugă strada, neasigurându-se, cel mai probabil din lipsă de vizibilitate, aruncându-se fix în fața autoturismului menționat.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai dar esti prost rau asta care ai scris aricolul cica accidentata usor!
1
0
sunt gay. 0725756450
0
1
Aici e vinovat pietonul,parca o chema ceasul rau.Cu gandul sa ajunga la prietena ce o astepra in masina s-a aruncat in fata masinei.In acest caz soferul nu sre nici o vina, nu avea cum sa o evite ,orice at fi facut.
7
0
32,accident usor,inseamna ca d-na este dintre cele elastice,la asa lovitura una mai purie de 50 o cam aduna popa si-o trimitea-n tabara
9
1
Putea sa fie oricare dintre noi in locul nefericitului sofer! Toti comenteaza despre drepturile pietonilor dar nimeni nu face reguli si pentru ei. Ca si soferii ar trebui sa nu aiba voie sa vorbeasca la telefon cand traverseaza strada.
10
1
traversat prin loc nepermis, in fuga, fara sa se asigure. Bietul sofer i-a stricat ziua
11
0
cand tranversa strada se gandea la maciuci,,,mergea ca oaia.
14
1
Petre,nu vezi ca femeia alearga pe tocuri ,intr-adevar cu privirea in jos, sa treaca mai repede soseaua!nu se putea uita pe telefon in graba aia,doar ca era prea sigura ca sensul ala de mers e fara masini.A gresit ca a ajuns la axul drumului si nu s-a mai asigurat odata si pentru sensul celalalt
6
0
Ca urmare a comiterii infractiunii de vatamare corporala din culpa, s-a deschis un dosar de cercetare penala privind accidentul. Masurile in cadrul dosarului se dispun la finalul anchetei. Nu s-a intocmit soferului ci faptei!
5
0
De ce i s-a facut dosar penal soferului?
12
0
accident usor? pff sunteti bolnavi...si vina este clar a doamnei care nu s-a asigurat cand a trecut strada...sa mai spunem si ca legea zice clar ca n-ai voie sa tranversezi strada prin locuri nepermise?
11
0
in primul rand ca accidentul s-a produs dupa trecerea de pietoni, asa k treaba cu reducerea vitezei nu-si are rostul. la fel de clar se vede k femeia nu se uita spre dreapta absolut deloc, de ce?, pt ca se uita la telefon, ala negru de i-a sarit din mana in momentul impactului....concluziile le trage fiecare
16
10
Numai prostii sunt loviti de masini cand traverseaza strada, chiar si pe loc nepermis, pentru ca nu sunt in stare sa se asigure si sa aprecieze distanta cum trebuie, au incredere in soferi ca ii fenteaza. Si soferul e prost...dupa ce trage dreapta de volan, de ce nu a mai tras si stanga inapoi pe sosea? De prost ce e, niste reflexe de 2 lei. Unii nici situatiilor de gravitate minima nu le pot face fata.
15
8
In apropierea trecerilor de pietoni trebuie sa incetinesti. Asta din contra accelera continuu...
6
16
Da soferu care a iesit din decor ce a patit ? a intrat in stalpi, copaci ceva ?
9
1
Cum e accident usor cand aia e cu cracii in sus si aterizeaza direct in cap sau in gat?!E accident grav si cu toata bucuria ca a scapat femeia de vreo accidentare grava,cu paralizie,trebuie sa se aleaga si ea cu dosar penal si sa plateasca daunele de la masina
20
0
Nesimtita , daca traversa pe la trecerea pt pietoni , nu patea nimic !
16
1
Cretina avea trecerea de pietoni la nici 25 de metri.
20
0
Usor?!?!?!?!vinovata e femeia ,clar,sper ca e in viata doamna....limita e de 70 la h in Poarta Alba...
11
1
A accidentat usor?!?!? Sunteti bolnavi...
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218