REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° ConstanÈ›a Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° ConstanÈ›a Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Imobile EVACUATE în Piața Chiliei și Henri Coandă, scandalagii duși la audieri!

Imobile EVACUATE în Piața Chiliei și Henri Coandă, scandalagii duși la audieri!

Replica API 9 iunie 2017 | 00:00 1639

Amenzi în valoare de 15.8443 lei

Amenzi în valoare de 15.8443 lei

Imobile evacuate cu scandal, scandalagii imobilizați și conduși la Poliție, șoferi fără permis pe străzi, toate acestea sunt doar câteva dintre acțiunile la care polițiștii locali din Constanța au participat în perioada 1 – 31 mai. De asemenea, au fost și acțiuni de patrulare în cartierul social Henri Coandă, cunoscut ca un loc de "întâlnire" al celor certați cu legea, dar au fost aplicate și sancțiuni la regimul rutier.

Numărul total al sancțiunilor este 995. Pe partea cu circulația pe drumurile publice, au fost aplicate 543 de sancțiuni (OUG 195/2002 (rep), din care 426 pentru opriri/staţionări neregulamentare, 83 pentru accesul interzis, 29 pentru vehicule cu tracţiune animală etc. În ceea ce privește îmbunătăţirea activităţii de gospodărire, protecţie mediu, intreţinere și înfrumuseţare în municipiul Constanţa au fost aplicate 33 de sancțiuni, 286 pe partea privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, 4 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 43 privind transportul in regim de taxi și în regim de închiriere, una la partea cu stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2016, una privind desfășurarea activităților de picnic, 4pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun cât și altele.

Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 15.8443 lei. Reprezentanții Poliției Locale au precizat și faptul că s-a acționat în campusul social Henri Coandă, în scopul prevenirii şi combaterii faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, precum şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice. Totodată, săptămânal, lucrători din cadrul Poliţiei Locale, au asigurat sprijin lucrătorilor din Serviciul Public de Asistenţă Socială în scopul desfășurării în condiţii optime a anchetelor sociale.

S-a acţionat în Parcul Tăbăcărie, pe linia OUG 55 / 2002, privind regimul de deţinere al câinilor penculoşi sau agresivi, precum şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, iar zilnic, lucrători din cadrul Politiei Locale în colaborare cu lucrători din cadrul Secţiilor nr. 1, 2, 3, 4, 5 de Poliţie, au acţionat pe raza municipiului Constanţa, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, luând măsuri de prevenire şi combatere a faptelor antisociale şi aplicând sancţiuni.

Un imobil din Piața Chiliei și două din Henri Coandă, EVACUATE!

Menționăm și faptul că, în data de 4.05.2017, lucrători din cadrul Poliţiei Locale, au asigurat insoţirea şi protecţia reprezentanţilor R.A.E.D.P.P. în scopul desfăşurării în condiţii optime a acţiunii de intrare în posesie a spaţiului, situat pe strada Chiliei nr. 38, aflat în administrarea acestora. Apoi, în data de 24.05.2017, în intervalul orar 12:00-14:00, lucrători din cadrul Poliţiei Locale au asigurat protecţia reprezentanţilor R.A.E.D.P.P, ca urmare a evacuării a două persoane, cartier Henri Coandă, blocurile HC17 şi HC 9.

În continuare, în data de 5.05.2017,1n intervalul orar 08:00 14:00, lucrători din cadrul Poliţiei Locale au asigurat măsurile necesare în vederea desfăşurării în condiţii optime a lucrărilor de montare a stâlpilor de delimitare auto-pietonali, amplasati pe bulevardul Tomis, perimetrul cuprins între Alexandru Lăpuşneanu şi strada Soveja. Apoi, în data de 6.05.2017, în intervalul orar 08:30 - 14:00, lucrători din cadrul Poliţiei Locale, în colaborare cu lucrătorii din cadrul Secţici 4 Poliţie, au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii încălcării normelor legale privind ordinea publică, pe aleea Topolog, zona Cimitirului Musulman.

Scandalagiu CONDUS la Secția 3 Poliție și șofer fără permis prins în municipiu

Acțiunile au continuat, iar pe 7.05.2017, în jurul orelor 23.30, lucrători din cadrul Poliției Locale au interceptat şi condus la sediul Secţiei 3Poliție, în scopul stabilirii identităţii sale, o persoană de sex masculin, ce se afla în stare de ebrietate, care provoca / participa efectiv la scandal în zona Piaţa Ovidiu unde se desfăşura festivalului culinar Street Food Festival. În data de 14.05.2017, în jurul orelor 11:30, lucrători din cadrul Poliliei Locale au depistat, imobilizat şi condus, la sediul Biroutui Rutier Municipal, o persoană de sex masculin care conducea un autovehicul, pe un sector de drum la începutul caruia se găseşte instalat indicatorul rutier cu semnificaţia "accesul interzis", fără a deţine permis de conducere.

În urma sesizărilor primite prin dispeceratul Poliţiei Locale, politiştii locali au intervenit pentru soluţionarea unui număr de 157 sesizări privind punerea în imposibilitate a utilizării autovehiculelor parcate în locuri special amenajate, marcate şi semnalizate in mod corespunzător, precum şi în cazul blocării căilor de acces ce deservesc proprietăţi alăturate drumului public.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce rochie flausata Are duoamna!a atras toate privirile jandarmilor
0
0
Dobrogeni vopsiti.
0
0
Ciorile in halat si papuci cu ciorapi flausati,ne coloreaza viata!
1
0
eu desi sunt in urmarire generala,am 3 dosare penale,vand ilegal tigari pe strazi,stau bine mersi si politia nu ma intreaba nimic, de fapt si daca ma prinde le voi da cu tifla atat politiei cat si pagubitilor mei pt ca nu mi pot lua ce nu am,pt ca tot ce am furat am dat stapanilor mei ,clanul din piata grivitei care nu pateste nimic pt ca e iubit de pulitie din motive ce nu le stiu dar mie si tuturor ciorditorilor ne convine
0
0
pt. vera : a pluat afara si te-ai splat ca sa-ti fac? tiganca imputita!
12
0
E timpul pentru distrugerea paduchelnitelor din Chiliei si Betoane, cartierele generale are infractorilor.
9
0
Punetii la munca , sunt prea odihniti si se tin numai de ilegalitati.Le dati bani nemunciti cu gramada , nu vor sa munceasca nicaieri si fac copii multi, viitorii delicventi.Am ajuns ca o mina de oameni sa munceasca si sa tina in spate o cohorta de puturosi. Autoritatile sunt devina.
22
0
petrica fami repede un cunilingus tu si prieteni tai
2
18
blestemat fie cel care a avut ideia si cel care a pys-o in practica facand acest cartier pentru infractori in mijlocul constantei vezi bonduelle si fagadau
25
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102