REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

În atenţia locuitorilor din Eforie: până la sfârşitul lunii august, EVITAŢI locurile de joacă! Se lucrează la reabilitare

În atenţia locuitorilor din Eforie: până la sfârşitul lunii august, EVITAŢI locurile de joacă! Se lucrează la reabilitare

Replica API 4 august 2018 | 00:00 280

Investiţii

Investiţii

Primăria Oraşului Eforie anunţă că în perioada 1 – 31 august 2018 pe teritoriul oraşului Eforie se află în desfăşurare campania de reabilitare şi amenajare a locurilor de joacă şi relaxare. Obiectivele vizate sunt: în Eforie Sud: Parc Teatru de Vară, zona blocuri Flamingo iar în Eforie Nord: Parc Teatru de Vară, Parc Proiect 11/1991, Parc Covasna, zona Şcoală Eforie Nord, zona blocuri ANL şi zona cămine Strada 23 August. Toate structurile şi echipamentele de joacă sunt verificate, iar cele care prezintă semne de uzură vor fi înlocuite.

"Recomandăm părinţilor şi însoţitorilor copiilor care frecventează obiectivele mai sus menţionate să evite intrarea în zonele de joacă pe durata efectuării lucrărilor de întreţinere sau montare/demontare echipamente de joacă.

Majoritatea ansamblurilor de joacă vor fi înlocuite cu unele noi, motiv pentru care unele ansambluri existente vor fi demontate pentru pregătirea terenului.", au precizat reprezentanţii Primăriei Eforie.

Spaţiile de joacă din zona blocuri Flamingi Eforie Sud, zona blocuri ANL Eforie Nord şi zona Cămine Eforie Nord vor fi dotate cu dale Granuflex – antiderapante şi rezistente la intemperii, care absorb vibraţiile şi şocurile mecanice în vederea reducerii riscurilor de accidentare cauzat de eventuale căderi.

Sumele necesare pentru campania de reabilitare a locurilor de joacă şi relaxare din Oraşul Eforie se suportă din bugetul local. Consiliul Local al Oraşului Eforie a aprobat la ultima şedinţă de consiliu rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru a suplimenta suma deja alocată prin bugetul initial şi au fost incluse fonduri şi pentru băncuţe şi coşuleţe de gunoi.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De fiecare data faceti vara reabilitari cand toti copii localnicilor si turistilor au nevoie de parcul acela. Robert serban. Nu a avut eforie in toata istoria o marioneta de primar asa ca el
1
0
alegatorule,ia suge-mi mie cacatul !
1
0
iarasi fetele de la replica sug pula.
0
2
Chiar in timpul veri v-ati apucat de reparat? Ce dracu de culoare politica aveti la Eforie. Copii unde se mai joaca. RusinicaaaaReparati trotuarele este dezastru.
2
1
Nu-i rau! Dar acum, vara ? Cand copiii sunt in vacanta ? Serios ?
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614