REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

În Comisia de Apărare se vor adopta o serie de măsuri în ceea ce privește Poliția Animalelor

În Comisia de Apărare se vor adopta o serie de măsuri în ceea ce privește Poliția Animalelor

Replica API 23 februarie 2021 | 19:47 1030

În ultima vreme, spațiul public a fost invadat de istericale, demagogie și impostură, în locul faptelor sau bunelor intenții prezentate sub formă de proiecte, legi sau propuneri. Se urlă mai mult decât se comunică, se aruncă vorbe anapoda și se vorbește foarte puțin despre fapte, scrie stiripesurse.ro

Ori faptele unui politician sunt ceea ce ar trebui să primeze și, pe baza faptelor, omul politic ar trebui să fie judecat sau analizat. Pentru că atunci când se trage linie, nimeni nu-și mai amintește vorbele. Eu sunt genul de politician care a preferat mereu să comunice mai puțin decât să înșire fraze fără conținut. Așadar, azi voi vorbi despre un proiect foarte drag mie care înaintează și care a și început să producă efecte în societate: Poliția Animalelor. Deja câțiva zeci de agresori au fost identificați, audiați și trimiși în judecată cu sprijinul Poliției Animalelor și promitem că toți cei care comit crime sau abuzuri asupra animalelor nu vor rămâne nepedepsiți. Scrie intr-o postare pe Facebook, deputatul PNL Antonel Tanase

Mâine, în Comisia de Apărare al cărei Secretar sunt, vom adopta Proiectul de Lege privind aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr.175/2020 pentru completarea unor acte normative cu incidență în protecția animalelor, precum și pentru stabilirea unor măsuri organizatorice.

Mai precis, vom stabili mecanismele potrivit cărora polițiștii care constată că animalele sunt în pericol emit ordine de plasare ale acestora în adăposturi, executarea ordinului de plasare, modul cum sunt transportate și condițiile pe care trebuie să le îndeplinească aceste adăposturi pentru a primi și a avea grijă de animăluțe, în condiții optime.

Proiectul mai vizează stabilirea atribuțiilor polițiștilor și medicilor veterinari din cadrul Poliției Animalelor. Se va stabili totodata și un termen prin care serviciile publice de adăpostire se operaționalizează în termen de 60 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial a prezentei Ordonanțe de Urgență.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614