REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

În Constanţa, hoţii fură până şi florile! Gradenele Casei de Cultură, vandalizate!

În Constanţa, hoţii fură până şi florile! Gradenele Casei de Cultură, vandalizate!

Replica API 22 iunie 2018 | 00:00 271

Sursă foto: Casa de Cultură Constanța, Facebook

Constănțenii afirmă, în dese ocazii, că își doresc un oraș mai frumos, mai curat, cu mai multă verdeață și mai multe flori – mai ales că multe dintre scuarurile din oraș au, în loc de gazon înverzit și flori colorate, spații pârjolite de soare. Dar nu toți au acest deziderat! Drept dovadă, după cum au arătat reprezentanții Casei de Cultură Constanța, din gardenele din dreptul instituției culturale au început să dispară florile, furate în timpul nopții.

„Și anul acesta, ca și anul trecut, unii constănțeni au confundat gradenele cu flori ale Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța cu o autoservire. Dragi iubitori de „frumos”, vă informăm că în Constanța sunt foarte multe florării de unde să puteți procura aceste minunate plante. Sau, varianta mai ieftină în multe supermarketuri se găsesc pliculețe cu tot felul de semințe care pot fi plantate oriunde doriți dumneavoastră. Încercați să respectați efortul celui de lângă dvs., chiar dacă acesta vi se pare nesemnificativ. Am mai afirmat și cu alte ocazii, schimbarea pornește de la noi”, au transmis un mesaj reprezentanții instituției culturale constănțene.

De altfel, nu este prima dată când constănțenii reclamă faptul că așa ziși „iubitori de frumoși” distrug grădinițele din dreptul blocurilor sau scuarurile din intersecții, furând florile care ar trebui să înfrumusețeze și să bucure privirile tuturor.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu fura , iau ca sunt din bani lor.
0
0
la cati bani ia firma de casa poate sa puna flori iar si iar
2
0
gardienii ce face ?
0
0
fura bosorogii pomanagii din cartier sa le puna in balcoanele lor
2
2
Daca ar fi existat camere de supraveghere multe din potlogariile din Constanta ar fi fost inregistrate , sanctionate si in timp starpite! Mai ales de gunoiul aruncat de colorati la colturi de strazi!
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218