REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

În DOSARUL DROGURILOR instrumentat de DNA Constanța, un TRAFICANT și-a RECUNOSCUT VINA!

În DOSARUL DROGURILOR instrumentat de DNA Constanța, un TRAFICANT și-a RECUNOSCUT VINA!

Replica API 24 martie 2021 | 23:43 6054

Așa cum era precizat în una din edițiile trecute ale cotidianului Replica, DNA Constanța a finalizat cercetările în dosarul de trafic de droguri, disjuns din cel al fostului șef al Poliției Eforie, inculpații fiind trimiși în judecată. Însă, iată că un altul a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției, cu procurorii.

Este vorba despre Gilbert Iașar, care, așa cum este precizat mai sus, a încheiat un acord de recunoaștere cu procurorii DNA Constanța, care a fost admis de judecătorii Tribunalului Constanța pe 23.03.2021: ”Admite sesizarea privind acordul de recunoaştere a vinovăţiei stabilit între D.N.A– Serviciul Teritorial Constanţa şi inculpatul, în următoarele condiţii : Condamna pe inculpatul Iasar Gilbert-... pentru infracţiunea de trafic de droguri de mare risc, la pedeapsa de 1 (un) an şi 6 (şase) luni închisoare. Se va aplica inculpatului Iaşar Gilbert pedeapsa complementară, costând în interzicerea drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a şi b C.pen. (dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice şi dreptul de a ocupa o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat) pe o perioadă de 1 an, cu executare de la data rămânerii definitive a hotărârii de condamnare. Pedeapsa de 1 (un) an şi 6 (şase) luni închisoare urmează să fie suspendată sub supraveghere pe un termen de 2 (doi) ani”, potrivit minutei judecătorești.

În plus, pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe perioadă de 60 zile, la RAJDP Constanţa sau la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa.

Instanţa a dispus confiscarea cantităţii nete de 1,47 grame ce conține ca substanță activă Cocaină. Totodată, magistrații au dispus confiscarea de la inculpatul Iaşar Gilbert a sumei de 400 euro, dobândiţi prin vânzarea drogurilor către investigatorul sub acoperire.

Amintim că procurorii DNA Constanța, la finele lunii ianuarie 2021, începeau ancheta într-un dosar de trafic de droguri. De fapt, totul a pornit de la cauza în care fostul șef al Poliției Eforie, Gabriel Coteanu, era vizat.

Astfel, un investigator sub acoperire a fost abordat de indivizi din anturajul intermediarului (care i-ar fi dus banii lui Coteanu), propunându-i să cumpere droguri. Astfel, procurorii au disjuns cauza, iar inculpați au devenit Iulian Grigorenco, Alexandru Stan și Emanuel Bahica, toți cunoscuți ca traficanți de droguri și proxeneți. Și, din câte se pare, iată că au mai fost și alte persoane implicate.

Detalii aici: DNA Constanța a finalizat DOSARUL de TRAFIC de DROGURI, disjuns din cel al fostului ȘEF al Poliției Eforie

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu politistii care au vindut date in dosaru cocaina pe plaje cum sa evite traficantii radarele pazei de coasta si marinei milt are.
5
0
Cad vrem noi
2
0
dar pe escrocul de FERARU de la primaria cernavoda care vinde ,, iarba ,, la elevii de la liceu cad il luati !
4
0
Nasuleeeeeeeeee
9
0
Asteptam sa il ridicati si pe silviu butnaru din megidia. Acest cara droguri in anus.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468