REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

În Limanu încep să se mişte lucrurile: contracte pentru reabilitarea drumurilor şi sală de sport nouă

În Limanu încep să se mişte lucrurile: contracte pentru reabilitarea drumurilor şi sală de sport nouă

Replica API 29 noiembrie 2018 | 12:24 336

Daniel Georgescu

Încep să se mişte lucrurile în comuna Limanu. Două contracte au fost semnate zilele acestea: “Modernizare infrastructură rutieră de interes local în comuna Limanu” şi Constanta” şi “Înfiinţare Sală de Sport Şcoala Gimnazială 2 Mai, comuna Limanu”.

Primul contract vizează modernizarea a 8.548,87 metri liniari de drum din localitate, câştigătorul contractului având obligaţia să ducă la bun sfârşit lucrările în termen de 12 luni de la semnarea contractului în valoare de 5.410.764,14 lei TVA inclus.

De asemenea, Primăria Limanu a atribuit pe 27 noiembrie 2018 un contract pentru construirea unei săli de sport în satul 2 Mai. Potrivit autorităţii contractante, înţelegerea prevede “servicii de proiectare şi execuţie lucrări privind înfiinţare Sală de Sport Şcoala Gimnazială 2 Mai, com. Limanu, jud. Constanţa, conţinând elementele descrise în caietele de sarcini, respectiv: proiect tehnic şi detalii de execuţie, asistenţă tehnică din partea proiectantului, lucrări de terasamente, sistematizare pe verticală şi amenajări exterioare, rezistenţă, arhitectură, instalaţii, dotări”.

Durata de derulare a contractului este de 15 luni. Sala de sport va avea suprafaţa de 419 mp şi cprinde: vestiare băieţi/fete, grupuri sanitare/duşuri băieîi/fete, vestiar/cameră profesori, cameră depozit materiale. Valoarea proiectului şi execuţia: 1.901.620 lei TVA inclus. Termenul de execuţie este de 15 luni (din care 3 luni proiectare şi 12 luni execuţie), începând cu emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

“Încep să apară rezultatele muncii noastre. Am nare încredere în anul 2019, va fi unul excelent la capitolul realizări”; a declarat, pentru “Replica” de Constanţa, primarul comunei Limanu, Daniel Georgescu.

Precizăm că proiectul de asfaltare este finanțat de Ministerul Dezvoltării prin PNDL2, iar sala este finanțată din bugetul local.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Limanezi idioti.Daca nu se face e rau daca se face nu e bine.Nu meritati nimic comuna de cimpanzei.Frumoasa comuna pacat ca e locuita
1
0
Frumos am incredere in dl Georgescu, si in echipa lui. Va asfalta, va planta si va fi nominalizat la titlu de cetatean de onoare astfel incat sa primeasca cu titlu de donatie, stabilopozii, golfurile chiar si gurile dunarii!!!!
2
1
Ce bine draga Dane ca imi dai mie sa fac toate lucrarile ! Bravo, vom fi mai bogati amandoi, cu chioscurile albasre, cu lucrarile cu restaurantele si cublurile din 2 Mai si Vama Veche cu torul acum este timpul nostru. Il luam langa noi si pe Stanica ca doar de asta i-ai dat autoriyatie de construire nelegal si dupa noi potopul. Hai te pup frati !
2
0
pt.cei care facem naveta cand aveti de gand sa faceti statii de autobuz?
3
0
sa se reinfiinteze postul de politie de la Vama Veche ca de nu iti iei adio de la 200 voturi
5
0
vin alegerileeee...incepe bataia pentru ciolan...daca v ati pus hot in primarie asa va trebuie
3
0
dar unde e corinuta? ca fara ea e mai saraca poza
2
0
Foarte bine ca de asta va luati bani in fiecare luna.Da care strazi se asfalteaza?
1
0
Ai promis ca asfaltezi pina la Hagieni.O sa vedem asfalt cum am vazut si de la mincinosul de Urdea
4
0
cum 419 mp ,,,,mai calculati va rog
1
1
Banii pt asfaltare au fost lasati de fostul Primar Urdea, la fel si bani pt Camin 2 Mai, Gradinita Limanu. Pana acum ti-ai asfaltat si luminat businessul tau privat de la Vama. Acum vrei sa elimini si Stuful ca-ti ia imaginea marii,
6
3
Foarte bine.Dar tot la 2Mai?La Limanu ce se face?
3
1
Tu nu esti in stare sa deszapezesti strazile principale si visezi cai verzi pe pereti.Apropo mai exista post de politie in comuna sau ti-a iesit bine si asta?
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212