REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.5° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

În Mamaia s-a făcut plajă, s-au îmbăiat câinii şi s-au pozat miresele pe pasarelă - GALERIE FOTO

În Mamaia s-a făcut plajă, s-au îmbăiat câinii şi s-au pozat miresele pe pasarelă - GALERIE FOTO

Replica API 26 aprilie 2013 | 00:00 133

A venit vara mai devreme!

A venit vara mai devreme!

Vremea deosebit de caldă din aceste zile a îndemnat constănţenii să opteze pentru plimbări pe plajă, un bronz de primăvară sau o baie în mare. Indiferent de activitatea aleasă, cei care au ieşit din casă nu au regretat. Vremea a fost cu ei, iar între două partide de fotbal şi plimbări cu câinele pe plajă, o mireasă şi-a făcut apariţia pe pasarela din staţiunea Mamaia. Nu aşa cum ne-am fi obişnuit, cu o rochie lungă şi albă, ci o rochie modernă, crem.

Oamenii par a nu ţine cont că mai sunt câteva zile până la minivacanţa de 1 mai, ocupând fiecare zonă de pe plaja din staţiunea Mamaia. Ce-i drept, nu totul este pus la punct, indiferent că vorbim despre plajă sau staţiune, lucrările primăriei au intrat pe ultima sută de metri, dar ele continuă totuşi, iar prin nisip mai poţi zări gunoaie, dar nu la fiecare pas ca-n alţi ani. Aceasta pare să fie şi părerea unui cuplu de pensionari care a ieşit ieri la plimbare pe plaja din staţiunea Mamaia şi care a declarat pentru "Replica": "Nici nu ne-am fi aşteptat ca vremea să fie atât de caldă în această perioadă. Obişnuim să ne plimbăm des şi, din câte se pare, vremea continuă să ţină cu noi. Sunt mulţumit de felul în care arată staţiunea, în mare, pentru că igienizarea trebuie să continue. Lucrările de igienizare, în principal, cât şi alte genuri de lucrări, ar trebui să se desfăşoare cel puţin o dată pe lună, nu doar la începerea unui sezon estival". Tinerii care au stat de vorbă cu noi, nu au părut prea interesaţi de ce lucrări s-au desfăşurat sau se desfăşoară prin staţiunea Mamaia, ci au fost mai degrabă încântaţi de vremea deosebit de caldă şi de faptul că au putut să facă o baie în Marea Neagră, înainte ca valul de turişti să aglomere plajele. "Vremea este extraordinară pentru plajă. Am venit cu mai mulţi prieteni de la facultate şi ne-am pus de acord să intrăm cu toţii în apă. Îmi place la nebunie această perioadă în care vremea devine din ce în ce mai caldă, iar plaja nu este ocupată de turişti. Apa este cam rece, este şi normal să fie aşa, însă cu siguranţă nu voi păţi nimic pentru că am înotat puţin. Nu prea am fost atent la cât de mult s-a schimbat staţiunea faţă de anul trecut, dar mari diferenţe nu am observat. Parcă este puţin mai curat", a declarat pentru "Replica", Alin Palade.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272