REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

În sfârşit, demersuri pentru reamenajarea plajei Modern! Iată despre ce este vorba

În sfârşit, demersuri pentru reamenajarea plajei Modern! Iată despre ce este vorba

Replica API 13 mai 2017 | 08:56 368

Deși sezonul estival a început, putem susține, din păcate, că plajele, cel puțin de pe raza municipiului, nu sunt deloc ptregătite pentru întâmpinarea turiștilor. Aici ne referim la Plaja Modern despre care administrația locală a tot susținut că va o reamenaja. Mai exact, la sfârșitul lunii martie se anunța că cel puțin celebrul tobogan din zonă va fi demolat, iar scările de la Zorile vor fi consolidat. Numai că nu s-a întâmplat nimic până în acest moment. Precizăm însă că recent a fost obținută o autorizație de desființare activelor aferente plajei Modern.

Primăria municipiului Constanța a obținut la data de 9 mai a.c. autorizația de desființare a activelor aferente plajei Modern, cele precizate în cadrul unei hotărâri de Consiliu Local din anul 2015. Astfel, vor dispărea mai multe grupuri sanitare, dușuri, chioșcuri, vestiare, spații administrative, terase, construcție din beton, dar și toboganul. Documentul este valabil timp de 12 luni. Precizăm că la data de 28 martie a.c., reprezentanții Primăriei anunțau mari planuri privind plaja din Constanța.

„În scurtă vreme vor începe lucrările de demplare atât a toboganului cât și a clădirilor care se află pe plaja Modern. În ceea ce privește scărie de acces către plajă acestea vor fi rehabilitate. Avem în plan acest lucru anul acesta. După ce vor fi reabilitate, un grup de tineri ingenioși s-au oferit să le picteze gratuit”, susțineau aceștia atunci.

Nu putem omite faptul că aceste planuri au ajuns la urechile constănțenilor încă din vara anului 2016 când Primăria Constanța a demarat procedurile pentru „lucrări de demolare a unor active amplasate pe plaja Modern inclusiv proiectarea în vederea demolării“, contract în valoare de 225.500 lei fără TVA. Amintim că la data de 30 aprilie 2015, activele de pe plaja vizată au trecut din administrarea RAEDPP Constanța în subordinea Consiliului Local.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
plaja o sa fie data la niste grupuri investionale locale de machedoni dobrogeni care o sa construiasca niste blocuri de lux in zona cu acces privat la plaja
3
0
Nu este OM din Constanta , care sa nu se simta sufocat de Prostia voastra pe care zilnic o debitati . Va credeti Destepti , cand de fapt sunteti doar niste BOI inhamati la carul propriei voastre prostii ..
2
0
SE AMENAJEAZA SI SOLARUL UNDE SE FACEA NUDISM ACUM 30 DE ANI?
4
1
chiar ma faci curios cine plm e gemaledin asta?ba da-l in plm ca daca-i f....i o mama de bataie sa vedeti cum se linisteste!chiar n-aveti un barbat in blocu ala sa-l tavaleasca putin?daca stateam acolo respectivu se plimba cu carjele.
2
1
mai multi proprietari din blocul LV22 au avut altercatii cu tatarul gemaledin nagi.doi dintre ei au depus si reclamatii la politie.sa certat tare si cu vecinul lui de curte dumitru draghici care are cimitirul central.tot cartierul il stie de nebun si il evita.sotia lui a dat divort dar inca nu este sentinta definitiva.pe un proprietar din LV22 la atacat cu o bata metalica de era sal omoare.doar pentru ca a intrat cu un caine mic pe terenul blocului unde tatarul nu are niciun drept.am vazut toata faza.cineva a vrut sai otraveasca cainele dar nu am fost de acord.nu are vina animalul
0
3
Sunt un tatar imputit si nebun, ma numesc GEMALEDIN NAGI, locuiesc pe Strada Partizanilor nr 7A, in Constanta. Chiar daca adresa mea este in cartierul Coiciu din Constanta, eu mi-am facut iesire din curte si prin spatele blocului LV22 si am ingradit si pus stapanire pe o parte din curtea blocului. Acolo imi plimb eu zilnic cainele. Daca doreste vreun locatar al blocului sa intre pe terenul respectiv, la care are tot dreptul, sar la bataie. Chiar daca am 50 de kg si arat ca moartea in vacanta. Astept sa-mi scrieti!
1
3
Machedonii din constanta iti dau la mwie. Tie si familiei tale. Frustratule.
1
5
Wow. Or sa repare niste scari care vor fi pictate de niste putoi fara ocupatie. Asta era marea problema a plajei Modern. Nu multimea de cioroi care isi spala caii in apa marii, nu accesul greoi, nu aspectul de ghena si ev mediu, nu carciumile de sub faleza, nu haitele de caini care-si fac veacul pe langa scari, si multe altele. O sa avem scari boite. Minunat!
9
3
bine punctat,,anonimule,,probabil e vreun machidon sau oriental imputiti la panda sa ,,investeasca,,sau sa faca bloace de prost-gust cu deversarea rahatului direct in mare.
7
1
primaria este un grup mafiot pe care il doare undeva de plaja Modern. In loc sa faca lucruri utile a gasit probabil un grup de-al lor sa picteze cai verzi pe pereti in loc sa faca scari rulante de acces. adar ce conteaza pe banii prostilor?
11
2
eu totusi sper sa umple plajele de blocuri
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218