REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° ConstanÈ›a Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.9° ConstanÈ›a Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

În sfârșit! Palatul Copiilor din Constanța va fi reabilitat

În sfârșit! Palatul Copiilor din Constanța va fi reabilitat

Andreea VREJOIU 19 octombrie 2022 | 00:00 2622

Palatul Copiilor din ConstanÈ›a va fi reabilitat! Prin protocolul încheiat cu Ministerul EducaÈ›iei È™i Cercetării, Primăria va putea investi în baza materială a Palatului Copiilor È™i, astfel, ConstanÈ›a va avea parte de multe activități culturale, sportive, È™tiinÈ›ifice È™i educative.

,,Acesta este unul dintre cele mai fericite momente de când am preluat mandatul onorant de viceprimar. Alături de marele nostru Gheorghe Hagi am obÈ›inut o victorie uriașă pentru oraÈ™ul nostru.

AÈ™a cum am promis, după acÈ›iuni constante timp de un an È™i jumătate È™i împreună cu susÈ›inerea domnilor Sorin Mihai Cimpeanu È™i Sorin Mihai, Palatul Copiilor este acum al constănÈ›enilor, care se vor putea bucura de multe evenimente, de acum înainte. Prin protocolul încheiat cu Ministerul EducaÈ›iei È™i Cercetării, Primăria va putea investi în baza materială a Palatului Copiilor È™i, astfel, ConstanÈ›a va avea parte de multe activități culturale, sportive, È™tiinÈ›ifice È™i educative.

MulÈ›umiri călduroase doamnei ministru Ligia Deca, pentru că a crezut în acest proiect È™i ne-a sprijinit în finalizarea lui. De asemenea, doresc să îi mulÈ›umesc doamnei ministru È™i pentru deschiderea manifestată,  în cadrul discuÈ›iei noastre, față de subiectul sălii de gimnastică a CSS1. Abordarea fermă a doamnei ministru va permite continuarea construcÈ›iei acestei săli.
De asemenea,  doresc să mulÈ›umesc domnului primar Vergil ChiÈ›ac pentru că a sprijinit necondiÈ›ionat toate demersurile legate de acest proiect, atât la nivel local cât È™i naÈ›ional.”, a transmis Rusu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Care protocol? Deocamdata nu aveti nici un protocol....cel putin nu public....aveti o propunere de HCL (61i8) pe ordinea suplimentara a sedintei din 31.10....deocamdata semnat de Chitac si probabil de aparatorul pedofililor si spagarilor...
1
0
HAGI
0
0
Ce sa iti spun! Ce realizare! Nu va este rusine? Ce va tinea sa investiti pana acum? Stiti ca Palatul are internetul taiat din luna aprilie pentru ca marele Sorin nu a dorit sa plateasca facturile?? De unde sa stiti ! Voi va urmariti interesele si il mentineti in functie pe individ si pe frunte ingusta lorry deoarece sunt prietenii gastii voastre! Restul sa se faca praf!
2
1
E o idee foarte buna ! Toata zona trebuie igienizata iar acolo alaturi de revitalizarea bazei sportive deosebite se poate face un minunat parc deschis catre locuitorii din zona.Pomii sunt, spatiul verde exista, trebuie doar marcate niste aleei.Poate chiar gardurile ar trebui anulate!
3
0
Până acum de ce nu s-a reabilitat de minister? Au asteptat-o pe noua ministresa, care nu a predat o zi la catedra.
3
2
vedeti sa nu va iasa blocuri "de lucs" cipanizate cu materiale chinezesti .
9
1
Bogaris ...City Mall...6 blocuri ...24 etaje
9
1
bre, esti cam tare de cap, se va reabilita cladirea si ceva anexe ca paravan al jefuirii vastului teren aflat in apropierea magazinului Lidl.
9
2
Ce aveti, ma? Ce combinatii? Nu trebuia reabilitat? Voua va place cum arata?
3
9
Ce reabilitare? Vânzare către machidonii făcători de blocuri.
16
5
Intreb pt.un prieten protocolul de care se face vorbire e public? A fost in dezbatere? Sa veden L 544 cum arata zic ...e vb. de atatia copii de constanteni...poate il afla Replica?
13
2
1) Baza legala exista daca interesa onor primaria sa faca bine constantenilor si copiilor lor. 2) Combinatia asta ati mai incercat-o intrebati la Poarta Alba ca va zic fostii... 3) Dacă vroiati sa faceti ceva pt.copii nostrii făceați pana acum 4) Pacat ca atrageti in combinatiile voastre murdare simboluri ale Constantei si Romaniei 5) Sunt ca in fiecare an peste 5000 de copii inscrisi la cursuri de educatie nonformala ,din diverse clade sociale de care nu va pasa nici voua nici Min Ed. In concluzie sunteti niste lepre in frunte cu aparatorul pedofililor si spagarilor de la ISJ Cta,cu fostul ministru,si voi ca oameni manati de interese meschine ca parca le luati in groapa cu voi. JOS LABELE MURDARE, PALATUL COPIILOR E AL COPIILOR NU PENTRU COMBINATIILE VOASTRE JEGOASE
15
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212