REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

În timp ce Andrei se luptă pentru viață, agresorul din Mangalia se distrează pe Internet: „Sunt bine!“

În timp ce Andrei se luptă pentru viață, agresorul din Mangalia se distrează pe Internet: „Sunt bine!“

Replica API 11 februarie 2020 | 00:12 687

Incredibil! În timp ce Andrei, minorul din Mangalia bătut cu sălbăticie de un alt adolescent, se zbate între viață și moarte, agresorul pare să nu aibă nicio remușcare. De pe telefonului tatălui, postează mesaje pe rețele de socializare, anunțând că... este bine.

click pe foto

Părinții lui Andrei sunt revoltați și spun ca ar trebui să stea în pușcărie, nu să se distreze în propria locuință, acolo unde se află în arest. "După părerea mea ar trebui să fie la pușcărie", a spus tatăl. Acesta a mai precizat că face demersuri pentru a stânge bani, din donații, astfel încât fiul său sa poată fi transferat la un spital Turcia sau Austria. Costul ajunge la câteva sute de mii de euro. "Orice părinte ar face tot posibilul să i fie bine. Avem nevoie de câteva sute de mii de euro", a mai spus tatăl.

Agresorul se distrează pe Internet, în timp ce Andrei luptă pentru viața sa.

"Da, sunt bine pentru cine întreabă. Îmi pare rău că am pierdut focurile cu toţi. Au fost niște probleme şi nu am mai putut să trimit snap. Ăsta e telefonul lui tata, că al meu e la polițai. Vă pup pe toți", transmite agresorul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jeg de om de familie si de batus.legea sharia pt agresor.und e inspectia judiciara de ce nu se sesizeaza?
1
0
Mangalia a fost mereu un oras mafiot cu oameni dezbinati, unde romanii mai salbatici sunt locotenentii turcilor, metoda otomana de control. Si-a castigat si baiatul asta respectul local, sunt retarzi care sa-l admire.
4
0
puneti mana pe el...calcati-l pe beregata si va spune si daca tacsu este politist ..si .daca tasu este politist...inseamna ca este exact ca fiul lui...tot un...golan...
5
0
probabil victima va fi arestata dupa ce isi revine si viitorul criminal va primi despagubiri
3
0
Invatati sa va tineti pumnii sus si nu mai plangeti dupa politie, patetici nu sunteti in stare sa va protejati, daca vine cnv cu cutit la voi deja va dati pantalonii jos si o luati in cur ce sa mai zic de arma , penibili
1
2
tentativa la omor calificat. Nenorocitul e fiu de politie care e numele lui. cum putem dona bani lui andrei?
2
0
..n-as vrea sa fiu in locul golanului infractor...cred ca va primi o pedeapsa mai grea din partea lui DUMNEZEU.. EL..face dreptate...su nu uita....asa ca...individule...pregateste-te...
5
2
Agresorul este la un nivel de constiinta sub limita umanului si asta probabil din lipsa educattiei parentale in primul rand. Ca societatea de azi este preponderent plina de ura si dispret fata de valorile civilizatiei umane este adevarat,insa cei cu cap limpede si educati sanatos nu se lasa influentati,nu imita pe cei rai .Pedeapsa tanarului fara a fi insotita de partea psihologica a reeducarii va fi degeaba,tipul doar se va inrai si mai mult,va deveni un individ periculos mai bine calificat in a face rau.
9
0
Agresorul ar trebui prins si batut la fel de bine cum a procedat si el cu minorul aflat acum in spital.
11
0
Din pacate sunt o multime de copii cu deviatii de comportament in toate scolile care sunt uneori incurajati chiar de cadrele didactice si parinti .
9
1
Da mai ma distrez ca asa vreau dava draku de prosti. L am babardit bine daca nu stie bataie de ce era tare in gura pe fb asa faceti toti romanii galbejiti va luati de tigani poate va trag o mama de bataie acum mi a crescut renumele o sa fiu cineva in Mangalia sa va vad daca va mai luati de mine asa se castiga respectul nu cu rugaciuni pe fb sarbatoresc ca am intrat in randul bombardierilor cine nu ma inghite hai la Herghelie sa vedem kare e mai tare
1
16
domnii din justitie cu pensii speciale nu mai sunteti in greva, meritati pensiile alea? nu meritati nici leafa la cum va faceti datoria!
13
3
cita spaga au luat judecatorii melcilor platiti regeste ca sa facs abuzuri??? bouarul ala trebuia sa stea in puscarie,cu flausati ca el!
8
1
Fututi mortii ma-tii de copil avortat sa iti bag pula in gura si tie si cui ti-a facut educatie. Cu telefonul lu' tactu o sa fii violat direct in anus.
11
0
romania tara de ciori spurcate, zingariii
11
1
Omor calificat este incadrarea, nu tulburarea linistii publice...
15
0
Ce tupeu mizerabil, sa mai vii sa spui ca tac-tu e politai dupa ce ai nenorocit unul mai mic ca tine.
17
0
Se stie numele victimei dar agresorul cine este, de nu se face public numele lui?Cine il sustine, clubul ca e un tanar promitator pentru un viitor Clan al sportivilor sau e beizadeaua lui X-bei?Ceva nu e in regula incepand de la nepublicarea numelui pana la arestul la domiciliu.Catuse si plimbat prin oras ca doar e vedeta de Oscar penal.Cel putin nu mai publicati nimic despre nemernic,ca ne ridicati tensiunea si ne intindeti nervii la maxim.
17
0
De ce dosarul este inca in Mangalia si nu s-a preluat de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta?
21
0
Ar trebui terminat A luat o viata? Sa plateasca cu viata. Suntem in Europa si nu mai avem.oedeapsa cu moartea dar kktul asta ar trebui incarcerat pe viata si sa munceasca in regim de detentie cat traieste. Ca sa nu ii platim noi prin taxe statul in puscarie. La munca! Daca nu, eu sa fiu tatal copilului nu as mai avea nimic de pierdut, as omori kktul ala de criminal si as merge linistit in puscarie. Ochi pentru ochi, viata pentru viata!
15
1
Doar pentru fraieri exista duba.Este momentul sa va cereti DEMISIA DEFINITIV .
23
3
Cum poate sa aibe o inima asa dura ca sal loveasca in asemenea hal..Cand copilu ala se zbate intre viata si moarte ..
18
0
Si parintii ar trebui condamnati. Telefonul tatalui. Ce telefon ii dadeam eu lui. Il bateam numai in cap cu telefon cu tot
39
0
e in regula, cine-i vinovatul???
4
10
Nu va faceti griji ca scap, nu se va intampla asta. Intotdeauna pana la o decizie definitiva a instantei, inculpatii se bucura de viata, chiar daca dureaza ceva timp. Dar si cand vine condamnarea, care este inevitabila, atunci o sa-i cada cerul in cap.
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108