REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Sâm., 11 Mai 2024
Anul XX Nr. 6726
16.5° Constanța Sâmbătă, 11 Mai 2024 Anul XX Nr. 6726
 

În timp ce poliția îl caută să-l bage în pușcărie, un traficant cere bani de la stat... că nu mai are din ce să trăiască!

În timp ce poliția îl caută să-l bage în pușcărie, un traficant cere bani de la stat... că nu mai are din ce să trăiască!

Mirela PASCAL 9 ianuarie 2024 | 00:00 6154

În urmă cu aproape un an, Meshah Suhaib Abdel Naser a fost dat dispărut și, nu la mult timp după această veste, a fost condamnat în lipsă la 10 ani de închisoare cu executare pentru trafic de persoane. În sentința de condamnare, magistrații au dispus și confiscarea de la inculpat a sumei de 38.333 euro obţinută din comiterea infracţiunii de trafic de persoane. Numai că, de peste mări și țări, de acolo de unde se ascunde și se sustrage executării pedepsei, fostul interlop a cerut Statului să-i returneze peste 18.000 de euro din suma confiscată. Oare nu mai are din ce să trăiască?! Și a reușit! Asta, în timp ce, reiterăm, individul este dat în urmărire generală.

in timp ce politia il cauta sa-l bage in puscarie, un traficant cere bani de la stat... ca nu mai are din ce sa traiasca!Meshah Suhaib Abdel Naser

Numele lui Meshah Suhaib Abdel Naser  a ținut mult timp prima pagină a ziarelor de scandal. Iordanianul, care are statut de refugiat în România, este implicat într-un amplu dosar de trafic de persoane, fiind trimis în judecată în 2019, în final fiind condamnat la 10 ani de închisoare. Ca o paranteză, Suhaib este aceeași persoană care s-a bătut cu fostul viceprimar al Constanța, Gabi Stan, pe o plajă de fițe din Mamaia, din pricina unei fete. Revenind, în timp ce Poliția Română se chinuie să dea de urmele lui, Meshah Suhaib Abdel Naser își permite luxul de a avea pretenții de la Statul Român. În sentința de condamnare, magistrații au dispus și confiscarea de la inculpat a sumei de 38.333 euro obţinută din comiterea infracţiunii de trafic de persoane. Fostul interlop a cerut, în instanță, să-i returneze peste 18.000 de euro din suma confiscată. Și a reușit! „Admite apelul formulat de inculpatul Meshah Suhaib Abdel Naser împotriva sentinţei penale nr. 90/S/12.05.2023 pronunţată de Tribunalul Braşov în dosarul penal nr. 2886/62/2029, pe care o desfiinţează în ceea ce priveşte cuantumul sumei confiscate de la inculpat. Rejudecând cauza în aceste limite: În baza art. 112 alineat 1 litera e Cod penal confiscă de la inculpatul Meshah Suhaib Abdel Naser suma de 20.200 de euro obţinută din comiterea infracţiunii de trafic de persoane. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei apelate”, se arată în minuta instanței, sentința fiind pronunțată luna trecută.

Precizăm că individul îți permite luxul de a se judeca cu Statul Român în timp ce este dat în urmărire generală. Poliția îl caută, teoretic, însă nici urmă de el până acum. La un moment dat, telefonul tânărului ar fi fost localizat în partea de Nord a Moldovei, însă la scurt timp după aceea, semnalul telefonului a dispărut brusc.

in timp ce politia il cauta sa-l bage in puscarie, un traficant cere bani de la stat... ca nu mai are din ce sa traiasca!Meshah Suhaib Abdel Naser, urmărit de Poliția Română

Suhaib a mai ajuns în atenția opiniei publice în urmă cu 8 ani. În 2016, Gabriel Marius Stan, fostul viceprimar al Constanței, și Suhaib, fost pretendent la inima Danielei Crudu în emisiunea „Burlacul”, au fost protagoniștii unui eveniment desprins parcă din filmele de la Hollywood. Mai exact, între ei a avut loc un episod violent, conturat, de unul dintre ei ca fiind extrem, iar de celălalt ca fiind... „ca între bărbați“.

in timp ce politia il cauta sa-l bage in puscarie, un traficant cere bani de la stat... ca nu mai are din ce sa traiasca!Suhaib își arăta rănile provocate de Gabi Stan

Din cauza unei domnișoare, fostul viceprimar, alături de alți amici de-ai săi, l-au cotonogit bine de pe o plajă de fițe din Mamaia.

in timp ce politia il cauta sa-l bage in puscarie, un traficant cere bani de la stat... ca nu mai are din ce sa traiasca!Gabi Stan

În dimineața zilei de 24 iulie mă aflam în incinta unui local din stațiunea Mamaia. În compania mea erau un grup de prieteni și o domnișoară pe care o cunoșteam de scurtă vreme cu care eram la o întâlnire. În jurul orelor 04.00 – 06.00, această domnișoară a fost bruscată de un bărbat în momentele în care eu nu eram în preajmă. Revenind în compania ei, am observat acest bărbat, care era în stare de ebrietate și furie. Împotriva instinctelor mele primare de a îmi apăra apropiații de pericol, reacția mea a fost de a încerca să conduc o conversație rațională cu acest individ, după ce am observat abuzul asupra domnișoarei. După ce m-am poziționat între respectivul și domnișoară, acesta a încercat să folosească starea de agitație și confuzie pentru a crea un conflict violent. În secundele ce au urmat au fost semnalați prietenii acestuia să asiste la violența împotriva mea. Acest Gabi Stan, asistat de mai mulți indivizi, a reușit să îmi dea o lovitură în față în timp ce, din spate, am fost lovit în zona lombară și în gambă. Nu am putut identifica numărul de persoane din cauza faptului că prioritatea mea a fost să o apăr pe acea domnișoara de lovituri, care îi erau adresate de Gabi Stan. Fericit că am fost escortat de securitatea localului afară, am sunat la 112 pentru a declara aceste întâmplări și am asistat domnișoara pentru a primi asistență medicală și pentru a face sesizare medico-legală. în acest moment, eu primesc ajutor medical din partea unor doctori din Italia. După aceste întâmplări, am aflat că domnișoara cu care am ieșit și Gabi Stan au fost într-o relație”, povestea, la acea dată, Suhaib, acesta fiind decis să îl acționeze în judecată pe fostul viceprimar al Constanței și, mai mult decât atât, să facă tot ce îi stă în putință pentru a plăti pentru faptele de care îl acuză.

in timp ce politia il cauta sa-l bage in puscarie, un traficant cere bani de la stat... ca nu mai are din ce sa traiasca!

De atunci, nimic nu s-a mai auzit pe subiect, nici în instanță nu au mai ajuns, însă mondenul Suhaib a tot ajuns în atenția opiniei publice.

Acuzat de trafic de persoane!

Suhaib e acuzat de procurori că ar fi recrutat o tânără de 20 de ani pe care ar fi obligat-o să practice prostituția. În perioada ianuarie-martie 2019, fostul concurent de la „Burlăcița” i-ar fi facilitat tinerei transportul și cazarea succesiv în Spania, Suedia și Franța, acolo unde ar fi constrâns-o prin amenințări și acte violente să practice prostituția în folosul său.

in timp ce politia il cauta sa-l bage in puscarie, un traficant cere bani de la stat... ca nu mai are din ce sa traiasca!Suhaib, alături de Cruduța

Totul ar fi ieșit la iveală în 8 aprilie 2019, când – după ce ar fi fost agresată fizic și amenințată cu un cuțit de către Suhaib – tânăra de 20 de ani a reușit să fugă din apartamentul în care ar fi fost sechestrată. La scurt timp după fuga tinerei, polițiștii de la crimă organizată au descins în locuința din Ilfov a fostului concurent de la „Burlăcița”, iar tânărul a fost dus la audieri la sediul DIICOT Brașov. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toate emisiunile astea tv scabroase gen Burlăciță Mireasa samd sunt pepiniere pentru proxeneți prostituție promovata la tv la ore de maximă audiență numai CNA doarme liniștit
2
0
In poza in care este supravegheat de boxerul criminal Ionut Gheorghe (care are pe constiinta o tanara de 36 ani si pe fetita ei, de 13 ani, omorate cu masina in anul 2006), Stan are o alura de persoana cu sindrom Down. Oare sa fie el in stare sa-l pocneasca pe maimutoiul asta care se da victima?
13
0
Ăsta e fundaș
7
0
ciioara imputita cu arfe de mare frumos. Proastele pica, ciiioara borata isi ia grade. Fata tipica de peste. Mars nin mortii ma-tii de un de ai venit.
21
1
De acord sa-i returnam banii, dar sa vina personal sa-i ridice de la casierie.
23
0
e apetisant gagiul
3
10
Peste tot c***e si interlopi. Despre munca ...nimic. Haos general iar justiția este un mare belfer; în fapt se prescrie mai tot sau se amână dosare pana la prescriere. Banii insa le joaca în conturi, cu pensii halucinante, pentru exercitarea unei meserii care ar trebui din start sa fie onestă. Un om cu înaltă calificare se bucura, dacă are noroc de lege, de o pensie de cel mult 1000 EU. e drept asa?
32
0
Se poate întâmpla așa ceva...Duba și ascuns for ever
26
0

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389