REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
16.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

În urma RUGĂCIUNILOR lui TEODOSIE, a venit POTOPUL peste județul CONSTANȚA!

În urma RUGĂCIUNILOR lui TEODOSIE, a venit POTOPUL peste județul CONSTANȚA!

Replica API 19 iunie 2020 | 00:21 3363

Întreaga ţară se confruntă cu probleme grave în urma cantităţilor de apă căzute în ultimele zile. Inundaţiile au preluat încet, încet controlul. Să aibă, oare, legătură cu faptul că ÎPS Teodosie a îndemnat preoții, în special pe cei din mediul rural, să meargă, în aprilie, de Izvorul Tămăduirii, pe câmp, pentru a oficia slujbe speciale pentru chemarea ploii? De precizat este că aceste slujbe au avut loc. Iar acum... potopul?! Să fi fost prea mult patos? Dar cu întârziere?!

Judeţul Constanţa, sub asediul apelor

Judeţul Constanţa se confruntă de săptămâna trecută cu inundaţii în mai multe localităţi. Viiturile au măturat sate întregi şi au adus la suprafaţă munţi de gunoaie. Primăriile din judeţ şi reprezentanţii Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral (ABADL) au muncit ore în şir pentru a debloca drumurile. De la începutul săptămânii, judeţul Constanţa a fost colorat de mai multe ori în galben şi portocaliu, din cauza vremii severe şi a ploilor abundente. Nici municipiul Constanţa nu a scăpat de furia vremii. Miercuri, 17 iunie, o furtună a paralizat timp de câteva minute oraşul.

După ce la sfârşitul săptămânii trecute, comuna Albeşti a fost măturată de o viitură puternică, se pare că a venit şi rândul comunei Cogealac să simtă furia apelor. „Au turnat astăzi 75 de litri pe m² și la Cogealac, iar avertizarea meteo de fenomene extreme va mai dura câteva zile. Sperăm să nu fie probleme grave și suntem pregătiți să intervenim oriunde va fi cazul!”, a spus Bogdan Bola.

Întâlnire cu ministrul Mediului, Costel Alexe

Directorul ABADL, Bogdan Bola, s-a întâlnit zilele trecute cu ministrul Mediului, Costel Alexe, pentru a discuta despre finanţarea de urgenţă a lucrărilor de construire a podeţelor de pe cursul de apă Tatlageac, cel din comuna 23 August, din judeţul Constanţa. “Una dintre temele de discuție de ieri cu ministrul Costel Alexe a fost și finanțarea de urgență a lucrărilor de construire de podețe de pe cursul de apă Tatlageac, în comuna 23 August, jud. Constanța. Lucrările au fost începute acum câțiva ani de către #ABADL, însă în urma unor probleme majore - falimentul constructorului și o eroare în proiectarea podețelor (mult prea înalte față de drumul comunal) - totul a fost sistat. Și din păcate, cetățenii au avut de suferit... Acum, în urma discuțiilor din teren purtate cu primarul comunei Mugurel Mitrana, care ne-a arătat pericolul real de inundații din zonă, cât și disconfortul creat pentru cetățenii comunei, încercăm urgentarea reînceperii lucrărilor. Este regretabil că s-a ajuns aici, însă vina ne aparține și trebuie de urgență remediată situația. Refacerea proiectului a trecut deja de primele comisii ale Ministerului Mediului și sper ca anul acesta să reluăm construcția acelor podețe din 23 August”, a spus Bogdan Bola, într-o postare pe Facebook.

Citește și: ÎPS Teodosie îndeamnă preoții să facă slujbe pe câmp pentru chemarea ploii

Petruţ IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si si inocenti au crezut.A verificat intii starea meteo si dupa sa dus in cimp si a inceput sa behaie.Ce sa ii faci omu exploateaza prostimea sa vina cu lovele.Asa face si cu spalatul mortilor in garaj unde a dat colo colo DSP POLITIE si totul a iesit curat.Nu mai spun ca are si sluga purulenta perfecta.Stie el la cin fac referire,la al cu strampi binenteles.
1
0
Daca verifica cin sit meteorologica inainte nu mai era asta o stire de hindel.Dar cum inocenti is berechet merge na
1
0
Maaar ma lepra ai senzatia ca tooti sintem inocenti cum ti ar place.Zi mai degraba cum spalai morti in garajul acelei case.
3
0
cum sa faci tu podetele domnule bola ,ai voie ca institutie bugetara dumneata sa investesti in asa ceva? eu unul zic ca chiar nu ai habar de regulamentul interior si de ce pastoresti ....domnule bola locul tau este de purtator de cuvand cu facebook....chiar nu ai studii de specialitate si ocupi un loc ilegal.....ai mare noroc ca nu esti dat in judecata cum ai ocupat acest post,regulamentul abadl spune clar , 5 ani in ape si studii de specialitate ,
0
0
Incep prin a spune ca Teodosie e o mizerie de sarlatan. apoi ca oamenii sunt naivi. religia a fost si o sa fie doar o fictiune si ma refer la toate religiile toate cartile tot. oamenii au ales sa creeze basme pentru a avea raspunsuri si speranta,minuni, etc. daca chiar vreti sa va rugati creatorului trebuie sa vedeti dincolo de religii. religiile noastre fiind o mostenire de fabule din neam in neam. depinde doar de zona un ne-am nascut si anul in care am trait. puteam sa ne rugam la soare , la creaturi, animale , vaci etc
2
0
Teodosie zis si Mache , caci sub acest nume turna la securitate , e un spagar , tipul escrocului . are hotelul sau la Dorna Candreni unde slujesc calugarii , iar bani ce se incaseaza sunt dati lui Teodosie spagarul !! Impozit nu plateste .
5
0
asa e, am zis!
0
1
Tapii sa plateasca impozit pe venit ca sunt multi cretini care ii pupa in cur. Ba prostilor voi platiti impozite la greu, iar tapii stau cu poalele aurite in sus si numara paralele de la voi. Boilor
11
2
Va ard pe multi rugaciunile lui nu?
3
8
Sa se roage ptr covid
5
0
Interesant cum un reporter poate induce mizeria in sufletele cititorilor cretini,multi la numar. Teodosie este oricum dus cu pluta,insa articolul plaseaza toti preotii in aceasi oala. Ma mir ca nu s-a pomenit de Dragnea,de PSD,de Mazare,de ce nu de rusi . Vine ploaia si gata,hai sa nu ne mai cacam pe noi cu datul batului prin gard.
6
6
ma pish pe fatza lui el se bucura zice ca a inceput sa ploua rugaciunile au avut efect
7
6
Un jeg infect care prosteste oamenii saraci cu duhul ...
12
5
daca se mai roaga asta pentru noi ne loveste si holera, bomba atomica, etc
15
5
esti prost ? Fa-te popa. Esti frustrat ? Fa-te popa. Esti puturos ? Fa-te popa. Ai 10.000 euro de dat ? Fa-te popa. Teodosie spagarul stie !!!
24
8
BRAVO CATELUSII MEI CONTINUATI SA IL SPALATI LA COITE SUI PS TEODOSIE.CU FAMILIA MEA ATI TERMINAT DE LINS
8
14
sa zica si de covid ceva poate ne ocoleste molima
6
2
Esti cumva unu din aia care face 69 cu el?
14
7
Ce va mai place sa scrieti impotriva bisericii si a preotilor...pacat...fiti profesionisti pls..
13
18
cel mai scarbos popa
27
12
Sa inceapa cu primul de jos plus aia 4 care-s de acord cu el ca tot satane de pochi sunt
21
8
Teodosie nu e in stare nici sa-si potoleasca propria sete de bani! hehehe
30
9
Luati-l de pe noi!!
25
12
Sa va dea la muie Teodosie astora de va tot fute grija de el!daca ploua de ce ploua,dacz nu de ce nu.....dracu' sa va inteleaga!natie de muisti!
14
47

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108