REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Încă o amendă pentru cei care ridică blocuri în parcarea de la stadionul Farul!

Încă o amendă pentru cei care ridică blocuri în parcarea de la stadionul Farul!

Replica API 20 iulie 2018 | 00:00 247

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța s-au deplasat, la data de 20.07.2018, pe strada Primăverii din municipiul Constanța pentru a verifica dacă investitorul, care a fost sancționat contravențional în data de 17.07.2018, s-a conformat măsurilor complementare, dispuse în procesul verbal de constatare și sancționare a faptei de depozitare a pământului într-un loc neautorizat.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, la data și ora controlului, nu se conformase în totalitate măsurilor dispuse și nu curățase terenul, fapt pentru care a fost din nou sancționat contravențional cu suma de 1.000 lei, în conformitate cu prevederile H.C.L nr.184/2013 și cu măsura complementară de ridicare a pământului nelegal depozitat într-un termen de 24 de ore. De asemenea, deținătorul legal al terenului, care a permis depozitarea, a fost sancționat contravențional cu suma de 500 lei și cu măsura de ridicare a pământului. Aminim că reprezentanţii Asociaţiei “Constanţa Altfel” au readus în prim-plan problema lucrărilor de ridicare a două blocuri în zona stadionului Farul din Constanţa. "Parcarea stadionului Farul Constanţa, de pe strada Primăverii, a ajuns și ea în proprietatea unor privați care s-au apucat să construiască 2 blocuri cu câte 5 etaje. În urmă cu 2 săptămâni, la sesizarea locuitorilor zonei, am sesizat la rândul nostru Poliția Locală și Garda de Mediu despre faptul că pământul rezultat din săpătură este depozitat de investitori în incinta stadionului de rugby, al cărui gard a fost dărâmat în acest scop. Nici până acum, niciuna dintre cele 2 instituții nu a luat nicio măsură! Au anunțat, în schimb, evident neoficial, investitorii despre existența reclamației noastre!", au declarat aceştia printr-o postare în mediul online.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai procurorii ctei de ce nu se autosesizeaza? Seful lor e f zimbitor si fotogenic in poze! Rezultatele care sunt?
0
0
Garda de Mediu condusa de prietenul lui Fagadau fost sef a Politiei locale ca si Dogaru actualul lingau de la Politia locala niciodata nu vor lua masuri in favoarea cetatenilor acestei urbe. Spaga sa iasa ca prostii suporta orice.
10
1
Da ,din pacate cam toti suntem nemultumiti ptr amenda data.Hai sa fim seriosi,daca nici asta nu bate la ochi...
10
0
Golanii , asa amezi sunt date doar sa ai acoperire si sa inchizi gura targului ! Dar cetatenii nu mai sunt asa usor de manipulat iar vremea cand or sa plateasca nu este prea indepartata !
16
0
cum am ajuns sa ne vanda hotii astia si parcarile bine ca fac 2 blocuri si unde o sa parcheze ? vai de capu lor. ce mafie , totul se face pt bani.
16
0
Voi nu vedeti ca acest Primar rade de noi constantenii...cum sa aprobi o autorizatie de constructie pentru 2 blocuri ... intr-o parcare...in conditiile in care Constanta este praf si pulbere la toate capitolele !!! De-asta nu mai pot cei care au obtinut autorizatia...amenda de 1000 lei pentru ei...maruntis...!!!
16
1
daca nu dau amenda sunt corupti, daca dau, e mica amenda, daca se rezolva problema, e normal...mai da va n sange de sclavi
2
18
Hai ma ce dracu , praf in ochi .
13
0
Se pisa pe 1 000 de lei investitoru . Este clar ca acest investitor este protejat . Amenda daca a fost data , este ca sa inchida gura prostimi cum gandesc acesti nesimntiti care doi bani nu dau pe omul de rand .
21
0
Amenda ridicola. Practic garda e suptordonata primariei, iar fagadau e suptordonatul interlopilor care l-au spaguit.
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212