REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ÎNCĂ O DRAMĂ după o naștere la Spitalul Privat ISIS din Constanța. După bebeluș, acum a murit și mămica lui!

ÎNCĂ O DRAMĂ după o naștere la Spitalul Privat ISIS din Constanța. După bebeluș, acum a murit și mămica lui!

Replica API 27 august 2018 | 00:01 3136

Mămica din București, care a venit la Constanța pentru a naște la Spitalul ISIS natural, după ce a avut două nașteri prin cezariană și în cazul căreia au apărut complicații a pierdut lupta pentru viață. De menționat că atât mama cât și bebelușul au fost transferați de la Spitalul Isis la Spitalul Județean Constanța, dar nou-născutul a murit după puțin timp, starea lui fiind gravă. Și în acest caz, precum și în celelalte situații în care au apărut complicații în cazul nașterilor naturale după cezariană, realizate la spitalul privat din Constanța, Ministerul Sănătății a demarat o anchetă.

Tristețe fără margini într-o familie din București, care se pregătea pentru venirea pe lume a celui de al treilea copil. Femeia a născut primii doi copii prin operații de cezariană, dar de această dată, în urma consultării cu medicul ginecolog, a ales nașterea vaginală. O procedură riscantă, mai ales în cazul în care există două cezariene anterioare.

La sfârșitul lunii iulie a.c., femeia a ajuns la Spitalul Privat Isis, pentru a naște. Potrivit surselor noastre, femeia a avut un travalui lung, în timpul căruia i-a scăzut tensiunea, drept pentru care medicii au decis să intervină rapid prin cezariană. Se pare că femeia a suferit, în timpul nașterii naturale, o ruptură de uter.

Atât bebelușul, care a primit scor APGAR 1 la naștere, cât și mămica au fost transferați la Spitalul Județean Constanța. Bebelușul a murit după puțin timp. În ciuda speranțelor familiei că starea mămicii se stabilizase, în ultima perioadă starea ei s-a agravat și a murit.

Rămâne de văzut ce concluzii vor avea specialiștii Ministerului Sănătății, în urma anchetei desfășurate, mai ales că nu este prima dată când apar probleme la nașterile vaginale după cezariană realizate în respectivul spital privat din Constanța.

F.B.

Ministrul Sănătăţii a dispus o ANCHETĂ în cazul bebeluşului decedat la Constanţa. A încercat mămica să nască acasă?!

VIDEO. Mămica BEBELUȘULUI MORT după nașterea de la Spitalul ISIS, în stare GRAVĂ. Ce spune conducerea Spitalului Județean Constanța

ÎNCĂ O DRAMĂ! Mămică şi bebeluş, transferaţi de la ISIS la Spitalul Judeţean ÎN STARE GRAVĂ!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce curaj, ca dupa 2 cezariene sa mai faci inca un copil....
5
1
Ridicati-le licenta ,dreptul de practica asa nu se mai poate deja este a treia nenorocire in decurs de cateva luni!Frara drept de practica !
5
3
multi dintre voi,habar nu au ca in acest spital,exista o bacterie care moare numai prin ardere.cunosc o angajata de la acest spital,care mi a facut recomandarea de a ma duce in alta parte.
3
3
Gogule, esti rau si prost! Dantes nu are nicio treaba cu Isis! Dantes este doar unul dintre multii de la Euromaterna!
3
3
Dar pana la urma despre ce doctor mamos e vorba? Nu o fi oare geniul Dobrogei - Florian Dantes ?
2
7
Lasand deoparte ce se intampla la ISIS sau EUROMATERNA discutia e simpla, cate ATI exista in judet, de ce se dau autorizari fara ATI, s a m d
4
2
Alooooo , ministerul calailor inchideti naibi HAZNAUA aia de spital , sau aveti norma la decese !
7
3
In mod normal, pentru refuzul sau acceptul tratamentului recomandat de medici se cere intotdeauna consimtamantul in scris al pacientului sau daca e minor, al parintilor. Asta pentru stabilirea responsabilitatii in cazurile in care spitalele si medicii sunt invinovatiti de moartea pacientului. Medicul are obligatia sa comunice pacientului riscul unei proceduri medicale si sa refuze efectuarea actului medical atunci cand riscul de deces este ridicat in contextul dat.
5
0
Dar ce face spitalul asta? Omoara toate femeile? Pe bune nu v ati saturat?
21
4
Si zi, retardato, ce avea medicul de facut ca sa o impiedice sa nasca natural? Sa coase deschiderea? Sa ii puna cep? Sa toarne beton in gaura? Medicul a prezentat riscul, decizia e a pacientului.
17
9
Adevarul ca cea mai mare parte a vinei o poarta mamica... s-a demarat o ancheta dar o sa se bage aia"stia riscurile mamica" si banuiesc ca a si semnat pt ele... dar cu inconstientele care le sustin dupa ce citesc ele pe net... cum sa-ti risti viata tinand cont ca mai ai 2 ingerasi acasa?
17
0
e vina lor ca inca se duc acolo sa plateasca o gramada de bani, cand poate sta la judetean fara nicio problema dar na ..
11
7
nu stiu de ce se da atat vina pe spital, hotararea era a mamei.din cate am citit intr-un alt articol atunci cand s-a intamplat ,mama a vrut sa nasca natural ptr ca nu se simtea implinita
16
6
Spitalul si medicul sint de vina. Ei sint specialistii ,ei ar fi trebuit sa refuze daca nasterea naturala era atit de riscanta. Ei s-au multumit sa isi ia banii ,restul nu conta. Medicul e capabil sa evalueze riscul mai bine ca mamica. Numai dati vina pe mamica si mergeti pe premiza ca intotdeauna "mortul e de vina"
32
11
Daca era din Bucuresti de ce nu a fost transferata la un spital de acolo, nu i-a permis starea de sanatate? Pe timpul lui Ceausescu dupa doua cezariene nu era indicata o alta sarcina.Cazuri exceptionale si o a treia , dar in nici un caz nastere naturala.La spitale private curatenia si atentia fata de pacienta versus pretul platit , in rest nimic deosebit. Unii medici sunt aceeasi si la stat si la privat,deci nu vad diferenta.
17
6
spitalul ca spitalul dar decizia apartine 100% mamei. tu ca mama care mai ai inca 2 copii,te risti sa nasti vaginal dupa 2 cezariene? dar cine te crezi,unul din cei 4 fantastici? hai sa fim seriosi,Dumnezeu sa o ierte dar a fost o PROASTA ca a murit sufletelul nevinovat si in plus a lasat inca 2 copii nevinovati orfani. mai femei,nu mai faceti experimente din astea,o fi avansat medicina dar eu dupa o cezariana pe care o am,urmatoarea sigur va fi cezariana,nici nu ma gandesc la alta varianta.
30
6
isis este detinuta de Sorin Strutinsky. la puscarie cu el
17
2
Nu stiu cat de vina este spitalul pe cat inconstienta mamicilor dupa ce au nascut prin cezariana sa-si incerce norocul sa nasca natural?!
26
3
Cum de mai functioneaza isis dupa atatea tragedii? Ce trbuie sa se intample pt afi inchisa aceasta macelarie?! Cine sustine activitatea acestei clinici care provoaca atata durere?!
29
9

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108