REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

ÎNCĂ O MAȘINĂ S-A RĂSTURNAT ÎN SENSUL GIRATORIU DE LA CORA!

ÎNCĂ O MAȘINĂ S-A RĂSTURNAT ÎN SENSUL GIRATORIU DE LA CORA!

Replica API 10 martie 2017 | 00:07 294

Încă un accident rutier s-a petrecut în sensul giratoriu de la Cora Brătianu! Este vorba despre un vehicul care s-a răsturnat, dar din fericire, nu au fost înregistrate victime. Potrivit martorilor, totul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 3.00, pe I.C. Brătianu, accidentul soldându-se doar cu pagube materiale, intrând la categoria "tamponări". Amintim că un alt eveniment nefericit de acest gen a avut loc în noaptea de 26 februarie. Atunci, șoferul unui taximetru, care rula dinspre Kaufland către Palas, a intrat în sensul giratoriu fără a acorda prioritate, intrând în coliziune cu un alt autoturism, marca Volkswagen Golf. În urma impactului, taximetrul s-a răsturnat. Două persoane, fiind vorba de șoferii mașinilor, au fost rănite și transportate la spital. Polițiștii rutieri au declanșat cercetările.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ala care zice ca lumea se loveste noaptea daca vrei iti dau numarul meu de telefon si iti explic cum opelu a intrat in mine de ma rasturnat! vorbeste ce este de vorbit fara sa injuri si sa te fereasca Dumnezeu prin ce am trecut eu!
1
0
Acolo este imperativ necesara semaforizarea.Sensul giratoriu este o tampenie,ieftina intradevar pt autoritati!
3
2
Giratorul ala se aglomereaza si pentru ca este singura varianta de intors pana la Icil !!! Nu stiu cum de politia rutiera nu vede lucrul asta , ca oricine vine dinspre Kaufland pana la Cora nu are unde intoarce ! Sau le convine sa aplice amenzi la intoarcerea pe linie continua !!! Rusine politia rutiera ! Pana si ambulantele sunt nevoite sa taie linia continua cand pleaca spre Icil !!!
5
0
varianta podulu e cea mai buna, la fel trebuie la toate intrarile in cta adica la vapor spre carrefour si la sensul de la cumpana. Dar ce sa cerem sa construiasca asemenea poduri cand ei nu sunt capabili sa repare podul de la butelii iar la cel de la ipmc le-a luat 10 ani
5
0
Daca Bratianu ar subtraversa intersectia s-ar rezolva toate problemele. Un pasaj subteran costa insa asa ca avem de asteptat.
4
1
problema acelui giratoriu este ca e facut aiurea. dupa parerea mea trebuia prelungit podul si facut din el un fel de pasaj, iar giratoriul de sub pod ar fi deservit magazinul Cora fara probleme, mai ales la orele de varf.
3
0
a fost semafor incultule de aceea s-a facut sens ca nu mergea treaba . Pieton scrie pe tine
4
6
Era in prostan cu opel cu numere de Bulgaria
6
0
JALE SNESU ALA ZIUA , TREBE SEMAFOR ACOLO. MAZGAZINU CORA POATE DA FALIMENT
8
7
Daca si noaptea intrati unii in altii ca prostii....
16
5
Multi prosti pe lumea asta!!!
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272