REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Încă o PARCARE DISPARE din MAMAIA, în zona lacului Siutghiol!

Încă o PARCARE DISPARE din MAMAIA, în zona lacului Siutghiol!

Replica API 26 iunie 2020 | 00:00 5044

Perla litoralului Românesc continuă să se dezvolte, de la an la an. Cea mai luxoasă stațiune de la malul mării, Mamaia, a fost ”acaparată” de investitori care au construit hoteluri și vile de vacanțe pe orice petic de pământ. Au dispărut spațiile verzi, au dispărut suprafețe de plajă iar, inclusiv parcări au dispărut din peisaj făcând loc altor unități de cazare. Iată că, o altă zonă destinată autoturismelor se va desființa, în locul ei urmând să se edifice un hotel cu 8 etaje. Investitorul este o femeie, Uzun Hassan Sheryn, ce pare că activează în domeniul medicii, și urmează să fie edificat în zona ”defunctului” Scandinavia, în locul unei parcări.

De altfel, reglementările urbanistice privind modificarea reglementărilor urbanistice din "parcare, întreținere bărci" în "construire imobil D+P+5-8E cu funcțiunea de hotel-apartamente au avut loc în urmă cu câțiva ani, iar aleșii locali municipali își vor da acordul, sau nu, cu privire la raportul de evaluare întocmit pentru terenul în cauză, în suprafață de 960 mp. Diferența de preț stabilită este de 397.795,20 euro, fără TVA.

Cum a ajuns terenul în proprietatea lui Uzun Hassan Sheryn

Inițial, terenul s-a aflat în proprietatea SC Agrementul din 2007, când Primăria Constanța i-a înstrăinat suprafața totală de 2805 mp cu destinația de ”parcare, întreținere bărci”. Suprafața de 960 mp din totalul de 2805 este alcătuit din două loturi de teren achiziționate de la primărie. Teren a fost înstrăinat de Agrementul către Safety SRL, ulterior imobilul fiind vândut către Uzun Hassan Sheryn.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce minunatie de statiune ar fii putut fii Mamaia, pacat ca a gresit tara
1
0
Legenda zice ca pe terenu ala nu se poate construi nimic, a incercat mazare in 2008 sa faca un bloc culoare bleu parca si pwla - are conducta sub el. Oricum, dracu stie cine isi ia teapa si cine pe cine combina - sperand ca agentii imobiliari sunt seriosi, nu pacalici umflati in pene care nu inteleg ce e valoare imobiloara si nici macar nu se pot exprima bine in limba romana. Sau, poate chiar se poate construi si in acest caz bravo investitoarei ca are incredere in Perla Litoralului Romanesc si ca mai toarna niste ciment la bunastarea natiunii.
1
0
si uite asa, mazare a ajuns la pirnaie, iar noi ne trezim cu cladiri de cacat. cred ca avizul ar trebui dat si in functie de design-ul cladirii, daca se armonizeaza cu mediul, nu cu buzunarul netrebnicilor.
12
2
Mamaia perla de oaie
9
0
era la Safety srl. Deci tot mangle ale gruparii Mazare.Cum a scapat terenul de confiscarea in Justitie?
11
0
S-au facut. Parati aua.
15
0
Intr-o zi vor construi si la 1 m de apa marii,deja Mamaia si Mamaia Nord,numai arata a statiune,arata ca un mare cartier al Constantei,au stricat tot ce era mai frumos,daca va plimbati pe plaja in Mamaia Nord,peisajul lasa de dorit,si mai vrem si turisti,numai schele de blocuri,iar la cateva sute de metri intinse sezloange,suntem de tot plansul!
18
0
In mamaia sa facut multe investiti
5
24
Mentalitatea orientala s-a inpus in Constanta.La Mamaia ne simtim ca la Karaci,Bombei sau Stambul. Dezordine , fara parcari etajate, iar spatiile verzi lipsesc cu desavirsire.Pe plaja cascarabetele domina si o distrug.Noroc cu gigolo Orlanda ce are grija de samsarii plajelor.
16
2
ASTEA SUNT TUNURILE DIN EPOCA MAZARE, MULTE MULTUMIRI PENSIONARILOR SA VA STEA PUIUL CONGELAT IN GAT
27
1
Dobitocii astia de la primarie o sa ne vinda si sufletele asa de avari sunt.
17
1
Cea mai luxoasa statiune de la malul Marii Negre !!!!???? Offf, varza la geografie!!
18
2
Orpiti-va odata cu betoanele in Mamaia sau oras,nu mai acordati autorizatii pe spatii verzi sau parcari!!!
31
1
Nenorocitii de consilieri plus fagabou fac toate jocurile astea murdare, toti avortonii astia atinsi de spagi trebuie sa dispara!
28
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272