REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Încă un 'bărbat adevărat'! What’s Up și-a AGRESAT fosta iubită: A fost săltat de poliție și încătușat

Încă un 'bărbat adevărat'! What’s Up și-a AGRESAT fosta iubită: A fost săltat de poliție și încătușat

Replica API 11 decembrie 2019 | 03:49 555

Cântărețul Marius Marian Ivancea, cunoscut ca „What’s Up”, a fost dus la Secția 17 de Poliție din Capitală, luni seara, după ce a fost reclamat de fost iubită, Alice Badea, care a sunat la 112 și a spus că bărbatul o agresează.

Secția 17 Poliție a fost sesizată prin serviciul de urgență 112 de către o femeie, care a spus că fostul prieten o agresează. Polițiștii au mers la locul indicat, în Sectorul 5 al Capitalei, unde cel reclamat a devenit agitat și recalcitrant, astfel că bărbatul a fost imobilizat și condus la Secția 17 Poliție.

La sediul secției 17 de Poliție, bărbatul a devenit și mai agitat, a adus injurii polițiștilor și a fost agresiv.

"La data de 09 decembrie a.c., în jurul orelor 18:30 secția 17 Poliție a fost sesizata prin serviciul de urgenta 112 de către o femeie, cu privire la faptul că fostul prieten o agresează. Ajunși la adresa apelantei din sectorul 5, polițiștii au observat un bărbat agitat care la vederea echipajelor de poliție a devenit recalcitrant. Persoana în cauză a fost imobilizată și condusă la Secția 17 Poliție. La sediul secției persoana a adus injurii polițiștilor și a manifestat un comportament agresiv. La acest moment, se efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Activitatea se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5", au transmis reprezentanţii Poliţiei.

Oamenii legii fac cercetări pentru a se stabili toată situați de fapt.

Cercetările se desfășoară sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti drogati sunt vedete in Romania,numai in cateva luni am auzit de creatorul ala de moda care a murit intr-un accident auto,de M.Iorgulescu care a omorat un om nevinovat,acum a aparut si asta.
3
0
Ce comentarii misogine. Daca ar fi fiica voastra...v ar fi placut sa o bata asta?
1
1
Un boschetar drogt
6
0
Iti dai seama ca l a disperat aia. A sunat repede la 112 . Ii bagam telefonul pe gat
1
11
Uratenia asta de barbat, in loc sa fie multumit ca poate cineva sa stea langa el, a trecut la agresiuni verbale si fizice. Un idiot.
14
1
Analize de sange, a facut? Pe el il reclama femeile pentru ca are putza mica si el de oftica se umfla la ele. Eu zic sa vedeti cu analiza aia la sange, ca prea ii bulbucareau ochii.
15
0
O, si ce barbat!Ultimul pe pamant de ar fi ,l-as ocoli.El a avut scene si cu fosta sotie, se pare inca de pe vremea cand nu-i era nevasta.Are ceva la mansarda.
15
0
Stiti de ce suna femeile la politie? Ca nu sunt batute. Pai daca voi le dati doar o palma ce ati vrea sa faca? Va simt ca va e frica si va dau decisiva. Fatalailor! Ati auzit voi vreodata sa sune la politie o curva ca a batut o pestele? Ia sa le dati o palma sa cada jos si apoi sa le luati de par si sa le dati cu capul de gresie. Sa le dati la coaste si sa le umpleti de vanantai pana la varful degetelor. Sa nu le lasati nici dupa ce si cer iertare ca au gresit. Sa lesine de durere si sa le treziti cu apa. Sa le spargeti telefonul ca tot voi l ati platit si sa le tineti inchise in casa.
7
25
Numai o curva penala, tiga ca botata ordinara cu botox in buze si in pizda poate avea un astfel de iubit. Pace.
16
4
Barbati adevarati pentru femei adevarate, si ele sunt Alba ca Zapada... gospodine ,credincioase , si devreme acasa ! Mie scarba , s-a umplut tara de curve agresate...'' degeaba''
25
1
La puscarie cu Puscarie
11
6
La puscarie cu toate scursurile astea.
25
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212