11.6° Constanța Lun., 3 Oct. 2022
Anul XX Nr. 6141
11.6° Constanța Luni, 3 Octombrie 2022 Anul XX Nr. 6141

Încă un BLOC de 6 ETAJE se construieşte pe bulevardul AUREL VLAICU

Replica API 30 septembrie 2020 3071

Se construieşte pe bandă rulantă în Constanţa, iar terenurile care împrejmuiesc campusul universitar de pe bulevardul Aurel Vlaicu au fost transformate încet, încet, din terenuri acoperite de copaci şi iarbă verde, în şantiere de lucru, pline de betoane. Aşa se face că un nou bloc urmează să fie construit pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa. Mai exact, societatea Sc New Love Construct S.A a primit undă verde de la Primăria Constanţa pentru ridicarea unui bloc de 6 etaje, în vecinătatea supermarket-ului Penny.

Vorbim despre o autorizaţie de construire pe care Primăria municipiului Constanţa a emis-o pe data de 21 septembrie. Aceasta permite începerea lucrărilor de construire a unui imobil 2S+P+6E, la adresa bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 305E. Proiectul vizează construirea de locuinţe colective cu spaţii comerciale şi birouri la parterul clădirii. Autorizaţie este valabilă 12 luni, iar termenul de executare a lucrărilor este de 36 de luni.

Date despre Sc. New Love Construct S.A.

Înfiinţată şi înregistrată în septembrie 2019, societatea New Love Construct S.A. are sediul social în localitatea Ovidiu. În cadrul firmei există trei asociaţi: Arion Cosmin, care deţine 40% din acţiuni, Filimon Vasilica şi Gosiu Mihai Mădălin, fiecare deţinând câte 30% din acţiuni.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

În 2019, capitalul propriu al firmei a fost de 1.477.867, cifra de afaceri în acelaşi an a fost 0, iar datoriile au ajuns la suma de 102.123 de lei, fără ca societatea să aibă vreun angajat. Domeniul de activitate al societăţii, conform codului CAEN, este dezvoltarea şi promovarea imobiliară.

Gosiu Mihai Mădălin a administrat, în urmă cu ceva ani, o cafenea în centrul Constanţei, Cohiba, situată pe strada Mircea cel Bătrân colţ cu strada Decebal.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Lasati - va de constructii inutile ca ati zapacit orasul de tot, creati parcuri pentru oameni normali la cap, care traiesc armonios si nu avizi de putere plini de lacomie, avaritate.,etc
1
0
Dupa mii de ani de oierit capetele de oaie machidonesti construiesc blocuri pe credit. O sa iasa ca branza sarata pe care nu o poti manca ca-ti face sete de bei apa in continuu
2
1
am vrut sa-mi construiesc o casa dar din cauza unor asa zise siteuri arheologice am renuntat si am vandut terenul pe nimic,..vad ca acum se poate construi si nu case ci blocuri
4
0
Oieri de meserie fac si ei blocuri de rahat!
9
1
Alti machidoni imputiti ... alde' Gosiu ! Kk-neam pe cafeneaua ta si me muia voastra de cimpanzei branzari ! Ati transformar Constanta intr-un oras de kkt cu blocurile voastre de cacat ! Plecati dracu la voi la Tulcea la Beidaud !!!!
16
1
inca 5 ani se vor vedea efectele si va trebui sa suferim 55 de ani din cauza autorizatiilor date de animalul de Fagadau si de creatura aia de Vanturache, pe combinatiile jigodiei Babu.
17
1

Prima pagina

LOTO

6/49
36629102023
5/49
261840203229
joker
2531937347