3.4° Constanța Dum., 4 Dec. 2022
Anul XX Nr. 6202
3.4° Constanța Duminică, 4 Decembrie 2022 Anul XX Nr. 6202

Încă un bloc urmează să se ridice în Mamaia Nord. Iată cine sunt investitorii

Replica API 22 mai 2018 2891

Nu ne mai oprim din construcții!

Nu ne mai oprim din construcții!

SOC BUILDING STEFAN AOP SRL urmează să ridice în Mamaia Nord o altă clădire, care va avea ca destinație locativă, după ce au mai ridicat un bloc cu 10 etaje. Firma înființată de doar doi ani are succes și continuă investițiile pe linie imobiliară într-o zonă suprasaturată deja de vile, pensiuni, hoteluri și blocuri locative. Societatea a transmis la Agenţia de Mediu un memoriu de prezentare pentru aprobarea proiectului de construire de imobil cu patru etaje și spațiu comercial la parter, în cartierul nou din Mamaia Nord.

Se propune construirea unui imobil cu destinația principală de „locuințe colective” și regimul de înălțime Parter+4Etaje cu spațiu comercial la parter. La nivelul cotei amenejate a terenului se vor amenaja aproximativ 6 locuri de parcare, restul de 6 fiind amplasate pe alt loc. Spațiul verde de la nivelul terenului va fi de minim 30% din suprafața terenului – 158,00 mp.

Terenul de amplasament al obiectivului analizat este proprietatea beneficiarei SOC BUILDING STEFA AOP conform contractului de vânzare autentificat cu nr. 3820 din 10 NOIEMBRIE 2017 la Societatea Profesională Notarială Orban Steluța Daniela și Bogdan Mihaela. Terenul este situat in județul Constanța, oraș Năvodari, zona Mamaia Nord, Str D25 nr FN parcela NNs 158/5 lot 7. În total se vor amenaja 19 apartamente cu suprafața utilă mai mică de 100.00 mp și un spațiu comercial.

VIVO - Ad.
VIVO - Ad.

În noiembrie 2017, aceeași firmă a transmis un memoriu de prezentare la APM, cu privire la construcția unui imobil P+10e+spațiu tehnic – locuințe colective, pe bulevardul Mamaia Nord + Brize, lot B, orașul Năvodari. Acolo erau în plan 60 de apartamente pentru a fi construite cu suprafața utilă mai mică de 100 de metri pătrați.

Building Ștefan AOP SRL a fost înființată recent, în anul 2016, având sediul social în Constanța. Societatea are doi oameni în conducere, cu părți sociale egale: Paula Odagiu și Vasile Odagiu, iar domeniul de activitate al firmei este dezvoltare imobiliară.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

STEFAN ODAGIU SI TASU VASILE ODAGIU SUNT NISTE ESCROCI SI EVAZIONISTI CU MASINI SI BLOCURI CARE COTIZEAZA LA MAFIA LOCALA
3
1
Este un escroc
3
1
Cartierul rezidential Mamaia Nord. PUZ-ul e la misto
2
0
deja e cazuta tencuiala de pe primul bloc din mamaia , nu mai spun ce freturi si ce bezna e in bloc dar sau gasit gutani sa cumpere. pretul e super piperat , acum cauta alti gusteri
9
0
Cred ca poza pe.care o aveti la articol nu are legatura cu blocul respectiv . Una ca se afla pe d5 si a doua are 3 nivele cf autorizatiei .
4
1
Astia fac blocuri de mult in tomis plus,asa ca firma noua din 2016 exista pt ca probabil firma veche a adunat prea multe datorii.machidonii vor doar mult si ieftin.
7
3
Claudia, tac-tu cand se apuca de ridicat ? Esti invidioasa ?! Tu te miri cum de firma asta in doi ani de zile are succes, eu ma mir cum de Tit-Liviu Brailoiu al vostru are hoteluri -nu doar hotel-, case; si asta din cele declarate, ca mai sunt si nedeclarate. V-am mai spus: ma cac cu mot pe moralitatea voastra. Nu aveti niciun drept sa va minunati cum de se ridica un bloc.
3
4
La Mamaia parca suntem in India dughenelor.
10
0
Pe panoul afisat la fata locului se mentioneaza parter plus 2 etaje nu 4 etaje...Nu verifica nimeni lucrarile?
10
0
sunt multe cluburi in zona si vara se fac bani buni din inchiriere
5
1
Inca bloc, mai proasto!
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
193339183026
5/49
1136376284
joker
20243019359