REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° ConstanÈ›a Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° ConstanÈ›a Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

ÃŽNCÄ‚ UN NESIMÅ¢IT PARCAT PE LOCURILE REZERVATE PERSOANELOR CU HANDICAP!

ÃŽNCÄ‚ UN NESIMÅ¢IT PARCAT PE LOCURILE REZERVATE PERSOANELOR CU HANDICAP!

Replica API 3 aprilie 2017 | 00:38 380

Nesimţire maximă în urbea de la malul mării! Dacă ai bolid de lux, nu înseamă nici că eşti mai deştept, nici mai frumos şi, cu siguranţă, nici mai educat. De multe ori, tocmai specimenele cu maşini luxoase ne demonstrează că nu au bun simţ, iar o dovadă în acest sens este un "domn" care a parcat, la Mega Image din Tomis 3, fix pe locul destinat persoanelor cu handicap! Evident că nu prezintă nici un handicap, însă locurile rezervate persoanelor cu dizabilităţi sunt cel mai aproape de uşile magazinului.

Facem menţiunea că, deşi în imediata apropiere erau locuri libere, autoturismul din imagine a fost parcat cât mai aproape de uşile magazinului, pe loc rezervat persoanelor cu handicap. Din maşină a coborât tânărul vânjos din imagine, iar din dreapta - doamna din imagine! Ulterior postării imaginilor, am fost contactaţi la redacţie de o doamnă care s-a recomandat a fi "doctor", dar şi persoană cu "handicap şi cu certificat de handicapat recunoscut internaţional". Ceea ce nu pricepe doamna în cauză este că locurile speciale sunt rezervate PERSOANELOR CU DIZABILITĂŢI AFLATE LA VOLAN, nicidecum şoferilor persoanelor care susţin că au handicap. Mai mult, doamna s-a deplasat fără probleme în magazin şi, de asemenea, pe maşina domniei sale nu figura nici un însemn specific persoanelor cu dizabilităţi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai prosti si proaste, care vorbesc in necunostinta de cauza! Unde pula mea sa mai parc nu vedeti ca nu sunt locuri de parcare? Eu nu am vazut nici un handicapat in orasul asta care sa foloseasca aceste locuri de parcare!
2
1
Eu nu vad nicio dovada ca acest sofer are o persoana handicapata in masina. Prin urmare, conform legii, nu are ce sa caute parcat acolo! Daca doamna este medic, nu inseamna ca poate fii-su sa parcheze unde i se scoala.
0
3
articol facut in necunostinta de cauza, nu suntem constienti ca persoanele cu handicap pot fi de mai multe feluri? nu trebuie neaparat sa nu poti sa "te deplasezi fara probleme"...
4
1
Nesimtire maxima din partea voastra. Da, doamna este medic, fara ghilimele, o femeie foarte draga mie care din nefericire are probleme la coloana si operata din acest motiv. Si oamenii avuti care detin masini scumpe pot intampina probleme de sanatate. Si nu trebuie sa iti lipseasca un picior pentru a intra in categoria oamenilor cu dizabilitati. Nu fiti oi, informati-va si educati-va.
6
1
cel mai j... om pe kre l-am cun.imi pare rau ca snt prieten cu el.si cel mai rau imi pare de gagiksa . se da si umbla cu toate cordaciunile din oras.merita poate ii mai scad gradele din cap
3
6
Ba cum naiba ma sa nu parcheze omul masina pe.locurile de handicap daca mama lui are handicap, ba mai lasati-o naiba, exagerati, adica daca transport o persoana cu handicap in masina, nu am voie sa parchez pe locurile rezervate persoanelor cu hadicap? Sunteti batuti in cap
7
5
Mistret ai comis-o!
1
7
Oricum ar fi, trebuie sa fim oameni, inainte de toate. Cunoastem adevarata situatie a persoanelor in cauza? Ma intreb daca este legala publicarea de imagini fara acceptul lor, cat si calomnierea acestora. O stire se prezinta in mod obiectiv... Mai putin stirile din aceasta publicatie. In goana dupa stiri, uitam sa fim profesionisti. Totul la Replica este pe un ton agresiv si insetat de scandal. Pacat... nu asta inseamna Jurnalism.
9
6
Asta este un lake cu pedale slugoiul orasului nu este masina lui el este soferul de servici pupincurist
10
6
nu mai jicniti handicapatii. cu fata aia ... nici fetele de pe centura nu il primesc.
8
5
Sa ii sugeti pula
4
27
Omu umbla cu hadicapu la vedere ... se vede pe fata lui ...
12
2
Daca este mama lui, sa ii fie rusine ca a dat societatii un astfel de specimen!
14
4
O avea certificat de persoana cu handicap, ce nu ati vazut atatia indivizi intregi fizic si mental care au astfel de certificate si beneficiaza si de indemnizatiile corespunzatoare!? Totul e posibil.
20
4
Tocmai pe Putza Mica v-ati gasit sa-l pozati? Ce are el nu se incadreaza la handicap, ci mai mult la o dezvoltare mai inceata.
24
3
Foarte bine ca le faceti publice imaginile.
20
3
Un ratat frustrat
18
3
Masina de kakao plus handicapped
19
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272