REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Individul care a AVARIAT 10 MAȘINI în POARTA 6, ARESTAT PREVENTIV!

Individul care a AVARIAT 10 MAȘINI în POARTA 6, ARESTAT PREVENTIV!

Replica API 2 martie 2021 | 23:57 2993

Polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Lirei din municipiul Constanța, la data de 26 februarie a.c., în jurul orei 18.30, din care a rezultat avarierea a 10 autovehicule, iar conducătorul auto nu se află la fața locului. Oamenii legii au demarat cercetările, iar în scurt timp s-a stabilit identitatea persoanei care a condus, fiind vorba despre un bărbat, de 48 de ani, din județul Suceava, care, potrivit informaţiilor noastre se numeşte Constantin Gontariu.

foto arhivă

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma prelevării de mostre biologice a rezultat o valoare de 2,04 mg/l alcool pur în sânge.

De asemenea, polițiștii rutieri au constatat faptul că plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale autovehiculului au fost retrase, iar în locul acestora au fost montate alte plăcuțe false.

Totodată, din investigații a reieșit faptul că autoturismul i-a fost încredințat de către o altă persoană, doar pentru păstrare, nu și pentru a-l conduce.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat, punerea în circulație a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare și furt în scop de folosință.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, iar luni, 1 martie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Update: Bărbatul a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Citește și:Poarta 6: ZECE mașini AVARIATE, din pricina unui individ fără PERMIS. Mașina avea numere FALSE

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Moldovenii din Dobrogea sunt lichelele Moldovei, fara suparare dar s a probat de atatea ori , doar fitze, fumuri si multa hotie!Asa ca sa nu i caracterizati prin moldoveni ci ca SARME!
1
1
Toti "diasporenii" care nu mai au ce fura pe afara ... au revenit in patria mama !
2
2
aceasta este RROMania
5
1
nu inteleg cum toti tiganii barbosi,tatuati,jegosi si scirbosi sint regii soselelor?poate alea de pamint,de la tara,de unde sint!
4
1
autoturismelor de lux furate din Europa
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218