REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Încă un termen în dosarul „Grădiniţa Groazei”: copiii nu au fost găsiţi, jandarmii au filmat, să nu-şi mai ia amendă de la judecător!

Încă un termen în dosarul „Grădiniţa Groazei”: copiii nu au fost găsiţi, jandarmii au filmat, să nu-şi mai ia amendă de la judecător!

Replica API 12 noiembrie 2016 | 00:00 246

Magistratul Arhip, recuzat pentru a treia oară

Magistratul Arhip, recuzat pentru a treia oară

Încă un termen în dosarul grădiniţei Micul Regat! Vineri, 11 noiembrie, jandarmii au mers la domiciliile copiilor, pe care judecătorul Bogdan Alexandru Arhip vrea să-i aducă în sala de judecată. Însă, nici de această dată minorii nu au fost găsiţi la domicilii, dar nici părinții lor. De precizat este și faptul că avocații părinților au cerut, pentru a treia oară, recuzarea judecătorului. Ședința de judecată a fost amânată pentru a fi analizată cererea.

Scandalul de la centrul educaţional şi de dezvoltare timpurie din Constanţa, „Micul Regat”, pare că nu mai ia sfârşit. Părinţii aştepteaptă ca magistraţii să le pedepsească pe acele cadre didactice acuzate că le-au maltratat copiii. La termenul de vineri, 14 octombrie 2016, jandarmii au mers, din nou, la domiciliile minorilor pentru a-i aduce la instanță, însă, ca și la termenele anterioare, au fost de negăsit.

Se pare că un micuț era bolnav, iar alții nici nu mai locuiesc la malul mării, părinții alegând această variantă doar pentru a-i scuti de o nouă traumă, după cum spun ei, și anume de a-i duce în fața instanței. La fel s-a întâmplat și la termenul din 23 septembrie, dată la care părinții au fost amendați cu 500 de lei pentru obstrucționarea justiției. Totul a pornit din momentul în care judecătorul Bogdan Arhip a decis audierea minorilor și de atunci continuă acest episod. De precizat este şi faptul că jandarmii au fost amendaţi. De data aceasta, pentru a dovedi că s-au deplasat la domiciliile copiilor, pentru a-i căuta, jandarmii au filmat totul!

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un infect bolnav psihic
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108