REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Încă un ZOMBIE, în zona Baba Novac! VIDEO

Încă un ZOMBIE, în zona Baba Novac! VIDEO

Replica API 8 martie 2019 | 13:23 492

Un alt caz în care un tânăr consumator de droguri a fost surprins, pe stradă, aproape inconștient, ne-a fost semnalat de un cititor. Tânărul a fost surprins, miercuri, 6 martie a.c., în jurul orei 15,30, pe strada Baba Novac, în stația de autobuz Răsuri.

Constănțenii sunt îngroziți: din ce în ce mai mulți tineri consumatori de substanțe psihotrope (etnobotanice) sunt surprinși pe stradă, într-o stare alterată, nefiind în stare să stea în picioare, incoerenți în vorbire și mișcări. Prezentam, într-un alt articol, imagini surprinse de o cititoare a „Replica de Constanța” în Gara Constanța, în după amiaza zilei de joi, 7 martie a.c., în care pot fi văzuți doi tineri care abia reușesc să se ridice în picioare, după ce au zăcut, aproape inconștienți, pe bancă și pe caldarâm.

Un alt cititor „Replica” ne-a semnalat o situație similară, la care a fost martor, miercuri, 6 martie a.c. „În jurul orei 15.30, un tânăr în vârstă de aproximativ 23 – 25 de ani se afla în stația de autobuz Răsuri de pe linia 44, pe strada Baba Novac. Stătea pe trotuar, cu capul în jos. Am fost la el, dar nu era coerent în exprimare și gesturi. Ulterior, a pornit spre strada Albinerilor, unde a ajuns în jurul orei 16,00, când am apelat la 112. A venit o ambulanță, dar tânărul a refuzat administrarea de medicamente, orice intervenție sau să meargă cu ambulanța la spital. Abia vorbea, abia răspundea cadrelor medicale, cu greu a putut să spună cum îl cheamă și unde stă. A recunoscut că a băut și că se drogase”, ne-a precizat cititorul „Replica de Constanța”.

Așa cum am semnalat în numeroase articole, vorbim deja despre un fenomen, ce a fost intitulat „ZOMBIE”, având în vedere starea în care sunt surprinși acești tineri, după ce consumă substanțele psihotrope. E drept, magazinele de vise au fost închise în urmă cu ani buni, dar metode prin care acești tineri să procure substanțele dorite sunt destule și la îndemână, după cum se poate constata, pe străzi.

F.B.

Citește: ALARMANT! Doi drogați ZOMBIE, surprinși în Gara Constanța! VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe Bd-ul ic Bratianu Nr 12A la un imobil galben casa veche ,situata vis a vis de un hotel de lux in apropierea intersectiei cu strada Theodor Burada in acel imobil locuiesc foarte multi care se drogheaza mai ales copii de 8,9 12 14 15 ani trag la cui ,si mai ales trag la seringa heroina .,ca sasi procure doza zilnica de heroina ei se grupeaza si isi fac veacul in zona gari,parc gara,fantasio,miga, casa de cultura ,platoul gari CFR , autogara Kaufland etc ei in aceste zone isi fac veacul zi si noapte cersind si talharind dand in cap oamenilor bancomat ul Kaufland e una din tint ele lor
1
0
La cimitir direct fara pagube la spitale
3
0
asa si? selectie naturala,se duc dracu mai repede! ce ma intereseaza pe mine ca ala e zombi? sa cada in cap sa crape! problema nu e zombie ala ci natarau care nu devine zombie dar se drogheaza si se urca la volan si mai si omaoara niste oameeeeni!!! aia e problema!autoritatile stiu ele de ce nu vor sa stopeze asta! e ca si cum vrei sa ai curtea curata si iti tai toti copacii! dar daca vrea si burta ta sa manance un fruct..nai! asa ca lasi sa cada frunzele ,faci umpic de curat dar ai si papi la burtica! autoritatile stiu ce zic!
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108