REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Încătuşări pe bandă rulantă: au fost prinse alte 4 persoane implicate în scandalul de la Escape Cafe

Încătuşări pe bandă rulantă: au fost prinse alte 4 persoane implicate în scandalul de la Escape Cafe

Replica API 29 noiembrie 2012 | 00:00 69

Alte persoane au ajuns după gratii. Este vorba despre grupul de bărbaţi care s-a luat la pumni şi picioare, în faţa barului Escape Cafe din vecinătatea Liceului Pedagogic. Dacă, în primă fază, un tânăr de 18 ani, Marius Ion, a fost identificat şi reţinut pentru 24 de ore, la începutul săptămânii, iată că alte patru persoane au fost arestate preventiv, patru au fost reţinute şi două sunt cercetate în stare de libertate. Reamintim că scandal de proporţii a avut loc în Constanţa, la data de 10 noiembrie. Mai mulţi bărbaţi s-au luat la ceartă, după ce s-au cinstit în barul Escape Cafe. Cum spiritele se încingeau de la o clipă, la alta, cele 10 persoane au ieşit afară pentru a-şi regla conturile. La scurt timp s-a declanşat o avalanşă de pumni şi picioare, moment în care a intervenit administratorul barului. Din câte se pare, decizia a fost una foarte proastă, acesta devenind într-o clipă victima celor 10 scandalagii. Lovit cu brutalitate, administratorul a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a fost supus investigaţiilor medicale, în urma cărora s-a constatat că leziunile i-ar fi pus viaţa în pericol. Astfel, s-a reţinut în cauză, pe lângă ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, şi tentativă sau complicitate la tentativă pentru omor calificat. Cinci persoane sunt cercetate în stare de arest preventiv, alte trei fiind reţinute marţi, urmând să fie prezentate organelor abilitate, iar două sunt cercetate în stare de libertate.

Ce spun poliţiştii:

"La data de 10 noiembrie a.c., ora 21.11, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că pe o stradă din municipiu, în faţa unui bar are loc un scandal. Patrula de poliţie deplasată la locul indicat a identificat un bărbat de 50 de ani, din Constanţa, care prezenta mai multe leziuni la nivelul capului. Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că între mai multe persoane, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a avut loc un conflict spontan, iar, pentru aplanare, administratorul barului a intervenit între aceştia. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că participanţii la scandal l-au agresat fizic pe bărbatul de 50 de ani, care a fost transportat cu o ambulanţă la S.C.J.U. Constanţa, unde i s-a stabilit diagnosticul ,,traumatism craniocerebral acut prin agresiune, fractură cu înfundare parietal stânga, HSA contuzie cerebrală", acesta rămânând internat sub supraveghere medicală. La data de 27 noiembrie a.c., în urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Constanţa, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au fost identificate zece persoane, cu vârste cuprinse între 19 şi 38 de ani, din Constanţa. În cauză s-a reţinut săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni şi complicitate la tentativă de omor calificat, cinci dintre suspecţi fiind cercetaţi în stare de arest preventiv. La data de 28 noiembrie a.c., alte trei persoane implicate, care au fost reţinute pe bază de ordonanţă, vor fi prezentate Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă".

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108