REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

INCENDIU PUTERNIC ÎN CLUB BAMBOO! ZECI de victime, la spital!

INCENDIU PUTERNIC ÎN CLUB BAMBOO! ZECI de victime, la spital!

Replica API 21 ianuarie 2017 | 13:38 533

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Incendiu facut cu intentie, de : " pas cu pas " SI " GUVERNUL MEU " !
0
0
acesti cretini da foc si omoara oameni pentru interesul personal ca sa puna mana pe ciolan !
1
0
De CE se fuma in interior? Nu respecta legea.inchisi definitiv!!!!!!
3
0
Yani,cand o molfai in gurita nunmai esti asa tare-n gura. Daca mai vii o data de doua ori, iei centura neagra la supt cucu, ca la luat in cur esti campioana. Data viitoare facem sex in 4,filmam din nou,sa vada si oamenii astia ce taratura mica esti,pensatule.
0
0
Sa te pis in cur.tu asta care ai scris articolul .sa ti iau mortii
0
0
sterge toate comentariile care ii atrag atentia ca e doar un cancanist care prezinta titlu materialului intr o maniera total nepotrivita omule nu mai aveti decenta e vorba de niste oameni care probabil au rude care citesc ziarul asta si acei oameni poate sunt speriati cand citesc un asemena titlu de rahat poate data viitoare in titlu anunti ca nu au existat decedati si nu titlu asta cocalar in care in foame de trafic si clickuri l ai pus! ps te rog nu sterge si comentul asta tentativa de jurnalist ce esti!
2
1
Cluburi dubioase, care functioneaza pe langa lege, fara autorizatie, unde se fumeaza, se sufla prafuri si se bea la greu. Cineva trebuie sa plateasca ! Da, vinovatii sa plateasca !
4
0
ziarist lake pisateas in cur de sluga de ce setergi commenturile bagatiai pula in fituica de de ziar
4
1
Hai ca aud jos Guvernul van gura de ratati . ca asa ati facut si acum 2 ani va traso iohanis si cervicile secrete sa cada Ponta jos . Ciouc mic si la munca gunoaielor .
2
5
se fumeaza peste tot, cand am intrebat de ce se fumeaza au spus ca asa vor ei. Politia daca ii sesizezi nici nu se misca
7
1
Atentie la ora aleasa a izbucnirii incendiului, este ora cand toti chicotesc, nu mai sunt vigilenti si se poate produce un atentat la viata si securitatea celor din club pentru ca, atentatorii sa obtina ce vor. E sigur o mana criminala, cluburile sunt suficient asigurate cu mijloace impotriva incendiilor, dar, atunci cand este pus intentionat, n uai ce face, atentatorii sunt bine instruiti si actioneaza la fix. Luati toate inregistrarile video si vizionatile pas cu pas, cu incetinitorul, atentatorul care a pus focul este printre ei sigur !
7
0
doar nu putea pe protestatari sa faca galagie fara un club ars. Legea gratierii este un fas pe langa un club ars si TINERI FRUMOSI
2
3
Cineva spunea ca a vazut un tigan mic, tatuat care a declansat incendiul, cantand Dulce Impacare.
10
0
lasa-ti sa arda toti numai asa scapa tara de pleava
5
8
Trist dar daca s-a fumat si nu s-a respectat Legea antifumat si nu s-a investit in solutii automate de stingere a incendiilor... Acum nu mai au unde face "fite" ratatele cansnice siliconate si botoxate cu burtosii cu ceafa lata si bosorogii dornici de tarfe ieftine....
15
0
este oare acelasi club care era in mamaia,si care la suparare patronii l-au mutat in miami si unde au luat-o in mana,daca-i asa cel mai probabil l-au aprins proprietarii ca sa-si ia asigurarea
15
0
Ce sa se mai cerceteze atata? Sa se bage in Legea gratierii ca doar daca mor de la 200000 de oameni in sus se condamna. Ce conteaza 2, 3, 10, mai ales ca e posibil sa fie fumatori, satanisti, sa aibe parul mare etc.
10
0
castellano patron ...........ce va spune numele ???
11
1
Ai rupt gardul la Palazu? Ne plictisesti!
9
0
ca la Colectiv...devi mafia Iohannis functioneaza...sa cada regimul PSD !!!
11
7
Asta ii mana lui Iohanis. Daca a tinut vrajeala prima data incearca si a doua oara, poate poate rastoarna guvernul PSD.
12
8
de la prea multe basini
16
2
alo satanistilor ,,Dumnezeu nu doarme,,lasati cluburile ,,
5
16

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218