REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

INCENDIU VIOLENT în Poarta 6. Au ars mai bine de 4 hectare de vegetație uscată! VIDEO

INCENDIU VIOLENT în Poarta 6. Au ars mai bine de 4 hectare de vegetație uscată! VIDEO

Replica API 5 martie 2019 | 22:24 448

Mai bine de trei ore s-au luptat pompierii militari pentru lichidarea unui incendiu violent care a cuprins vegetația uscată, în zona porții de acces 6 în Portul Constanța. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit atât pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, cât și echipaje de pompieri ale serviciilor private din port și ale Oil Terminal. A fost mistuită în foc vegetația uscată de pe aproximativ 4,5 hectare.

Aproape zilnic, pompierii militari sunt solicitați pentru a lichida incendii izbucnite la vegetație uscată. Marți, 5 martie a.c., a fost o zi plină, în care militarii au intervenit în mai multe localități din județul Constanța, după ce focul a cuprins câmpurile. Seara, un incendiu a izbucnit pe Valea Portului, în zona Faleză Sud, în apropierea porții 6 de acces în Portul Constanța.

Zona s-a umplut de fum, flăcările au luminat noaptea, iar locuitorii din zonă s-au alarmat. Pompierii au ajuns la fața locului și după aproape două ore, încă se mai luptă să stingă focul care se extinde!

Flăcările s-au extins pe o suprafață de aproximativ 4,5 hectare. În zonă au acționat două autospeciale al Detașamentului Port și s-a solicitat și ajutorul pompierilor de la serviciile private din port și de la Oil Terminal. Autospecialele au alimentat cu apă de la hidranții din zonă.

Intervenția a fost una dificilă din cauza vântului, incendiul fiind lichidat după aproximativ trei ore.

Precizăm că pe perioada intervenției, perimetrul a fost asigurat de forțe de ordine de la Direcția Generală Poliția Locală și de la Secția 5 Poliție.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Exista unii care nu cred ca iarba ia foc,
1
0
De la indolenta si lipsa de viziune a edililor , primarie si port, o sa ia foc orasul acesta. Nu sunt capabili sa inteleaga ca acest mal portuar trebuie intretinut, sistematizat.
0
1
De la canicula frate, ea este de vina... azi fusei la plaja pe modern.
3
1
pe noul director d-na Serban trebuia sa o chemati sa stinga focul !!!!
2
0
dai repede cu girofarul , poate se sperie focul de duster, hai repejor!!
5
1
Unde sunt hidrantii din zona ca vad ca e o singura masina care trece din jumate in jumate de ora
1
1
iar au dat aia foc la cabluri furate ...
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272