REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Începe branșarea comunei Limanu la rețeaua de GAZE NATURALE

Începe branșarea comunei Limanu la rețeaua de GAZE NATURALE

Replica API 6 august 2018 | 17:31 1324

Încep lucrările pentru branșarea comunei Limanu la rețeaua de distribuție a gazelor naturale! Luni, 6 august a.c., reprezentanții Ministerului Energiei au semnat contractul de concesiune a serviciului public de distribuție a gazelor naturale pentru localitățile Limanu, 2 Mai si Vama Veche. Compania desemnată câstigătoare în urma licitației publice deschise, organizată în data de 30 iulie a.c, de care Ministerul Energiei, a fost SC Megaconstruct SA.

„Pentru noi este o mare victorie. Au fost doi ani în care am depus eforturi majore pentru a debloca aceste proceduri. Din iunie 2016 ne-am lovit de blocaje legislative, întârzieri majore în eliberarea avizelor precum și de alte probleme legate de comunicarea inter- instituțională. Consider că odată cu semnarea acestui contract am reușit să îmi onorez promisiunea făcută locuitorilor comunei Limanu, și aici mă refer la alimentarea cu gaze a acestor trei sate. Îmi doresc ca în implementarea acestui contract să nu întâmpinăm și alte dificultăți și în maximum doi ani Limanu să devină o comună modernă, racordă la gaze și adaptată secolului în care trăim. În ceea ce privește aportul financiar ce trebuie asigurat de către Primăria Limanu, sumele necesare au fost calculate și asumate. În plus, vom acorda tot sprijinul de care va fi nevoie din punct de vedere logistic, astfel încât lucrările să se desfășoare, fără întârzieri, în termenul prevăzut prin contract”, a declarat Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.

Valoarea totală a lucrărilor este de aproximativ 5,7 milioane lei, din care, conform contractului, Primăria Comunei Limanu va suporta din bugetul propriu 40%, respectiv 2,3 milioane lei. SC Megaconstruct SA desfășoară activități de furnizare și distribuție a gazelor naturale, proiectare și execuție a sistemelor de distribuție și instalațiilor de utilizare, precum și alte servicii conexe sectorului gazelor naturale. SC Megaconstruct S.A. este concesionara serviciului public de distribuţie a gazelor naturale într-un număr de peste 21 de comune din șapte judeţe.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mancati fasole si veti avea toti..gaze.
1
0
Stati calmi! Bransamentul individual la casa s-a facut intre 7300 de lei si 8800...numai bransamentul. Pt cei necunoscatori, adica numai pana la casuta, contor....
2
0
acum ceva ani in cartea de telefon era trecut sat Eforie nu au gresit , gaze vor fi poate peste 10 ani
2
0
corect ar fi fost sa spui ca in mandatul fostului primar a fost realizat proiectul, iar in mandatul tau sper sa implementezi proiectul de gaze. Nu te-mpauna si cu ce n-ai facut. Nu da bine la imagine. Succes !
3
1
Nu conteaza despre ce sau unde e vorba. Un bou plangaret din Eforie e mereu acolo. Cand il vedeti, dati-i va rog un servetel, ca-i curge cacat lichid din nari. N-are sinuzita, doar i se scurge ceva din materia cerebrala.
3
0
Loc Castelu este inconjurata de conducte de gaze si totusi primarul Anghel ,de 20 ani aflat in scaun,nu misca nimic.Nu stim ce sa mai credem,la fiecare 4 ani vine cu aceasta promisiune!
1
1
Toti primarii care au fost pana acum in satele si comunele din tara ar trebui sa fie in puscarie. Gazele trebuiau sa fie o politica de stat, nu sa se saraceasca populatia cumparand lemne f scumpe de la firmele psdiste si sa se taie si defriseze in nestire padurile. Au subminat economia tarii, mediul si clima.
5
2
Bravo! De canalizare ce se aude in frumoasa comuna Limanu?
7
0
Ehee, la Eforie sunt gaze de mult, dar nu stie nimeni.Oricum acolo nici nu e nevoie de gaze, pib-ul Eforiei este asa ridicat ca nu le trebe'!In plus sezonul estival este permanent acolo, statiunea este superba, are autonomie financiara deplina, nici de fonduri europene nu au nevoie!Vai de Eforie, plange orasul ala!...
6
1
LA EFORIE SUD CAND AJUNGETI????
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614