REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Începe capturarea câinilor maidanezi, în Constanța!

Începe capturarea câinilor maidanezi, în Constanța!

Replica API 20 martie 2019 | 13:02 442

În cadrul ședinței de Consiliu Local, de miercuri, 20 martie, în care consilierul PNL Mihaela Andrei a adus în atenția primarului situația unui copil mușcat de trei câini, Decebal Făgădău a făcut următoarele precizări:

”Primăria Constanța a semnat contractul pentru capturarea câinilor fără stăpân! În zece zile, adăpostul va fi funcțional, astfel că patrupedele vor fi adunate de pe străzile Constanței. Vreau să fac campanii pentru adopție, pentru conștientizare, dar și pentru sancționare", a spus Făgădău.

M.P.

Citește și: Ședință de Consiliu Local cu SCÂNTEI: 'Un copil a fost MUȘCAT de 3 CÂINI, ce spune primarul?'

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
aceasta mihaela andrei, al fel ca aia ralucuta trandafir,a sarit al nevoie sa ajute hingherii sa ia milionul de euro promis in decembrie, ca iata era martie si nu mai semnau contractul..iesiti la vot, astfel, nulitati ca andrei mihaela si trandafir raluca nu mai conduc orasul, ci stau unde le e locul..
1
0
Cainii nu apar multi si mari dintr-o data. In momentul in care in alte localitati se aduna cainii acestia se pare ca sunt adusi clandestin in constanta - "salvati". Mai ales in cartierele cet , 4-5, Tomis N, poarta 6 de la periferie cumva. In felul asta cei din alte localitati scspa de ei dar ne terorizeaza pe noi. Din pacate fenomenul nu prea poate fi controlat. Repet cainii mari si multi care apar dintr-o data nu au cum sa fie din constanta. Dar treaba asta de ani de zile nu pasioneaza pe nimeni. Nici pe "iubitorii" de animale macar.
0
0
Apreciez enorm aceasta initiativa, care sper sa dea roade. Imi doresc sa pot merge linistita pe strada, fara teama de a fi atacata de vreun caine sau chiar de haite, ce au impanzit orasul Constanta. Iubesc animalele, dar nu gasesc potrivit sa existe caini liberi pe strazi, fara stapan, lesa si botnita.
0
1
Dar pt cei care nu isi sterilizeaza animalele de companie si abandoneaza in masa pui pe strada, amezi cand?
3
0
Sterilizati si adunati , la fel si cainele Fagaduiala. Fi mi ar scarba . Huo
3
2
Campanii de sterilizare gratuita cand? Numai sa incasati bani pe spatele cainilor morti stiti. Cum vreti sa scapam de caini daca nu se sterilizeaza in MASA.cum? Degeaba aveti functii in primarie ca habar nu aveti ce sa faceti acolo.
13
1
Autosanctioneaza-te argat nenorocit, nu asmutii Locala pe posesorii de caini, cat timp orasul colcaie de maidanezi.
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218