REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ședință de Consiliu Local cu SCÂNTEI: 'Un copil a fost MUȘCAT de 3 CÂINI, ce spune primarul?'

Ședință de Consiliu Local cu SCÂNTEI: 'Un copil a fost MUȘCAT de 3 CÂINI, ce spune primarul?'

Replica API 21 martie 2019 | 00:16 682

Primarul Decebal Făgădău i-a convocat pe consilierii locali în ședință extraordinară, miercuri, 20 martie. Pe ordinea de zi sunt înscrise trei proiecte de hotărâri, toate inițiate de către primarul Decebal Făgădău.

La începutul ședinței, consilierul PNL Mihaela Andrei a luat cuvântul: ”Am depus o interpelare prin care primarul sa răspundă unei sesizări a unui constănțean al cărui copil a fost mușcat de trei câini. Uităm de lucrurile esențiale pentru Constanța. Administrația decide, dar dacă votăm proiectele inițiate de primar, ne facem cu toții vinovați", a spus aceasta.

Începe capturarea câinilor maidanezi, în Constanța!

”Primăria Constanța a semnat contractul pentru capturarea câinilor fără stăpân! În zece zile, adăpostul va fi funcțional, astfel că patrupedele vor fi adunate de pe străzile Constanței. Vreau să fac campanii pentru adopție, pentru conștientizare, dar și pentru sancționare", a spus Făgădău.

În continuare, primarul a explicat motivele convocării ședinței. "Sunt proiecte importante, pe axa de mobilitate. Pe lângă asta, avem și posibilitatea de a accesa fonduri europene pentru a rezolva problema terenurilor degradate. Am descoperit că nu putem construi spații verzi, căci avem infrastrucură critică, pe alocuri. Una din condițiile pentru revitalizarea zonelor degradate este de a fi incluse într-un registru al spațiilor verzi".

De asemenea, edilul a mai precizat că "evaluarea îmbracă două etape: realizarea unui sistem electronic al spațiilor verzi și, partea a doua, se intră pe o analiză a loturilor, cu toate caracteristicile fiecărei plante. După un an și jumătate, avem prima parte realizată, iar a doua parte va fi realizată până în mai 2020"

Până la urmă, proiectul a trecut

Adriana Arghirescu, consilier PNL, a intervenit și a cerut lămuriri cu privire la un proiect inițiat anul trecut, referitor la identificarea unui teren de 300 hectare pe care doreau să-l transforme în spații verzi: "Proiectul nostru l-ați luat în derâdere, acum veniți cu 600 de hectare în registrul de spații verzi" a spus Arghirescu. Până la urma, proiectul 1 a trecut cu 20 voturi pentru.

Iată proiectele de pe ordinea de zi:

1) Proiect de hotărâre privind aprobarea Registrului local al spaţiilor verzi din intravilanul municipiului Constanţa – parţial;

2) Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Liceului Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii, Constanţa”;

3) Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Grădiniţei cu program prelungit „Mugurel”, Constanţa”.

M.P.

Citește și: Începe capturarea câinilor maidanezi, în Constanța!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine e asta mihaela andrei? o stie cineva? pt primar, sa stii ca si iubitorii de animale platesc taxe si voteaza.. sa nu te astepti la votul meu, ucigas de caini!
2
0
Bai agaricilor daramati odata garajele ca vreau sa imi fac vila mai repede in locul lor. Am deja proiectul am uns consilierii si voi nimik.
1
0
Poate costa ceva primaria sa curete Constanta de caini dar spuneti cat cheltuiti cu adaposturile.Maine vine sezonu si ce faceti animalu e animal ii e si lui foame credeti ca rabda din politete nu ma ataca.
1
2
care scrie "muie replica", da-i ma-tii ca e profesionista , dar mai bine sa-i dam noi , tie ti-a murit de mult , frustatule !
1
1
Ma oameni buni voi sunteti sanatosi la cap? Cum ajung cainii pe strazi? De cat timp se prind caini si se omoara si cainii unt tot pe strada. Singura solutie este sterilizarea altfel o sa tot vedrm caini pe strazi. Cereti primariilor sterilizari gratuite!!!
4
0
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc, etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
7
0
CONSTANTENII SUNT SATUI DE VORBE.FAPTE!NU AI FACUT NIMIC NICI CA VICEPRIMAR NICI CA PRIMAR.
3
0
Buna seara, In urma cu cateva ore, am fost atacata in Parcul Tabacariei de 4 caini, prin simplul fapt ca am vrut sa fac o poza lunii, de pe malul lacului. Cu aprox. 3 saptamani in urma, am fost atacata de alti 2 caini in zona Profi, de pe Badea Cartan, si Stefanita Voda. Prin parcuri, pe marile bulevarde, dar si pe stradutele dintre blocuri exista caini lasati liberi, agresivi. Observ zilnic derinatori de caini, care ii plimba fara botnita, uneori si fara lesa. Sunt o iubitoare de animale, insa nu gasesc normal ca aceste animale sa existe libere pe strazi.
12
5
Pupati! Asa faceti mereu! P-asta cu interpelarea n-o stie nimeni ! Ilustra necunoascuta! Povestea cu copilul este o minciuna! Sa-ti fie rusine!
8
7
s-a bagat IREC sia ici, plus hingherii.. milioane din bani public in buzunarele smecherilor patroni de firmede hingheri.,. bai, boule, si eu platesc taxe, si nu vreau asa din banii mei sa fie omorati cainii.. aspa nu mai ucide, v-ati gasit voi.. fagadau, sper sa ii urmezi lui mazare in cele penale.. spilierea banului public asta faceti!
12
5
Hai in strada cu totii, de ce va e frica... In ritmul asta unde ajungem cu viermii de politicieni care sunt Tradatori de Tara Romaneasca.
11
3
Fiti barbati nu pizde NUMAI PLATITI TAXE CACATIVA PE TOTI PARLAMENTARI SI TOTI PRIMARI DIN ROMANIA NUMAI PLATITI TAXE DATI-LE MUIEEEEEE
13
5
Haideti sa va spun cum lucreaza statul paralel. Scumpim hrana pentru maidanezi care nu le plac invadatori. Acestia musca pe oricine dupa care vin hingheri si aduna toti porci, toate gainile, toti tigani , boschetari ... care nu au CIP ca la auwsvitz european. Aici e dacia libera jegosilor perciunati.
6
3
Constanta nu mai are PUG din 2008 si voi vreti infrastructura? Premare, esti depasit de situatie. E cam cazul sa te dai afara!
17
0
Cel mai jegos oras, pana si Navodari, numai vorbesc de Mangalia au un centru activ unde te poti plimba etc. Str Stefan cel Mare din Constanta a ajuns o ruina....
19
1
cand incepeti sa strangeti de pe strazi si hotii, boschetarii, drogatii si betivanii? este plin orasul de ei dar pentru voi doar cateii fac rau
20
8
La orice problema, asta raspunde cu o promisiune ! Zici ca abia saptamana trecuta si-a inceput mandatul. Omuletul este absolut incredibil! Distrus de propria admiratie, e numai in basini.
18
0
nimic nu se face cu simtul raspunderii si al civilizatiei in toata tara, politicul a distrus tot ce a fost bun si a facut numai rau si va face in vecii vecilor amin!
12
0
cand vor fi amendati stapanii de caini care ii lasa liberi fara botnita atat in parcuri cat si in fata blocurilor . Cum e posibil ca stapanii sa-si lase cainii liberi sa iasa din scara sa se pise sau sa se cace in fata blocului ???? copiii nu pot sta in fata blocului ca vin cainii in calduri sau periculosi . A scazut natalitatea ? unde sa plimbi un copil de 1-5 ani , intre caini ?
29
10
Bai gunoaielor din primarii!!! Copii sunt muscati pe strada iar voi dati contracte firmelor voastre de casa sa captureze cainii si sa ii omoare pentru bani, ei mancandu se intre ei in adapostul din ovidiu. Dna doarme, curtea de donturi doarme, toata lumea doarme in tara asta!! Primari dobrogeni PNL nu au facut absolut nimic decat sa incaseze !! Pentru localnici 0, nimic, NADA!!! Ca sa scapam de caini SINGURA SOLUTIE este STERILIZATUL GRATUIT IN MASA DE CAINI SI PISICI pana nu mai exista pe strada. NU SE DORESTE ASTA tocmai pentru ca in spate e vorba de multi bani si multe relatii.
24
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272