REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Incident de natură teroristă la Londra: Un bărbat a înjunghiat mai multe persoane pe stradă

Incident de natură teroristă la Londra: Un bărbat a înjunghiat mai multe persoane pe stradă

Replica API 3 februarie 2020 | 00:00 313

Incident de natură teroristă în Londra: un bărbat a înjunghiat pe stradă mai multe persoane, înainte de fi împuşcat de poliţişti.

S-a întâmplat în sudul capitalei britanice, iar detaliile sunt puţine în acest moment. Se ştie doar că individul a început să atace la întâmplare oamenii de pe stradă, care au fugit speriaţi în toate părţile.

Poliţia a intervenit rapid şi a deschis focul asupra atacatorului.

„Credem că au fost înjunghiați mai mulți oameni. Încă stabilim în ce împrejurări. Incidentul a fost declarat ca fiind de natură teroristă”, a anunțat poliția metropolitană.

Nu e clar deocamdată nici dacă atacatorul a murit sau nu.

Streatham High Road, acolo unde a avut loc atacul, este o stradă aglomerată, cu multe magazine. Poliția i-a sfătuit pe oameni să evite această zonă.

Incidentul vine la două luni după ce poliția a împușcat mortal un bărbat care a ucis doi oameni și a rănit alți trei într-un atac cu cutițul pe London Bridge, în centrul Londrei, scrie digi24.ro.

Poliţia Metropolitană a anunţat că bărbatul împuşcat duminică de agenţi în cadrul unui incident de natură teroristă în sudul Londrei a murit, informează Reuters.

"Putem confirma că bărbatul împuşcat astăzi (duminică) de poliţie în jurul orei 14:00 în Streatham High Road (sudul Londrei) a fost declarat mort", a anunţat pe Twitter Poliţia Metropolitană.

Postul Sky News, care citează surse de securitate, a relatat că incidentul terorist a fost un atac de factură islamistă, potrivit Reuters.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272