REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Incident ŞOCANT într-o şcoală din Constanţa: elev atacat cu un cuţit de un coleg, din pricina unui joc online!

Incident ŞOCANT într-o şcoală din Constanţa: elev atacat cu un cuţit de un coleg, din pricina unui joc online!

Replica API 21 noiembrie 2019 | 00:04 430

Incident grav, semnalat la Școala Gimnazială nr. 5 "Nicolae Iorga" din Constanţa!

Un elev de clasa a VII-a l-a înțepat pe un altul cu un obiect ascuţit - din câte se pare, un cuţit de bucătărie. Elevul rănit a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital. Conform primelor date, cei doi s-au certat pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, din cauza unui joc online.

"Din ce știu, rana este ușoară și nu necesită spitalizare. Polițiștii au preluat cazul, iar directorul unităţii de învăţământ va întocmi un raport referitor la incident", a transmis inspectorul general şcolar al ISJ Constanţa, Mihai Sorin.

De asemenea, ISJ va demara o anchetă la școală, pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Ce spun oamenii legii:

În data de 20 noiembrie 2019, în jurul orei 10.15, polițiștii Secției 1 au fost sesizați cu privire la faptul că doi elevi ai Școlii Gimnaziale nr. 5 au fost implicați într-un conflict.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un minor, de 14 ani, în urma unui conflict mai vechi, a fost agresat, fiind înțepat cu un obiect tăietor înțepător, în coapsa piciorului drept, de către un alt coleg de clasă, în vârstă de 14 ani, în timp ce se aflau în pauză, pe holul școlii.

Minorul rănit a fost preluat de un echipaj de ambulanță, iar în urma verificărilor medicale s-a constatat faptul că nu i-a fost pusă viața în pericol, acesta nefiind internat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Scoala Nicolae Tituleascu !!!!! Vaaai de viata voastra. Si mai sunteti si publicatie din constanta. Shame !!!
1
0
educatia de acasa , cu educatorii si societatea noastra vor lasa urme adanci in comportamentul actualilor tineri si adulti de mai tarziu!
1
0
doi negri mititei.. mai bine decapitati
2
0
In scoala de azi nu exista reguli iar parintii sar de fund daca copilul este urecheat....E bine daca sint ore mai putine si materie mai putina ca nu le foloseste la nimic -----Nema meserie nema munca s i ajung pierde -vara
1
0
Si cei din minister vor sa taie din ore la multe materii! Ore mai putine la scoala inseamna ore mai multe de golaneala, droguri, baruri, sali de jocuri iar aceste cazuri vor fi mai multe! Doar nu credea ministra educatiei ca vor merge acasa sa invete sau sa se pregateasca pentru urmatoarea zi de scoala! generatie de bibelou! sensibili la "greu" cand este vorba de scoala dar rezistenti la efort cand este vorba de golaneala!
1
1
Viitoru tarii in actiune. Vai de noi care vom imbatrani.
4
0
Este foarte importanta PAZA IN SCOLI! PRIMARIILE AR TREBUI OBLIGATE sa asigure PAZA in toate scolile !!!
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102